Severská čistiaca micelárna voda

17:32

Kozmetika Natura Siberica je so mnou už niekoľko rokov. Kupovala som si ju už na vysokej a ani po rokoch pre mňa nestratila nič zo svojho kúzla. Pred Vianocami sa ma mamina spýtala, čo by som si priala pod stromček. Obyčajne si vyberám niečo z mojich wishlistov a inak tomu nebolo ani tento raz. Navyše, na stránke prebiehal Black Friday a tak som sa mohla pri nákupe vyšantiť do sýtosti. Pod stromčekom ma tak čakal plný balíček kozmetiky a srdce kozmetického maniaka zaplakalo radosťou. Na micelárnu vodu som sa nesmierne tešila a ako som zistila, je to naozaj šikovný pomocník. 


 
Natura Siberica Severská čistiaca micelárna voda zloženie

Severská čistiaca micelárna voda

micelárna voda od Natura Siberica

Natura Siberica Severská čistiaca micelárna voda

Natura Siberica Severská čistiaca micelárna voda sa nedala prehliadnuť, pretože ju zdobila čierna etiketa. Je to moja najobľúbenejšia farba a vždy sa poteším, keď vidím kozmetiku v tmavých obaloch. Ďalším veľkým bonusom (najmä pre mňa, lebo mi všetko padá z rúk) je vrchnáčik, ktorý sa nemusí odšraubovať, ale len zatlačiť. Nie že by som bola lenivá, ale po celom dni je to rýchle a jednoduché :) 

Objem 200 ml je taký akurát a nezavadzia mi na poličke (mám tam ďalšie tri podobné, ale o nich bude reč nabudúce). Keď sa na ňu pozriete, neupúta len čierna etiketa, ale aj zlatistá voda, ktorá vyzerá ako nejaký exotický likér. Obsahuje čierne uhlie, ktoré pomáha odstraňovať nečistoty. Sibírske bylinky podporujú obnovu pokožky a extrakt z organickej brezy pleť dobíja energiou. 

sviežu a príjemnú vôňu, ktorú by som asi nevedela presne opísať. Páči sa mi, je pekná a večer sa na ňu teším. Keďže obsahuje aj čierne uhlie, pred použitím ju treba trochu pretrepať (prvý raz som si to neuvedomila a divila som sa, prečo mám čierny tampón). 

Používať ju môžete na odličovanie alebo na čistenie pleti. Ja volím čistenie a to večer, občas aj ráno. Je to obľúbený rituál krásy a pleť dokáže výborne čistiť bez toho, aby ju vysušovala alebo dráždila. Oči som si s ňou neodličovala, preto neviem, či je na ne vhodná, ale na pleť ju odporúčam všetkými desiatimi. Pleť ostáva čistá, jemná, nie je napnutá a pripravená na ďalšie kozmetické prípravky.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • obsahuje čierne uhlie
  • nedráždi pleť
  • vhodná na odlíčenie a čistenie pleti
  • pleť ostáva jemná, čistá a svieža
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Natura Siberica za 9,46 eur.


Používate prírodné micelárne vody? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak táto micelárka vyzerá skvelo.Moc sa mi páči, že obsahuje čierne uhlie.
    Ja som ani netušila, že Natura Siberica má aj pečujúcu kozmetiku. Ja som od nej skúšala šampóny a boli skvelé. ďakujem za tip, keď dopouživam moju vyskúšala by som zas niečo nové.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šampóny mám veľmi rada aj ja, sú veľké za super ceny a postarajú sa aj o pokožku s ekzémom. Jej pleťovú kozmetiku vrelo odporúčam a ešte má perfektné telové peelingy :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe