Voňavé mydielkovanie

19:25

V poslednej dobe sa u nás doma rozmohol trend tuhých mydielok. Ja som zvyknutá na mydlá na tvár, ktoré pomáhajú s akné, k tým najznámejším patrí sírové mydlo, ktoré mám v kúpeľni už roky. Okrem neho mám doma aj ďalšie, ktoré striedam a som s nimi veľmi spokojná. Na umývadle sme mali vždy tuhé mydlo, lebo môj ocino tekuté mydlá neuznáva. A keď pracuje v dielni a príde s rukami mastnými od oleja, vždy siahne len po tuhom mydle. Teraz som skúsila niekoľko mydielok, ktoré nahradili aj sprchový gél a stali sa doma obľúbené a nenahraditeľné.

Mydlo Mangosteen


Zloženie

Mydielko vo fólii



O mydle si môžete prečítať:

    "Ak chcete ulahodiť svojmu telu i duši, vyskúšajte mydlo s prírodnými výťažkami z mangostanu. Okrem množstva antioxidantov spomaľujúcich procesy starnutia obsahuje jemné triesloviny, ktoré šetrne odstraňujú odumreté epidermálne bunky.

Pôvodnou domovinou mangostanu je juhovýchodná Ázia, kde jeho liečivú silu poznajú už celé generácie domorodých obyvateľov. Okrem toho, že je najbohatším prírodným zdrojom xantónov (antioxidantov) na svete, obsahuje množstvo cenných látok, vďaka ktorým disponuje výraznými protizápalovými, antiseptickými a najnovšie aj protirakovinovými účinkami.


Tento produkt je:

BEZ Parabénov
BEZ SLS (Sodium Lauryl / Laureth Sulphate)
BEZ PEG
BEZ Propylén glycolu
BEZ Minerálnych olejov
BEZ Ftalátov
BEZ Umelých farbív
BEZ TESTOV NA ZVIERATÁCH"

Už len papierová krabica, v ktorej bolo mydielko, bola krásna! Taká premyslená, vyrezávaná, taká orientálne. So zlatým nápisom pripomína niečo vzácne, také ďaleké :) Aj som si chcela nechať, aby som do nej ukladala mydlo, ale rozmočila by sa a to by bola škoda. Mydlo bolo ešte v ochrannej fólii, bolo dobre chránené pred vonkajškom. V kúpeľni som ho dala do umelého krytu na mydlá  a skončilo pri vani. Mydlo má 100 gramov, je ideálne do ruky. Prekrásne vonia! Neviem to popísať, ale je to dokonalá vôňa, ktorú cítiť pri mydlení, po zmytí, po usušení pokožky, prevonia vzduch v kúpeľni a ťahá sa za človekom, ktorý ho použil. Keď moja mamina vyjde z kúpeľne, presne viem, že ho použila, lebo za ňou cítiť obláčik vône. Pekne pení, nie je to pena ako pri sprchovom géle, skôr povlak, ale jemne, šetrne čistí pokožku, nedráždi ju, blahodárne pôsobí aj na ekzematickú pokožku. Mnohé mydielka pokožku vysušujú a po nich je cítiť nepríjemne napnutú pokožku. Pri tomto mydle podobné pocity nehrozia, mamina sa po sprchovaní ani nekrémuje, lebo pokožka nie je suchá.

Plusy:
  • krásny obal
  • nádherná vôňa
  • vhodný aj na sprchovanie
  • prírodné zloženie
  • pokožku čistí, krásne prevonia a nevysušuje
Mínusy:
  • nenašla som
Mydielko kúpite na stránke http://www.bodhispa.sk, kde stojí 3,5. Na výber je z mnohých lákavých vôní.

Preferujete tuhé alebo tekuté mydlá?

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Na ruky len tekuté, na telo mám teraz tuhé olivové s levanduľou, je super, a na tvár mám mydlo od Trevarna, veľmi mi pomohlo :) Lenka (zrušila som FB, tak sa moc neozývam, ale čítam stále :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám teraz doma mydielko od Trevarna :) Levanduľové :) Len som ho ešte neotvorila, aby som toho zasa nemala veľa. Teším sa, že mám verných čitateľov :)

      Odstrániť
  2. Ja mám teraz zásobu sprcháčov, ale dala som si už stopku kupovať ďalšie. Plánujem prejsť na tuhé mydlá, mám 3 kúsky od lush. a veľmi ma láka si vyrobiť vlasné, pozrela som už kopu videí a článkov

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som videla nejaké videá, je to krásne a zaujímavé, ale neviem, či by som sa na to dala. Každopádne, ak to skúsiš, daj vedieť, ako to dopadlo :)

      Odstrániť
  3. Najpr plánujem vyskúšať masážítka, je to jednoduhšie. Keď dopotrebujem zásoby tak sa nato určite dám :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe