Ako som spoznala Twin Lotus

18:55

Čierne zubné pasty ma neprestávajú baviť. Spomínam si, ako som sa na ňu pozerala, keď som ju mala úplne prvý raz :) Bola som prekvapená, že je naozaj čierno čierna a vyzerám ako z nejakého nevydareného hororu. Čím dlhšie som ich používala, tým radšej som ich mala a k niektorým sa vraciam pravidelne už pár rokov. Občas moje stálice celkom rada vymením za niečo nové a neopozerané, tak tomu bolo aj v tomto prípade. Zaujala ma thajská značka Twin Lotus, o ktorej som toho veľa nevedela. Bol najvyšší čas to napraviť.

Twin Lotus Herbaliste Active Charcoal zubná pasta

Twin Lotus Herbaliste Active Charcoal zubná pasta zloženie

Twin Lotus Herbaliste Active Charcoal

Twin Lotus zubná pasta

Twin Lotus Herbaliste Active Charcoal zubná pasta

Niekedy sa cítim ako taký dinosaurus, keď objavím novú značku a nikdy predtým som o nej nevedela. Tento termín ma naučil používať jeden z mojich obľúbených vysokoškolských profesorov, ktorý nešoféroval (preto dinosaurus) a s batohom na chrbte prešiel kusisko sveta. Rada som počúvala príbehy z iných krajín a dodnes s úsmevom spomínam na prednášky, kde som síce nevedela, odkiaľ vietor fúka, ale bolo to ozaj fajn :)

Zubná pasta prišla v peknej krabičke, na ktorej ste našli potrebné informácie. Tuba je tiež celkom zaujímavá a povedala som si, že rozhodne patrí k tým krajším v mojej poličke. Má 150 gramov, je väčšia a na moje milé prekvapenie dosť dlho vydržala. Obyčajne miniem pastu a potom používam inú, ale v posledných mesiacoch mám otvorené aj dve. Jednu sviežu mentolovú a jednu menej výraznú, pokojne aj sladšiu.

Zubná pasta Twin Lotus Active Charcoal je naozaj čierna :) Vďaka čiernemu aktívnemu uhliu je vhodná pre kávičkárov, čajíčkarov alebo milovníkov červeného vínka, lebo tieto nápoje dokážu zuby trochu zafarbiť. Má príjemnú a sviežu chuť, ktorá vôbec nie je ostrá ani intenzívna, preto mi vyhovuje. Vytvára jemnejšiu penu, ktorá dobre čistí zuby. 

Po umytí sú zuby čisté, bez povlaku vydržia hodiny a dych je svieži. Čo sa týka bieliaceho účinku, tam to pripomína beh na dlhé trate. Musíte pastu používať pravidelne a dlhodobo, vtedy je vidno menšie rozdiely k lepšiemu. Ak však túžite po naozaj bielom úsmeve, rozhodne je lepšie bielenie. Mne a mojim citlivým zubom vyhovuje, nemám s ňou žiadne problémy a asi by som sa na ponuku Twin Lotus pozrela ešte lepšie.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • svieža vôňa
  • dobrá konzistencia
  • mierne pení dobre chutí
  • zuby čistí, zbavuje povlaku, osviežuje dych, zmierňuje citlivosť zubov, mierne bieli
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Twin Lotus za 14,99 eur.

Obľubujete čierne pasty? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe