Biorythme prírodný dezodorant bez sódy

18:31

Nájsť prírodný dezodorant, ktorý dokáže chrániť pred zápachom celý deň a nedráždi vôbec pokožku, je celkom umenie. Zistila som to pred pár rokmi, keď som skúšala jeden taký s jedlou sódou. Nijak som sa nepozastavovala nad tým, že je zložení, dočítala som sa, že ju tam treba a bolo. Pomerne nemilým prekvapením bolo, že moje podpazušie bolo ako v ohni, štípalo, pálilo, bolelo. Ako som zistila neskôr, mohla za to práve sóda a celkom ma to prekvapilo, lebo takých dezodorantov som mala viac a nič podobné sa mi nestalo. Napriek tomu som začala vyhľadávať také, ktoré ju neobsahujú. Pre istotu, lebo chodiť v lete s rukami od tela a modliť sa, aby som nestretla nikoho známeho, vôbec nie je sranda. Výnimočná česká značka Biorythme má vo svojej ponuke aj dezodoranty bez sódy a musím povedať, že sa stali láskou na prvé ovoňanie aj použitie. 

Biorythme prírodný dezodorant bez sódy V cukrárni


Biorythme prírodný dezodorant bez sódy V cukrárni zloženie

prírodný dezodorant bez sódy V cukrárni

prírodný dezodorant bez sódy

Biorythme prírodný dezodorant bez sódy V cukrárni

Biorythme prírodný dezodorant bez sódy V cukrárni som si vybrala pre jeho názov. Nečítala som príliš zloženie, chcela som sa nechať prekvapiť, ale názov bol na zjedenie. Vybrať si môžete plastový alebo papierový obal a čo je skvelé, tak aj náhradné náplne. Dala som prednosť plastovému, lebo mne tie papierové nijak nevyhovujú a mám z nich veľmi zmiešané pocity. Stávajú sa čoraz populárnejšie, lebo sa dajú kompostovať, ale mne prídu celé upatlané a potom také nijaké. Samozrejme, proti gustu žiaden dišputát a teším sa, ak si môžem z ponuky vybrať to, čo sa páči mne. Vybrať si môžete dezodorant od 15 do 60 gramov a na svoje si prídu dámy aj páni.

Ako som povedala, dala som prednosť plastovému obalu, ktorý spolu s kreslenou etiketou vyzerá rozprávkovo. Je tu vidno kusisko dobrej roboty a to sme vlastne ešte len na začiatku chválospevu. Jeho veľkosť je tak akurát, pokojne sa vmestí aj do kozmetickej taštičky alebo kabelky a môže s vami cestovať kamkoľvek. Neotvorí sa a plastový obal je dostatočne odolný, prežil pád aj cesty v kufri.

Jeho vôňa si ma získala okamžite. Podľa názvu som súdila, že ma čaká nejaký lahodný cheescake a budem mať chuť ochutnať :) Vykľula sa  z toho krásna kvetinová vôňa, ktorá strčila do vrecka všetky ostatné dezodoranty, ktoré som mala na poličke. Je rýdzo ženská, nežná, sladšia a nebije sa s parfumom, čo je pre mňa tiež veľmi dôležité.

Aplikuje sa sprvu trochu ťažšie, ale keď nájdete ten správny ťah, bude vás to baviť. Obsahuje kakaové maslo, ktoré je bežne tuhé, ale keď priložíte dezodorant k pokožke, začne sa topiť a dá sa dobre rozotrieť v podpazuší. K nemu je prírodný dezodorant bez sódy naozaj jemný, nedráždi a nevysušuje ho, ostáva jemné a svieže. Chvíľku počkám a môžem sa obliecť, fľaky na oblečení nezanecháva.

Úplne najlepšie na záver - pred zápachom dokáže takmer vždy chrániť celý deň. Aj počas horúcich dní, turistiky, behu na vlak som bola svieža, nič nebolo cítiť a pokožka netrpela. Pár razy sa stalo, že som ho použila dva razy, ale to bola výnimka a tak mu nemám čo vytknúť. Môžem povedať len jedno - som naozaj rada, že sa mi dostal do rúk.

Plusy:
  • rôzne veľkosti aj typy balenia
  • plastový je praktický
  • krásne kvetinovo vonia
  • tuhý, ale pri kontakte s pokožkou sa topí
  • nedráždi pokožku
  • nerobí fľaky na oblečení
  • účinkuje celý deň, zvláda aj náročné skúšky
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Biorythme a v partnerských predajniach, cena závisí od veľkosti balenia.


Máte pre mňa tip na podobne účinný dezodorant? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe