O tom, ako si ma získala maska Stapiz

18:55

Najmä v lete si uvedomujem, že používanie masky na vlasy je pre mňa nevyhnutnosť. Slniečko síce zbožňujem a pokojne si viem predstaviť, že by bolo leto stále, ale moje vlasy s tým úplne stotožnené nie sú. Sú suchšie, ľahšie sa lámu, štiepia alebo vypadávajú. Pravidelne im kupujem rôzne šmakocinky ako kondicionéry, oleje alebo masky. So značkou Stapiz som sa stretla pomerne nedávno a celkom sme si padli do oka. Keď som zbadala jej fialkovú masku na vlasy, oči mi zažiarili ako malému dieťaťu.

Stapiz Ha Essence Aquatic Revitalising Masky na vlasy pre ženy


Stapiz Ha Essence Aquatic Revitalising zloženie

Stapiz Ha Essence Aquatic Revitalising ingredients

Stapiz Ha Essence Aquatic Revitalising  maska zloženie

Stapiz maska na vlasy

Stapiz Ha Essence Aquatic Revitalising maska na vlasy

Maska na vlasy Stapiz Ha Essence Aquatic Revitalising  je jednoducho rozkošná. Už fialový obal je krásny, lebo je to jedna z mojich obľúbených farieb a vždy ju rada prenesiem aj do mojej kozmetickej poličky. Medzi ostatnými kúskami sa vyníma aj vďaka svojej veľkosti. Litrové balenie sa jednoducho prehliadnuť nedá a páči sa mi, ako dlho vydrží. Vlasy si umývam tri razy týždenne a masku používam pravidelne (občas ju striedam s kondicionérom), no ubúda z nej pomalšie, ako som očakávala. A úplný bonus pre mňa je pumpička na dávkovanie, vďaka ktorej nemusím nič šraubovať (iste, keď jej bude len na dne, asi sa tomu nevyhnem) ani otvárať, len ju pár razy stlačím a je to. Brutálna vychytávka je to, škoda, že ju nemajú aj iné veľké masky. Ako málo mi stačilo ku šťastiu, no nie? :)

Kým prvý deň som sa rozplývala len nad obalom, na ďalší som musela masku vyskúšať. To by som nebola ja, aby som hneď na začiatku nemusela s niečím bojovať, že hej. Nevedela som spojazdniť pumpičku, hoci ju stačilo len otočiť. Zdalo sa mi, že sa zasekla, potom nešla a nakoniec išla. Ak by ma niekto videl, asi by si pomyslel, že je to pre mňa hotová maturita. Ešte sa mi z nej podarilo frknúť na opačný koniec vane a nakoniec to už všetko išlo hladko.

Stapiz Ha Essence Aquatic Revitalising maska na vlasy má príjemnú a ľahkú vôňu, aká mi pri maskách na vlasy vyhovuje. Nie je rušivá ani vtieravá, vytvára okolo mňa jemný voňavý obláčik a potom sa niekde stratí. Konzistencia sa mi páči tiež, lebo sa nerozteká, nie je veľmi hustá a dobre sa používa. Obsahuje zaujímavé ingrediencie ako výťažky z rias, vitamíny, minerály, aminokyseliny ·, bielkoviny a kyselinu hyalurónovú. 

S výsledkom som spokojná. Mám doma šampón, ktorý vlasy pekne umyje, ale ostávajú drsné. Maska ich zjemní, sú ako hodváb, ľahko sa češú, nevytrhnem si pri tom ani jeden vlas. Dôležité je pre mňa aj to, že nie sú vysušené, neelektrizujú a nádherne sa lesknú. Celkovo sú také ľahké, nadýchané, s prirodzeným objemom. Poviem vám, že táto litrová maska za necelých 9 eur (bežná cena, v akcii ešte pokojne 2 eurá ušetríte) je paráda. 

Plusy:
  • cena 
  • veľké balenie s pumpičkou
  • pekne vyzerá
  • pekne vonia
  • ideálna konzistencia
  • vlasy sú jemné, hydratované, vyživené, dobre sa češú, pekne sa lesknú
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Elnino, v akcii sa dá kúpiť za necelých 7 eur.


Akú masku na vlasy momentálne používate? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe