Sladký život s Dolce Gabbana

14:29

Nepovažujem sa za znalca parfémov a skôr by som povedala, že som len vášnivý zberateľ a nadšenec. Často si vyberám vône podľa popisu, niekedy aj podľa flakónu alebo krásnej reklamy :) Za tie roky sa mi ešte nestalo, aby som si vybrala zle a parfém by sa mi nepáčil. Našla som si obľúbené značky aj ingrediencie a verím, že čoskoro budem majiteľkou aj nejakého Diora alebo Chanella. Richard mi pod stromček kúpil vysnenú parfumovanú vodu Dolce&Gabbana Dolce Garden a nevedela som sa jej dočkať. Ono nebolo to len o tom, že ma čakala nádherná vanilkový aróma, ale aj o krásnom romantickom obale. 


parfumovaná voda Dolce&Gabbana Dolce Garden  zloženie

Dolce&Gabbana Dolce Garden

parfumovaná voda Dolce&Gabbana Dolce

Parfumovaná voda Dolce&Gabbana Dolce Garden  

Som vernou fanúšičkou Light Blue, ktorú som si zamilovala na vysokej škole a neviem sa jej nabažiť. Bola to vôňa jedného príbehu lásky, ktorý pre mňa neskončil šťastne. Ten muž vo mne zanechal nádhernú spomienku a občas, keď si na neho spomeniem, sa musím pousmiať. Light Blue je pre mňa závan sviežosti, spája sa v nej vôňa zeleného jablka a kvetov. Je iskrivá, svieža, opojná a spoznám ju hocikde v dave. Je jednou z mojich najobľúbenejších a leto si už bez neviem predstaviť. Parfumovaná voda Dolce&Gabbana Dolce Garden sa jej príliš nepodobá, no očarila ma vanilkou a stala sa obľúbenom do chladnejších dní.

Poznáte vo svojom okolí romantickú dušu? V tom prípade je pre ňu toto to pravé orechové. V nežnej ružovej krabičke sa ukrýva flakón s objemom 50 ml. Vyzerá ako malé umelecké dielo, tiež je ružový, okolo krku má čiernu mašličku a vrchnák v tvare rozkvitnutého kvetu dotvára nádherný dojme. Keď som ju vybalila z krabičky, nevedela som sa na ňu vynadívať, pretože mám len málo tak krásnych a premyslených flakónov. 

Zloženie tejto parfumovanej vody je vskutku zaujímavé:
  • Hlava: magnólia, neroli, mandarínkovo-pomarančová aróma
  • Srdce: ylang-ylang, kokos, frangipani
  • Základ: santalové drevo, absolútna vanilka, mandlové mlieko
Cítim v nej vanilku a kokos. Nikdy by mi nenapadlo, že toto spojenie by sa mi páčilo, no úplne som mu podľahla. Po chvíli, keď pominie prvotný vanilkový ošiaľ, ucítim kvetový závan, ktorý sa krásne snúbi s kokosom a vanilkou. Je nevtieravá, sladká a príjemná, v chladných dňoch ideálna, lebo zahreje a prenesie ma do teplých a exotických krajín. Jej výdrž je tiež pozoruhodná, na vlasoch i oblečení ju cítim aj na druhý deň. Parfumovanú vodu Dolce&Gabbana Dolce Garden radím k tým, ktoré treba vyskúšať, lebo v sebe ukrýva niečo magické. A to je v dnešnom hektickom svete naozaj dôležité.

Plusy:
  • fajn cena
  • krásny flakón
  • veľmi príjemná sladká vôňa, cítim najmä vanilku, kokos a nejaké kvety
  • veľmi dobrá výdrž, cítim ju celý deň, na oblečení a vo vlasoch vydrží voňať aj dlhšie
  • skvelá do chladnejších dní 
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpite ju v eshope Elnino, kde stojí okolo 40 eur (v akcii ušetríte pekný peniaz).

 

Ktorý parfém tejto značky obľubujete? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe