Beauty Drink od Kvitok

16:59

Kolagény a rôzne beauty drinky som objavila pomerne nedávno. Primárne som hľadala  niečo na chrupavky, kĺby, šľachy, pretože s kolenami mám veľké problémy od základnej školy a s bolesťou ma žiť nebaví. Až potom som si prečítala o ich pozitívnych účinkoch na pleť, nechty i vlasy. Skúšala som prášky aj tabletky a uznávam, každé má svoje pre a proti. Tento rok priniesla moja obľúbená značka slovenskej prírodnej kozmetiky Kvitok Beauty drink v dvoch príchutiach - zelené jablko, ktoré skúsim nabudúce a citrón - limetka. Stojí necelých 50 eur, takže sa natíska jedna otázka - stojí to za to?

Beauty Drink od Kvitok

Beauty Drink od Kvitok zloženie

Beauty Drink od Kvitok vitamíny

Beauty Drink

Beauty Drink od Kvitok citrón a limetka

Beauty Drink od Kvitok

Balenie sa mi zapáčilo, je elegantné a nápadité. V krabičke je 30 samostatne balených vrecúšok, takže to je kúra na jeden mesiac. Počas používania som aj cestovala a uznávam, že je to praktické a omnoho jednoduchšie vezmem vrecká ako balenie s kapsulami (tie nerada prekladám, v liekoch a výživových doplnkoch musí byť poriadok). Vrecká majú po 3,6 gramu a potrebujete ešte okolo 200 - 250 ml vody. 

Pozrime sa na zloženie, pretože práve kvôli nemu som sa rozhodla drink kúpiť:
  • hrach siaty je veľmi zaujímavá ingrediencia a bežne sa vyskytuje v rôznych vegánskych drinkoch. Dokáže znížiť padanie vlasov (čo mi vyhovovalo najmä preto, lebo sa blížilo moje sezónne vypadávanie vlasov) a sú potom kvalitnejšie a hustejšie
  • Včelník moldavský bola pre mňa celkom nová zložka, ale rozhodne je to pre nás ženy kamarát. Dokáže zlepšiť hydratáciu, elasticitu a pružnosť pleti, čo ocení každá žena bez ohľadu na vek
  • rôsolovka striebristá je pre mňa ďalšou novinkou, ktorá zlepšuje hydratáciu pokožky zvnútra, má protizápalové účinky a podporuje imunitu (čo je v tejto dobe viac ako len žiadané)
  • kyselinu hyalurónovú asi nie je potrebné nijak výrazne predstavovať. Začala som ju piť kvôli kolenám, prestali bolieť a pleť som mala ako bábätko. Hydratuje zvnútra pleť i kĺby, cítim sa lepšie a krajšie
  • nechýba ešte vitamínový komplex, ktorý zlepšuje vstrebávanie aktívnych látok a podporuje imunitný systém
Na chuť som bola veľmi zvedavá, lebo mám jeden zlozvyk - ak mi tieto práškové drinky nechutia, neviem sa prinútiť vypiť ich. Dám si ich len občas, napne ma, zasa na ne zabudnem a tak dokola. Potom cítim, že kolená zasa bolia a musím s tým niečo robiť. Tento beauty drink sa vypiť dá. Nemôžem povedať, že by mi chutil úplne, netešila som sa naň viac ani menej, citrón cítiť bolo. Rozhodne je chutnejší ako kolagén Barny's triple blend, s ktorým bojujem pol roka a stojí nepovšimnutý na poličke.

Beauty drink Kvitok sa pripravuje jednoducho. Do studenej vody vysypete obsah sáčku a dobre premiešate. Občas ostanú hrudky, vtedy počkám, premiešam zasa a vypijem. Pohár umývam v teplej vode, lebo vyzerá ako mastný. Denne sa užíva jedno vrecko a je len na vás, ako dlho ho budete užívať. Ja mám kúpený kolagén od inej značky a potom sa pravdepodobne vrátim k tomuto drinku. 

Taaak a teraz sa pozrieme na zmeny, ktoré som si na sebe všimla za ten mesiac:
  • najviditeľnejšie zmeny boli viditeľné na nechtoch. Dezinfekcia a časté umývanie rúk im dali zabrať a výsledkom bolo, že sa lámali a štiepili. Teraz sú pevné, dobre rastú a už sa konečne odhodlám aj nalakovať si ich. Celkom dlho som vydržala bez laku na nechty.
  • vlasy sú na tom tiež omnoho lepšie. Nepadajú, sú pružné, hydratované a odolávajú aj nástrahám počasia
  • pleť je krásna, žiarivá, jemná a hydratovaná. Kozmetika je nevyhnutná, ale podpora z vnútra jej silu akoby znásobí a vidíte, že zrazu je niečo inak a lepšie
  • moje kolená bolia menej, zvládnem turistiku aj ranný beh na vlak. Vďačím za to najmä kyseline hyalurónovej, ktorá je pre mňa naozaj záchrana
Ak by ste sa ma teda opýtali, či sa doň oplatí investovať, moja odpoveď by bola jasná - áno. Kupovala som ho v uvádzacej zľave, som rada, že som sa nechala zlákať. Kvitok ma neprestáva prekvapovať a teším sa na ďalšie novinky.

Beauty Drink nájdete v eshope Kvitok za 49,90 eur.



Zaujali Vás novinky Kvitok? Skúsili ste drink? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe