Ako som spoznala Revox

14:14

Pleťové sérum sa stalo neodmysliteľnou súčasťou môjho kozmetického rituálu a používam ho ráno i večer. Kým na noc neváham siahnuť po olejových sérach, tie denné musia byť ľahké a hydratačné. Na zmiešanú pleť so sklonom k akné po tridsiatke treba ísť opatrne. Predsa, už treba bojovať s linkami, jemnými vráskami, občas sa objavia fliačiky. Napriek tomu mám pocit, že moja pleť nikdy nebola krajšia a každý deň jej venujem náležitú pozornosť. A užívam si to :) Všetky tie fľaštičky, tégliky, tuby ma neprestávajú baviť a dnes by som vám rada predstavila značku Revox, ktorá ma veľmi milo prekvapila.


Revox Just Hyaluronic Acid 5% pleťové sérum zloženie

Revox Just Hyaluronic Acid 5%

pleťové sérum Revox

Revox Just Hyaluronic Acid 5% pleťové sérum

Pleťové séra s kyselinou hyalurónovou považujem za jedinečný výmysel a vždy musím mať aspoň jedno doma. Vyskúšala som ich veľa a pár ich ešte vyhladnutých mám :) Revox Just Hyaluronic Acid 5% pleťové sérum som objavila úplnou náhodou, hľadala som niečo iné a objavila som toto. Padlo mi do oka a hneď som ho musela vyskúšať. 

Pleťové sérum od Revox je balené dobre - vo fľaštičke z tmavého skla s kvapkátkom. Jednoduché, účelné a pekné. Objem 30 ml je pri pleťových sérach taký štandard a vydrží niekoľko týždňov (samozrejme, závisí to aj od toho, ako často ho používate). Na pleť a krk vám postačia tri - štyri kvapky a  po chvíli môžete aplikovať svoj krém. Konzistencia je redšia, gélová a výborne sa zapracuje do pleti.

Jeho veľkou výhodou je to, že rýchlo sa vsiakne do pleti bez toho, aby ostala lepkavá. Vďaka tomu môžem po krátkej chvíli nanášať krém (oceňujem to najmä ráno, keď skoro vstávam a mám málo času) a nemusím sa báť žmoliek. Revox Just Hyaluronic Acid 5% pleťové sérum je bez vône a celkom mi to vyhovuje, pretože potom vynikne vôňa krémov, ktoré teraz používam :) Mala som už niekoľko drahších sér s kyselinou hyalurónovou a musím povedať, že toto ich hravo strčí do vrecka.

Na dôkladne vyčistenú pleť nanesiem pár kvapiek séra, potom nasleduje krém a očný krém. Stačí niekoľko dní a môžete si všimnúť, že pleť je krásne vypnutá, vyhladená a hodvábne jemná. Vyhladzuje linky i vrásky a pleť pôsobí sviežim dojmom. Sérum ju nezaťažuje, neupcháva póry a nespôsobuje tak zhoršenie akné. Ideálne je do každého počasia, obzvlášť teraz, keď ide teplejšie počasie, sa teším na jeho používanie, pretože pleť nebude smädná. Nemám mu čo vytknúť, okamžite sa mi zapáčilo.

Plusy:
  • jednoduché, ale pekné balenie
  • bez vône
  • dobrá konzistencia
  • sérum sa dobre vsiakne a nezanecháva po sebe lepkavý film 
  • pleť vypína a vyhladzuje, zjemňuje linky a vrásky, zlepšuje elasticitu, osviežuje 
Mínusy:
  • nenašla som
Revox Just Hyaluronic Acid 5% pleťové sérum nájdete v eshope Elnino, v akcii vás nevyjde ani 6 eur. 


Aké pleťové séra si kupujete najradšej?



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tiež ako prvé pozerám hyaulorónové séra. Je však pravda, že mojej pleti už asi nestačia a to mám po 30tke. Beriem ich ako taký základ. Teraz už viac pozerám po sérach s AHA kyselinami a ak niečo hydratačné tak zatiaľ neviem. Skúšam Cčkove.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne ešte celkom postačujú, pleť je stále rovnako pekná vypnutá, ale rada skúšam rôzne séra. Kyselina hyalurónová je však stále srdcovka :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe