Ziaja aj pre pánov

17:45

Dnešný príspevok bude venovaný pánom :) Pred Vianocami mi Ziaja poslala balíček s darčekovou kazetou pre mužov, ktorá obsahovala pleťový krém a sprchový gél. Keďže môj ocino si už celkom zvykol na to, že občas mu podstrčím kozmetiku, ktorú by mohol vyskúšať, ani veľmi neprotestoval. Horšie je len vytiahnuť z neho dlhšiu odpoveď, lebo na otázku, ako bol spokojný, mi väčšinou odpovie, že dosť :)














O kréme si môžete prečítať:

     "Hydratačný krém s normalizujúcim a matujúcim účinkom. Poskytuje dlhotrvajúci hydratačný účinok a predchádza strate vody z pokožky. Zanecháva ju matnú a bez mastného pocitu. Redukuje nerovnosti na pokožke, rýchlo sa vstrebáva. Má sviežu, energizujúcu vôňu. Aplikujte na pokožku tváre a jemne masírujte. Na každodenné použitie. "

Keď som ocinovi oznámila, že bude používať pleťový hydratačný krém, spýtal sa ma, či mu ho poslali aspoň za kýbel :) Lebo ako mnohí iní chlapi, aj on si myslí, že hydratačné krémy, ktoré likvidujú jemné linky i vrásky, nefungujú. Prinútiť ho, aby krém používal, bol heroický výkon, ale nakoniec som z neho vypáčila, ako bol spokojný. Krém je v peknej modrej tube, ktorá má 50 ml. Ocino zloženie nerieši, ja by som tam pár výčitiek mala. To by bolo vlastne jediné negatívum krému. Vonia nádherne. Je to veľmi svieža, príjemná pánska vôňa, ktorá by pokojne hviezdila aj ako vôňa parfumu. Redší krém je ľahký a nemastný. Rýchlo sa vsiakne do pleti a nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Ako som sa dozvedela, ocino ho nepoužíval pravidelne, občas zabudol, občas som mu to musela pripomenúť. Ako mi povedal, pri používaní si nevšimol žiadne dráždenie pleti, bola hydratovaná, svieža a ani chladné počasie jej nerobilo problémy.

O sprchovom gély si môžete prečítať:

     "Osviežujúci sprchový gél s hydratačnými vlastnosťami. Obsahuje upokojujúci alantoín a posilňujúci vitamínový komplex. Účinne umýva a hydratuje pokožku. Nespôsobuje podráždenia."

Tento sprchový gél je naozaj voňavým skvostom, ktorý sa aj môjmu obľúbenému pánskemu sprchovému gélu od Playboy (a ten teda nádherne vonia, vydarená pánska edícia to bola). Má 300 ml a je tiež v tmavomodrej tube. Vonia, podobne ako krém, veľmi príjemne, sviežo a energizujúco, občas ho v kúpeľni ovoniavam :) Bledučkomodrý gél dobre pení (som si s ním umývala ruky, voňavý obláčik okolo mňa bola paráda). Ocino potvrdil, že má hydratačné účinky, pokožku nevysušuje, zanecháva ju jemnú a prevoňanú.

Celkovo bol s produktmi veľmi spokojný a myslím si, že takáto sada je ideálnym darčekom pre každého chlapa, pretože takéto produkty minie určite. A možno sa konečne naučí používať pleťový krém bez reptania a zbytočných otázok :)

Majú vaši chlapi skúsenosti so Ziajou? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Sprchový gel by přítel využil, ale nedokážu si představit, že by sám od sebe používal krém, to bych ho musela asi dennodenně nutit :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravdepodobné, že by si ho musela nútiť :D Chlapi sú v tomto tvrdohlaví :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe