Legendárna nočná maska na pery

17:29

Spomínate si na boom, ktorý zažila značka EOS s jej legendárnymi balzamami na pery? Nosili ich celebrity, boli na sociálnych sieťach, v časopisoch, všade. Samozrejme, časom som im neodolala ani ja a priznám sa, ostala som sklamaná. Nemôžem povedať, balzamy boli krásne, voňavé, chutné, no hydratovali len veľmi priemerne a omnoho lacnejšie balzamy mi urobili väčšiu službu ako EOS. Teraz sa mi dostal do rúk ďalší kultový kúsok -  Lip Sleeping Mask od Laneige. Nočná maska na pery Laneige žne ovácie po celom svete a ku mne sa dostala až teraz. Nejak som ani nevedela, že existuje. Dnes môžem povedať, že je škoda, že som tento malý klenot nedostala do rúk skôr. Omnoho skôr.


Lip Sleeping Mask od Laneige

Lip Sleeping Mask Laneige

 Lip Sleeping Mask od Laneige

Dnes to bude ďalšia oslavná recenzia a neviem sa dočkať, kedy skúsim ďalšie príchute. Lip Sleeping Mask od Laneige totiž môžete kúpiť v mnohých príchutiach. Ja mám berry, ale čoskoro chcem skúsiť napríklad grapefruit, mint choco alebo apple lime. Páčia sa mi malé cestovné balenia, ktoré sa vojdú všade (môj balzam má 3 gramy, ale v ponuke je aj 8 a 20 gramové balenie), no nabudúce už beriem to najväčšie. Nielen preto, že je cenovo najvýhodnejšie, ale aj preto, lebo tak skvelý kúsok mi už nesmie chýbať v mojej zbierke. Suché pery ho skrátka zbožňujú.

Balenie je rozkošné. Plastový guľatý obal je jednej farby, úplne ružovej, je pevný a ľúbezný. Malá ozdoba poličky, inak by som to ani napísať nevedela. Všetky sú krásne a práve preto je to ideálny darček pre ženy aj mužov. Ak máte vo svojom okolí kozmetickú maniačku, ktorá vie oceniť kvalitnú kozmetiku, tak týmto rozhodne nič nepokazíte. Vedelo by sa mi páčiť dostať ju pod stromčekom alebo k narodeninám. 

Očarila ma aj jej vôňa. Príchuť berry je šťavnatá, sladká a ovocná. Nie je v nej nič umelé, tak, ako pekne vonia, tak príjemne chutí. V ústach zanecháva chuť ako po cukríku a aj bozky sú o niečo sladšie. Jej konzistencia je zaujímavá. Vyzerá byť trochu tuhšia a potom mierne mazľavá, ale dobre sa rozotiera a kĺže po perách. Výživná maska na pery s extraktom z bobuľovitého ovocia je iná ako väčšina mojich balzamov na pery, pridáva jej to na atraktivite a výnimočnosti. 

 Lip Sleeping Mask od Laneige môžete aplikovať na noc, no ja po maske niekedy siahnem aj cez deň, pokiaľ potrebujem poriadnu dávku hydratácie. Keď boli tie mrazivé dni a išli sme na prechádzku, naniesla som ju na pery ako ochranu pred chladom, vetrom a vysušovaním. Má veľkú moc, pretože v priebehu noci dokáže regenerovať aj veľmi vysušené a popraskané pery. Čo nedokáže za prvú noc, dokončí v priebehu ďalšej, takže po suchých, popraskaných a boľavých perách niet ani stopy. Sú jemné, hydratované, bez chybičky. Pomôže aj pri hojení oparu a účinkuje nesmierne rýchlo. Nie som si istá, či som sa už stretla s balzamom, ktorý by účinkoval tak rýchlo. Pravdou je, že som si ju kúpila najmä preto, lebo som potrebovala nejakú drobnosť do poštovného zadarmo. Dnes si hovorím, že ako dobre. Už mi doma nesmie chýbať.

Plusy:
  • značka vyrába rôzne zaujímavé príchute
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • dobre chutí
  • stačí ju nanášať v tenučkej vrstve
  • vhodná na deň aj noc
  • pery chráni pred vysušovaním a nepriaznivými podmienkami, vynikajúco ich regeneruje, ak sú popraskané a vysušené, sú jemné, vyživené a krásne
Mínusy:
  • nenašla som

Lip Sleeping Mask od Laneige (3 gramy) stojí 6,90 eur (tá najväčšia vychádza do 22 eur) a nájdete ich v eshope Natureal

Poznáte túto legendárnu masku na pery? Ktorú ste si najviac obľúbili? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Fíha, tak toto je zaujímavá vecička. Píšem si do mojho wishlistu.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo odporúčam :) Dajú sa nájsť rôzne príchute, takže aj ja sa teším na ďalší nákup :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe