Krajšia za 60 sekúnd

12:24

Prebudili sme sa do ďalšieho vianočného rána :) Dúfam, že sviatky pokoja a lásky si užívate spolu so svojimi najbližšími, pri rozprávkach, koláčikoch a voňavom vianočnom čaji. Šialené tempo konečne poľavilo, na predvianočný stres a zhon si už nikto ani nespomenie a ja si tak konečne sadám k počítaču a idem písať, písať a písať. Za ten čas, čo som nenapísala ani čiarku, sa mi doma nahromadilo nielen plno minutých produktov, ktoré stoja za zmienku, ale aj dosť nových, ktoré som si veľmi rýchlo obľúbila. Ježiško tento rok kozmetiku nenosil, za čo som mu veľmi vďačná, lebo najrozumnejšie je minúť staršie zásoby a potom zasa nakúpiť nové. Tento post bude o samozahrievajúcej pleťovej maske, ktorá sľubuje čistejšiu a krajšiu pleť za 60 sekúnd.







O maske si môžete prečítať:

     "Napomáha k vyčisteniu pórov ak redukcii nadbytočného mazu. 
Skinlite Čistiaca samo-zahrievajúca sa pleťová maska , ktorá sa pri nanesení na mokrú pokožku samozahřívá a tým vytvorí takzvaný efekt teplej handričky. Uvoľňuje a čistí póry do hĺbky. Absorbuje prebytočnú mastnotu v pokožke .Odstraňuje odumreté bunky a hydratuje pokožku.

Balenie /6ks"

Masku som si vybrala viacmenej preto, lebo som bola veľmi zvedavá na jej zahrievajúci efekt. V minulosti som už pár podobných masiek mala a veľmi sa mi to páčilo, lebo to bolo nielen príjemné, ale aj prospešné pleti. V krabičke nájdete 6 kusov masky, každé balenie vydrží na jedno použitie. Maska je celkom príjemne voňajúca, ťažko povedať, či mi to niečo pripomína, je to neurčitá sladká vôňa. Konzistencia je dobrá, nie veľmi hustá, ľahko sa rozotiera na pleti. Použitie je trošku iné než na aké som pri maskách zvyknutá. Pleť treba nechať navlhčenú,  pretože samozahrievajúci efekt sa spúšťa vodou. Suchými rukami sa maska rozotiera na celkom ľahko, ale aj v návode je napísané, že ak je treba, možno ich trochu navlhčiť. Nasledujúcu minútu krúživými pohybmi rozotierate masku po pleti, ja sa sústreďujem predovšetkým na T zónu. Minúta má byť postačujúca na hĺbkové preniknutie masky do pleti a odstránenie mastnoty a nečistôt. Po minúte (nikdy som to nestopovala, ale tak od oka som si povedala, že to by ozaj mohla byť jedna minúta) masku odstraňujem hubkou, tam stačí chvíľka a je dolu. Páči sa mi, že na pleti neštípala, nedráždila ani nevysušovala pleť. Minula som všetkých 6 kusov a ani raz sa mi nestalo, že by spôsobila niečo negatívne. Výsledkami som bola naozaj veľmi milo prekvapená, nečakala som, že tak krátka doba môže priniesť pleti viditeľné výsledky. Je krásne čistá a hoci čierne bodky ostali na svojom mieste, netvorili sa nové nedokonalosti. Pleť je zmatnená a hodvábne jemná na dotyk, linky sú vyhladené, pretože pleť dostala výdatnú dávku hydratácie. Celkovo som s maskou veľmi spokojná, naozaj bola milým prekvapením a teším sa na ďalšie masky tejto značky, ktoré ma ešte čakajú v poličke.

Plusy:
  • maska je na 6 použití, jedno balenie vystačuje na jedno použitie
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia, ľahko sa rozotiera
  • príjemný teplý pocit je cítiť hneď, ako sa maska nanesie na pleť
  • stačí ju používať 60 sekúnd
  • pleť čistí, zjemňuje, hydratuje a zmatňuje
Mínusy:
  • nenašla som, som spokojná
Masku kúpite na stránke http://www.krasnadoma.sk/, kde stojí 6,90.

Používate samozahrievajúce masky? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ešte som samozahrievaciu nemala. Práve som objednala masku od Lush Mask of Magnaminty tak som už zvedavá aká bude :) nemáš s ňou skúsenosti?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nějak si nedokážu představit ten pocit téhle masky na obličeji :D
    Zvu tě na můj blog, přesněji na probíhající giveaway http://katienajmannova.blogspot.cz/2014/12/ii-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to veľmi príjemné, keď sa teplo rozleje pleťou. Len škoda, že to nie je taký dlhší stav, ale po chvíli to zmizne :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe