Intenzívna nočná starostlivosť o vaše pery

18:57

Neviem si predstaviť, že by som večer išla spať bez odlíčenia, čistenia a hydratácie pleti, umytia zubov alebo bez balzamu na pery. Nech som akokoľvek unavená, je veľa hodín alebo som na výlete či dovolenke, tieto kroky musia byť. Balzamy na pery mi už roky na nočnom stolíku nechýbajú. Všimla som si, že každým rokom sa trochu ľahšie vysušia, urobia sa mi suché šupinky alebo popraskajú. Môžem vypiť aj tri litre tekutín, ak si pery nenatriem dobre hydratačným balzamom, nevyzerajú pekne a nemôžem použiť ani rúž. Na noc hľadám preto husté, výživné a mastnejšie kúsky, ktoré odvedú výbornú prácu a ráno sú pery jemné, hydratované a hladké. Žiaľ, nie každý to dokáže a keď nájdem ozaj vydarený balzam, neviem sa ho nabažiť.

Burt´s Bees intenzívna nočná starostlivosť na pery

Burt´s Bees intenzívna nočná starostlivosť na pery zloženie

Burt´s Bees

intenzívna nočná starostlivosť na pery

Burt´s Bees  Lip Treatment intenzívna nočná starostlivosť na pery  

Burts Bee´s spadá do kategórie mojich miláčikov a mám už druhé balenie. V okamihu, ako som ho ovoňala, ochutnala a skúsila, som sa doň úplne zbláznila a stal sa mojím favoritom. Táto značka ma neprestáva milo prekvapovať, jej balzamov som mala niekoľko a zakaždým to bol obrovský zážitok. Inak tomu nebolo ani tento raz.

Na prvý pohľad vyzerá celkom obyčajne, ale stále milo. Plastový obal aj vrchnáčik sú pevné, odolávajú aj pádu a nemusíte sa báť, že by sa v kufri alebo v taške otvoril. Neraz som ho naháňala po kúpeľni alebo izbe (niekedy s ním hral kocúr hokej) a všetko prežil :) Preto je ideálnym spoločníkom na každú cestu a môže ho používať celá rodina.

Burts Bee´s Lip Treatment intenzívna nočná starostlivosť si ma získala svojou sviežou a mentolovou vôňou. Svoju kozmetiku vždy najskôr ovoniam, aby som si urobila taký prvotný názor a potom pokračujem v skúšaní :) Okrem vône sa mi zapáčila aj lahodná chuť, ktorá po sebe nenecháva žiadnu nepríjemnú pachuť. Ľahko sa aplikuje, lebo má dobrú konzistenciu a mierne chladí, čo oceňujem najmä ak sú pery naozaj boľavé a potrebujú úľavu.

Teraz prichádza rad na ódy, pretože má samé superschopnosti:
  • bezkonkurenčne hojí pery. Ak sú popraskané, zacelí ich, ak sú boľavé, upokojí ich, ak sú suché, hydratuje ich. Upokojuje aj červenú pokožku okolo pier (to mávam najčastejšie z vetra).
  • Všetko dokáže zlepšiť už za jedinú noc, zlepšenie uvidím hneď, ako sa pozriem do zrkadla.
  • Pery sú ráno jemné, hladké, vyživené a pekné
  • Niekedy ho používam aj cez deň, lebo lepší balzam som tuším ešte nemala  
Mala som desiatky (možno už aj stovky) balzamov, ale toto je zatiaľ môj horúci favorit. Nájdete ho na Notino.


Aký skvelý balzam na pery by ste mi odporučili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe