Navia sa mení na Kvitok. A má úžasný ošetrujúci valček

12:32

Pravdepodobne ste už zachytili informáciu o tom, že moja obľúbená Navia musí zmeniť svoj názov. Na Facebookovej stránke aj na Instagrame nájdete video s vysvetlením, prečo bola značka donútená k takémuto kroku. Nezľakla sa výzvy a rozhodla sa pristúpiť k zmene mena. Skvelá kozmetika ostáva a bude sa volať Kvitok. Doma mám ešte niekoľko výborných kúskov, o ktorých by som vám rada napísala pár slov, preto budem v ďalších článkoch uvádzať aj starý, aj nový názov. Navyše som si nejaké maškrty ukoristila aj v prvých tohtoročných nákupoch a bol by hriech nepodeliť sa so svojimi skúsenosťami :) Dnes by som vám chcela ukázať ošetrujúci valček, ktorý je podľa mňa must have každej ženy. Aj muža, ak sa o seba stará.

Navia, Kvitok



Navia, Kvitok, ošetrujúci valček

ošetrujúci valček

dermaroller

 Ošetrujúci valček (pleť/telo)

Ošetrujúci valček (pleť/telo)

Podobný kúsok som si chcela kúpiť už niekoľko mesiacov. Ošetrujúci valček/dermaroller je skvelá pomôcka na domáce ošetrenie pleti. Jeho tajomstvo tkvie v tom, že obsahuje 540 titánových mikroihličiek s veľkosťou 0,25 mm. Sú naozaj maličké a sotva citeľné. Pri používaní prechádzajú do vrchných vrstiev pokožky a kozmetické produkty tak do nej lepšie preniknú. Ak by sme to chceli povedať veľmi jednoducho, tak znásobuje ich účinok, lebo im umožňuje lepšie prenikať do pokožky. Pleť je mladšia, zdravšia, bez vrások a akné.

Nebudem klamať, trochu som sa použitia bála. Nie preto, že by som si ublížila, ale preto, lebo som nevedela, čo ma čaká. Na moje milé prekvapenie bolo už prvé použitie bez problémov a techniku som si za mesiace zdokonalila. Nemusíte sa báť ani nejakých negatívnych vedľajších účinkov, pleť nie je podráždená, červená ani boľavá. Naopak, po každom použití doslova žiari a neveriaco sa pozerám na jemnú a krásnu pleť. Ošetrujúci valček je vhodný pre všetky typy pleti a tiež  pre mužov aj ženy. 

Valček sa v ruke veľmi dobre drží. Pomáha tomu ergonomická rukoväť ,ktorá zabezpečuje jednoduchú a pomerne rýchlu aplikáciu. Aj keď na pohľad má naozaj veľa ihličiek, nebolí to a netreba sa báť toho, že by ste si ublížili. Pri jemnom rolovaní po tvári vznikajú maličké neviditeľné vpichy. Naša pokožka na ne  reaguje aktiváciou prirodzenej obnovy a regeneráciou. Používam ho každý druhý deň a neviem si ho vynachváliť.

Použitie nie je komplikované a potrebujete k nemu len dezinfekčný roztok, ktorý je najlepšie kúpiť si hneď s valčekom. Teraz som si dokúpila druhé balenie, pretože bez neho to nejde. 

dezinfekčný roztok navia

dezinfekčný roztok Kvitok

Pred použitím si umyte ruky a vyčistite si pleť ako vždy. Dbajte na to, aby na nej neostala žiadna kozmetika ani líčidlá. Musí byť proste celkom čistá. Na hlavicu valčeka nastriekajte roztok a začína pravá zábava :) Ako som povedala, už prvé použitie bolo bez jediného problému a keď som si prečítala postup, zapamätala som si ho hneď. Tvár si pomyselne rozdeľte na nasledujúce časti - ľavé líce, pravé líce, čelo, nos a brada, krk a dekolt. Vyberte si jednu z nich, na ktorej začnete. Jemne prejdite valčekom po tejto časti zo strany na stranu asi 5 razy, následne to opakujte zhora nadol. Je to príjemné, upokojujúce a uvoľňujúce. Potom použijem kvetinovú vodu a pleťové sérum a krém. Zapamätať si treba ešte jednu veľmi dôležitú vec: na takto ošetrenú pleť  si neaplikujte dekoratívnu kozmetiku a nevystavujte pleť priamemu slnečnému žiareniu. Najlepšie je ošetrujúci valček používať večer pred tým, ako idete spať.

Valček sa neodporúča používať, na podráždenú pokožku, otvorené rany, znamienka, bradavice, koloidné a čerstvé jazvy, pokiaľ trpíte rosaceou alebo akútnym akné a zápalmi, ak máte alergiu na kovy alebo menej ako 18 rokov.

Aké zmeny badať pri pravidelnom používaní? 
  • takéto masáže stimulujú produkciu kolagénu a elastínu, preto je pokožka pevnejšia, pružnejšia, krajšia
  • minimalizujú sa póry, preto je moja zmiešaná pleť menej mastná a je vo väčšej rovnováhe a pohode
  • celkovo je omnoho krajšia a zjednocuje sa farebný tón, preto mi stačí len BB krém namiesto make upu
  • kozmetické produkty sa lepšie vsiaknu do pokožky a vďaka tomu sa naplno využije ich sila
Ošetrujúci valček môžete používať aj na telo (strie, fľaky) alebo vlasy (stimulujete vlasové korienky). Zatiaľ som nemala potrebu používať ho inak ako na pleť, ale časom to určite príde. Akné, vrásky, ochabnutá pleť, fliačiky - pomôže vám s mnohými problémami a kúpite ho za veľmi dobrú cenu. Stojí 13,90 eur a vydrží dlho. Dezinfekčný prostriedok má 50 ml a stojí 6,90 eur. 



 Čistiaca hubka Konjac Navia

 Čistiaca hubka Konjac

 Čistiaca hubka Konjac Kvitok

Čistiaca hubka Konjac

Pomocníkom, ktorého asi nie je potrebné nijak zvlášť predstavovať, je čistiaca hubka Konjac. Používam ju roky, vystriedala som niekoľko značiek. Táto vyniká svojím milým tvarom, lebo srdiečko je rozkošné. Oceňujem, že nechýba ani šnúrka na zavesenie, aby mohla hubka dobre uschnúť a dlhšie tak vydrží v neporušenom stave. 

Využijete ju pri čistení pleti, pretože rozjasňuje, čistí a zlepšuje celkový vzhľad. Používam ju s mydielkami alebo čistiacimi gélmi, výborne tak vyčistia pleť po celom dni a minimalizuje sa riziko vzniku nových nedokonalostí. Konjac hubka je 100 % rastlinného pôvodu a kompostovateľná.  Hubky môžu používať dámy aj páni a vhodná je pre každý typ pleti.

Keď ju prvý raz chytíte do ruky, je tvrdá a drsná. V okamihu, ako ju namočíte do vody, sa jej objem zväčší a je krásne jemná, mäkká a príjemná na dotyk. Niektoré mamičky ju dokonca používajú aj v starostlivosti o citlivú detskú pokožku. Keď ju dáte uschnúť, zasa bude tvrdšia. Pri pravidelnom používaní vydrží pár mesiacov, potom sa môže začať trhať. Je to prirodzené a jednoducho si kúpite novú :) Hubka stojí 5,50 eur a spolu s valčekom i dezinfekčným prostriedkom ju nájdete v eshope Navia/Kvitok.


Skúsili ste už podobný ošetrujúci valček na pleť? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tiež mám rada Naviu a zmenu menu som nejako nezaznamenala. Takže vďaka za info, nevadí aj tak ich máme radi hoci aj pod novým názvom.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne si to vystihla, nezáleží na mene, ale na kvalite, ktorá ostala :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe