Čistiace pásiky a kefka na odstraňovanie čiernych bodiek od Missha

17:10

Vždy sa nájde niečo, čo ma na mojej pleti dokáže rozladiť. Predsa, každý ju vidí, každý vídí, keď ma trápia vyrážky, fľaky, čierne bodky. A ja nechcem, aby ich bolo vidno. Nie, zle som sa vyjadrila, Nechcem ich mať na tvári. Chcem ju konečne dostať do štádia, keď nebudem mať mindrák pri pohľade na moju nenalíčenú tvár. Lebo ten mindrák tam teraz je. Riadny. No s niektorými problémami som sa už celkom naučila bojovať. Dnes mám ukážem dva výrobky proti čiernym bodkám. Lepší štetec a o niečo horšie náplasti.








O čistiacich pásikoch si môžete prečítať:

     "Rýchle riešenie pre odstránenie nadbytočného mazu v oblasti nosa. Sťahuje póry.
Má silnú priľnavosť - odstraňuje kožný maz, nečistoty a nečistoty vnútri pórov.
Použitie: Po umytí tváre, odstráňte náplasť z filmu a aplikujte na mokrý nos.
Odstráňte náplasť pomaly po 15-20 minútach."
O čistiacich pásikoch ste si už na mojom blogu mohli prečítať viac razy. Skúsila som viaceré značky, niektoré boli ozaj super, iné, paradoxne najdrahšie, boli najhoršie a oľutovala som ich kúpu. Keď sa náplasti objavili na stránke ako novinka, kúpila som si ich. Bola som  zvedavá. V balení nájdete osem kusov, každý je starostlivo zabalený v samostatnom plastovom obale. Na krabičke je dobre čitateľné zloženie (niekedy chýba, ale teraz som spokojná, je tam). Na to, aby pásiky naozaj fungovali, je potrebné urobiť pár krokov. Ideálne je predtým pleť napariť alebo aspoň trochu vyčistiť. Dôležité je, aby ste použili teplú vodu, ktorá otvára póry a jednoduchšie sa potom čistia. Pred nanesením náplasti majte nos mokrý - potom ľahšie priľne a keď zatvrdne, budete mať problémy strhnúť ju. Náplasť drží ako kliesť, pri odstraňovaní ide ťažko dolu, najlepšie sa mi osvedčilo ju strhnúť rýchlo, menej to bolí. Ak máte citlivú pleť, môže vám začervenať, tam by som náplasť používala pomenej. Moju pleť nedráždi, nespôsobuje mi začervenanie a nestalo sa mi ani to, že by som musela odstraňovať lepkavú časť. Najlepšie odstraňuje čierne bodky z boku nosa, nie všetky, ale všimla som si podstatne čistejší nos. Najmä tie maličké ostávali,  no musím povedať, že náplasti patria k tým vydarenejším.
Plusy:
  •  8 ks v balení
  • ľahká aplikácia
  • nemajú žiaden charakteristický zápach/vôňu
  • dobre priľnú k pokožke, nespôsobili mi začervenanie ani podráždenie
  • pri odstraňovaní sa netrhali
  • čierne bodky najviac odstránili zboku nosa
Mínusy:
  • neporadia si so všetkými bodkami
Kúpila som ich za 5,10 na stránke www.missha.sk.







O kefke na čistenie pórov si môžete prečítať:

   "Kefka dokonale vyčistí krivky tváre, zo strany nosa a zabezpečí hĺbkový čistiaci proces. Je výborným pomocníkom v procese starostlivosti o póry; dokáže vyčistiť čierne bodky . Kefka zabraňuje nadmernej tvorbe mazu a odstraňuje odumreté kožné bunky.
Rozmery:
Kefka 8mm, Rukoväť 113mm
Na dlaň naneste penu, alebo mydlo a za použitia vlhkej kefky vytvorte bohatú penu.
Kefkou naneste penu na upchaté póry (nos, oblasť uprostred čela a krúživými pohybmi vyčistite pleť.
Po použití opláchnite kefku pod tečúcou vodou.
Odstráňte prebytočnú vodu z kefky uterákom a zaveste ju na suché miesto."
Priznám sa, nad kúpou tejto kefky som váhala. Predsa, dať toľko peňazí za niečo, o čom nemôžem vedieť, či to bude fungovať? Vyzerala veľmi zaujímavo, páčila by sa mi myšlienka, že si takýmto spôsobom odstránim malých čiernych nepriateľov z nosa (lebo ich mám len tam). A čo, čert to ber, spolu s náplasťami som si jednu kúpila. Po otvorení sa na mňa usmievalo malé milé čudo, skoro ako štetec na líčenie a ja som opäť zapochybovala nad tým, či mi to pomôže. Hneď v ten večer som kefku skúsila. Nos som si čistila tak intenzívne, že mi popraskala koža okolo nosa :) Ale čuduj sa svete, bol podstatne čistejší a krajší. Na druhý deň som postup zopakovala, ale už podstatne nežnejšie. S kefkou som vytvorila z mydla pre problematickú pleť bohatú penu, ktorú som naniesla na nos. Krúživými pohybmi som ho začala opatrne čistiť, je to príjemné, štetinky sú mäkkučké, necítim škriabanie či bolesť, je to skôr ako hladkanie. Deň po dni je nos podstatne krajší. Nemôžem povedať, že bodky úplne vymizli alebo že sa už netvoria. Ale sú menej nápadné, póry sú vyčistené, nos sa mi menej mastí. Kúpa to bola veľmi dobrá a spolu s Carbone mydlom na problematickú pleť sú zohratou dvojicou.
Plusy:
  • malý, ľahko uskladniteľný
  • jednoduché použitie
  • je jemný, neškriabe, nedráždi
  • hĺbkovo čistí póry, pomáha odstraňovať čierne bodky, pleť je žiarivejšia a krajšia
Mínusy:
  • s výsledkami som spokojná, nemám výhrady
Kúpila som ho za 11,50 na stránke www.missha.sk.
Mali ste niekedy podobnú kefku na čistenie pórov? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Čistící pásky taky používám od různých značek a není to nejlepší řešení. Ale ten štětec! To je teprve zajímavé, ještě jsem o něm neslyšela :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám pásiky v podstate rada, ale ak natrafím na také, čo slabo lepia alebo nefungujú,len hromžím.

      Odstrániť
  2. Ten stetec vypada vazne zajimave, o necem takovem jsem jeste neslysela :-) Cernych tecek se nemuzu zbavit stale, nedavno jsem si koupila takove pasky od Rival de Loop, moc od toho neocekavam ale uvidime no :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám nimi posiaty nos, i keď je to teraz už omnoho lepšie, stále ma hnevajú. Teraz hľadám nejaké nové pásiky :)

      Odstrániť
  3. Ten štetec vyzerá veľmi dobre, ale fuuuha, pri tej cene sa mi zatočila hlava.. Asi toľké peniaze neobetujem, predsalen tých čiernych bodiek nemám až tak veľa, ale je dobré vedieť, že niečo takéto na trhu máme :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to dosť, ale napr. aj štetce Hakuro ma stáli podobne a nevymenila by som ich za nič :) Pri mojej výplate si dobre premyslím, čo kúpim a toto sa nakoniec ukázalo ako rozumná kúpa. Našťastie, inak by ma kleplo :)

      Odstrániť
  4. Vyzerá to fajn tá kefak, ja mám v pláne skúsiť toto, vraj pomáha na tie nepríjemné bodky :) http://www.ryorkozmetika.sk/kategoria/aknestop/cistiaca-pena-s-morskymi-riasami-na-problematicku-plet/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem, mám tú penu, ale nejaký viditeľnejší rozdiel som si zatiaľ nevšimla :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe