O jednom vynikajúcom odličovači a elegantnej špirále

15:22

Dnes je sviatok svätého Valentína, deň, kedy sa láska oslavuje po celom svete. Ľudí obyčajne rozdeľuje na dva tábory - tých, ktorí ho oslavujú a tých, ktorí ho považujú za komerčný a zbytočný. Verím v to, že ľudia by si mali lásku prejavovať každý deň. Kto sa úprimne a verne ľúbi, nepotrebuje jeden deň do roka, aby sa obdaroval darčekmi. Napriek tomu si vždy na Valentína urobíme s Richardom radosť niečím pekným. Kúpime di nejakú drobnosť, urobíme pekné raňajky alebo večeru, doprajeme si niečo dobré. Robíme to pravidelne, ale predsa, Valentín je pre romantické duše sviatkom lásky. Nepotrebujem drahé dary, pretože to najdôležitejšie sa aj tak za peniaze kúpiť nedá. Richard mi však pravidelne kupuje nejaké maličkosti, lebo pozná moju kozmetickú závislosť. Raz je to voňavka a kozmetika, raz kniha, raz čokoláda. Minulý rok ma prekvapil týmto setíkom Collistar a ani nevedel, aká nadšená budem.


Collistar Mascara Art Design riasenka pre objem, dĺžku a oddelenie rias

Collistar Mascara Art Design

collistar maskara

collistar riasenka3

riasenka pre objem, dĺžku a oddelenie rias


Collistar Mascara Art Design riasenka pre objem, dĺžku a oddelenie rias

Od Colistar som si dlho nič nekúpila. Obdivovala som ju v eshopoch, robila som si wishlisty, čo by som chcela a nakoniec som sa dočkala. Zapáčila sa mi tak, že občas si od nej musím niečo kúpiť alebo nenápadne ukážem Riškovi, čo by mi mohol kúpiť :) Collistar Mascara Art Design riasenka pre objem, dĺžku a oddelenie rias som chcela, pretože mala celkom dobré recenzie zákazníčiek. 

Maskara vyzerá pekne. Strieborno - zlatý obal s nevšedným tvarom sa pekne vyníma na poličke a vyzerá inak ako väčšina mojich guľatých obalov. Svojím vzhľadom je neprehliadnuteľná a uznávam, že patrí k mojim najkrajším. Štetec je hustý, zužuje sa a líči sa mi s ním prekvapivo dobre. Nevedela som sa dočkať prvého líčenia :) Ale to vás asi neprekvapilo, všetko nové musím hneď vyskúšať a sledovať, ako to celé funguje.

Táto riasenka má niekoľko veľkých plusov i mínusov:
  • ako môžete vidieť na fotkách, riasenka nádherne predĺži, dodá objem a riasy takmer nelepí. Zo začiatku síce trochu lepila, ale potom to prešlo.
  • vidno je aj to, že po nej ostávajú hrudky, najmä ak si ju nanášam v dvoch vrstvách. Nemám ich  veľmi rada, lebo môžu opadávať a zanechať čierne bodky na tvári. Keď si ich rozčesávam suchou kefkou zo starej riasenky, snažím sa ich opatrne všetky odstrániť. 
  • sýtu čiernu farbu, ktorá ich zvýrazní na celý deň. Neotláča sa, nerozmazáva sa, riasy držia tvar. 
  • zdalo sa mi, že pomerne rýchlo začala schnúť. Potom sa s ňou líčilo trochu ťažšie, lebo pri neopatrnom pohybe lepila riasy. Pri troche trpezlivosti to ale stále ide
Mascara Art Design nebola moja prvá špirála od Collistar, pred rokmi som podľa čaru inej. Recenzie mala skvelé a mnohými sa stotožňujem. Odhliadnuc od hrudiek a rýchlejšieho schnutia jej nemám čo vytknúť, riasy dokáže vykúzliť naozaj pekné. 

Collistar Make-up Removers and Cleansers odličovač vodeodolného make-upu pre oči a pery

Collistar Make-up Removers and Cleansers odličovač vodeodolného make-upu pre oči a pery zloženie

odličovač vodeodolného make-upu pre oči a pery

Collistar Make-up Removers and Cleansers odličovač vodeodolného make-upu pre oči a pery

Tento odličovač si môžete kúpiť v 200 ml balení. V darčekovom bolo 50 ml (sada špirála a odličovač je super nápad, lebo za fajn cenu môžete nájsť fakt poklad), čo je perfektné na dovolenku alebo výlet. Na dovolenke pri mori sa líčim trochu menej,  vlastne, väčšinou mi stačí len lesk na pery a trochu riasenky. 

Ak by som ho mala popísať jedným slovom, tak Collistar Make-up Removers and Cleansers odličovač vodeodolného make-upu pre oči a pery je vynikajúci. Jeden z tých najlepších, aké sa mihli mojom kozmetickou poličkou. Je dvojfázový, ale nie mastný, preto sa ním dobre odličuje aj moja zmiešaná pleť. Neostáva mastná, lepkavá a pokojne môže pokračovať s príjemným pocitom v čistení pleti.

Zbožňujem ho najmä na oči. Tie odlíči bez podráždenia a začervenania. Žiadne slzy, červené oči, rozmazané videnie, nič. Čím som staršia, tým sú citlivejšie, a preto som nadšená, ak nájdem jemnú kozmetiku na odličovanie. Ide mu to rýchlo, ľahko a ráno sa budím bez akýchkoľvek čiernych fliačikov pod očami. Collistar Make-up Removers and Cleansers odličovač predčil moje očakávania a je hodný každého eura, ktoré stojí. Presvedčil ma o tom, že musím skúsiť aj inú pleťovú kozmetiku. Veď s dekoratívnou mám zatiaľ dobrých skúseností viac ako dosť :)

Ak na trafíte na darčekovú sadu od Collistar, určite sa na ňu pozrite lepšie. Podľa mňa neoľutujete :) V prípade, ak ste darčeky na Valentína nedostali alebo si  chcete urobiť radosť (ja to robím pravidelne), na Notine ešte dnes nakúpite so zľavami 10% alebo 15% na celý nákup. 


Aké máte skúsenosti so značkou Collistar? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe