Bublinková pleťová maska

14:37

Neprestane ma udivovať, koľko rôznych pleťových masiek je na trhu. Skúsila som ich už požehnane - krémové masky, bahenné masky, samozahrievajúce masky, zlupujúce masky (ktoré trhajú všetko, čo im stojí v ceste), gumujúce masky, prachové masky, trojminútové masky. Okysličujúca bublinková maska bola pre mňa novinka, preto som bola veľmi zvedavá na to, ako bude pôsobiť a aké výsledky prinesie. Použitie je nesmierne zábavné a to, ako sa v priebehu pár sekúnd menila, bolo radosť sledovať :)








O maske si môžete prečítať:

     "V okamihu sa premení v jemnú penu a zásobí pokožku kyslíkom Čistí pokožku do hĺbky , odstráni z nej odumreté pleťové bunky a zlepší jej mikrocirkuláciu Okysličujúci pena preniká hlboko do pokožky , kde z nej odstráni všetky nečistoty , vrátane čiernych bodiek a odumretých buniek. Pokožku rozjasní a zlepší jej farebný tonus                                                                                                                                                                                                                                                                                   Aktívne zložky : výťažok z marhule , výťažok z papáje , výťažok zo zeleného čaju a bambusových výhonkov .
Návod na použitie : Otvorte sáčok a naneste jej obsah suchými prstami na dôkladne osušenú pokožku , vyhnite sa oblasti očí a pier . Nechajte voľne pôsobiť, potom urobte ľahkú masáž cca 1 minútu a umyte pokožku vlažnou vodou .
 Upozornenie : 1. Neaplikujte na podráždenú , aknóznu alebo slnkom spálenú pokožku . 2. Pri výskyte pocitu pálenia , sčervenanie alebo pri vzniku opuchu ukončite procedúru a poraďte sa s Vaším doktorom . 3. Pri nežiaducim vniknutí do očí prepláchnite oči vodou .  4. Iba na vonkajšie použitie . 5. Chráňte pred deťmi .
2x3,5ml"

Maska vystačí na dve použitia. Objem 3,5 ml sa mi sprvu zdal dosť malý, ale po prvom použití som videla, že je to dosť. Milý obal ukrýva zaujímavý obsah. V prvom rade, maska pekne vonia. Je to sladká ovocná vôňa, mala by byť marhuľová. Neviem presne, či mi pripomínala marhule, ale voňala pekne a aj to bolo jeden z dôvodov, prečo som ju rada používala. Maska má gélovú konzistenciu, je trochu redšia, ale veľmi rýchlo sa zmení. Nanáša sa na suchú, dobre vyčistenú pleť (pred nanesením masky odporúčam peeling+čistiaci pleťový gél/mydlo). Pri nanášaní ma ešte konzistenciu gélu, ale... hneď, ako masku rozotriete na pleti, zmení sa. Vznikne z nej bohatá pena, ktorá nielen pekne vonia, ale aj rozkošne vyzerá :) Masku nechajte na okamih pôsobiť, potom pleť jemne masírujte a nakoniec zmyte. Umývanie je ľahké, maska ide dolu sama, nie je potrebná ani hubka na urýchlenie umývania. Na pleti neštípe, nedráždi, len šteklí :) Bublinky akoby praskali a vtedy to jemne šteklí. Maska mi nerobila problémy ani v čase, keď som mala pleť vyhádzanú ako v tristotridsiatejpiatej puberte, takže som ju mohla používať kedykoľvek. Výsledok vidíte okamžite po umytí peny z tváre. Maska sľubuje čistejšiu pleť. Áno, všimla som si, že bola čistejšia, zmizli aj niektoré čierne bodky, ale toto nebol zrovna viditeľný výsledok. Viac ich ostalo ako zmizlo, ale čistejšia pleť naozaj bola. Zároveň bola veľmi jemná, hydratovaná a svieža - vyzerala ako po dobrom a dlhom spánku. Na maske ma najviac baví jej používanie - ten proces, kedy sa gél mení na bohatú penu :) Je to milé, hravé a pleť vyzerá potom krajšie.

Plusy:
  • maska vystačí na dve použitia, jedno balenie obsahuje dostatočné množstvo produktu
  • príjemná, sladká vôňa
  • gélová konzistencia sa pri používaní mení na penu
  • neštípe a nedráždi pokožku
  • pleť čistí, osviežuje a hydratuje
Mínusy:
  • menej si poradí s čiernymi bodkami
Masku kúpite na stránke http://www.krasnadoma.sk/, kde stojí 1,20.

Mali ste už bublinovú masku? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Tak ta mě zaujala :-) Škoda, že jsi nevyfotila, jak maska vypadá v reálu na obličeji...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež by som bola zvedavá na výsledok na tvári kedže som o ničom podobnom ešte nepočula a ani nevidela :) musí to byť naozaj zaujímave :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne to veľmi baví, keď sledujem, ako sa gél mení na penu :) Rozhodne si kúpim ďalšie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe