Čo mám momentálne doma od Alverde

15:46

Už dlhšiu dobu dom nezavítala do DM-ky. Toľko vecí mám na zozname, čo by som si chcela kúpiť a čo všetko mi už doma dochádza, ale nestíham. Skoro ráno do práce, po práci stihnúť ešte kopec vecí, prípadne padnúť polomŕtvo do postele a premýšľať, čo všetko treba urobiť nasledujúci deň. Konečne presne rozumiem tomu, čo hovorievali dospeláci okolo mňa - povinností je veľa, času málo a musím si dobre premyslieť, ako ho strávim. Aktuálne mám tri Alverde výrobky, ktoré majú svoje muchy, ale inak som si ich vlastne obľúbila.








Tento dvojfázový odličovač mi padol do oka, keď som sa pred pár mesiacmi premávala uličkami DM-ky a hľadala som niečo na odličovanie. Nevedela som, aký bude, ale povedala som si, že skúsim. Má 100 ml a je v malom ľahkom obale šikovnom aj na cesty. Nevonia. Vlastne by som pokojne mohla povedať, že mi smrdel, preto som si pri odličovaní vždy švihla, aby som ho veľmi necítila. Dvojfázový odličovač treba pred každým použitím pretrepať, aby sa vrstvy zmiešali. Na pleť ho nepoužívam, lebo pri podobných odličovačoch mi ostáva mastný, nepríjemný pocit, na tvár mám radšej ľahké  mlieka, gély alebo len  micelárne vody. Používala som ho len na oči a sprvu to bol veľký boj. Neskutočne ma po ňom štípali! A prvý raz som slzila tak, akoby som pozerala koniec Titanicu. Najskôr som ho chcela hodiť do koša, ale dala som mu ešte šancu. Oči ma štípali stále, ale odličoval pomerne rýchlo, bez rozmazávania. Opäť by som si ho už nekúpila, ale už ho mám len na dne, takže minúť ho miniem.

Plusy:

  • obal šikovný aj na cesty
  • rýchlo odličuje oči
Mínusy:
  • smrdel mi
  • oči ma po ňom štípali a občas aj dosť slzili
Presnú sumu si nepamätám, tuším to boli necelé 2 eurá.




Tento gél  morské riasy som vlastne ani nepotrebovala. Ale nejak mi padol oka (podobne ako aj hore spomenutý odličovač) a tak som si ho kúpila. Má 150 ml a je v plastovej tube, z ktorej ľahko dostanete aj posledné zvyšky (jednak vytečú a jednak sa ľahko rozstrihne  a nič nevyjde navnivoč). Je priesvitný a pomerne riedky, preto ho radšej hneď napením, aby mi nestekal kade tade. Vonia veľmi príjemne, je to svieža vôňa, taká energizujúca a povzbudivá. Hneď pri prvom použití ma zarazilo, ako ma po ňom štípe pleť. O očiach nehovoriac, keď som sa k nim s gélom priblížila, okamžite mi začali slziť a chvíľku som nevidela. Pozrela som si zloženie a hneď druhou zložkou v poradí bol alkohol. Aha, som pochopila. No čo, tak ma  bude trochu štípať, nemala som v úmysle ho hodiť do koša. Jednak preto, lebo som dosť šetrná a vždy mi je ľúto niečo vyhodiť ( a tiež nechcem niekomu núkať niečo, čo mi veľmi nesadlo) a potom, tento gél v konečnom dôsledku nie je až taký zlý. Ľahko a rýchlo odstraňuje make up, popri tom pleť čistí, zabraňuje vzniku nových nedokonalostí a pleť pekne zmatňuje a osviežuje. Po použití je jemná a čistá.

Plusy:
  • šikovný obal, dá sa z neho dostať všetok gél
  • príjemná, svieža vôňa
  • pleť odličuje, čistí, osviežuje a zmatňuje
Mínusy:
  • pri použití ma štípe pleť a slzia mi oči
  • pomerne riedky
Stál 2,99.



Posledným produktom, ktorý tiež stojí za zmienku, je hydratačná maska s bambuckým maslom a výťažkami z ruže. Maska je na dve použitia a v jednom malom balení je dostatočné množstvo produktu na jedno použitie. Vonia veľmi jemne, príjemne, je tam naozaj cítiť aj ruže, i keď nie veľmi výrazne. Je redšia, výborne sa nanáša aj bez štetca a rovnako ľahko sa umýva, nepotrebujem ani hubku na umývanie. Na pleti ma neštípala a nespôsobila ani začervenanie. Nanášam ju na dôkladne vyčistenú pleť a nechávam ju pôsobiť 10-15 minút. Potom ju stačí umyť vlažnou vodou. Pleť bola jemnejšia, linky vyhladené a pôsobila oddýchnuto. Nebol to nejaký výrazný zázrak, ale na druhej strane, nemôžem povedať, že by som nebola spokojná. 

Plusy:
  • v malom balení je dostatočné množstvo na jedno použitie
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • ľahko sa nanáša aj bez štetca a rovnako dobre a aj umýva
  • neštípala na tvári, nespôsobila ani začervenanie
  • pleť je po použití jemnejšia, linky vyhladené, pôsobí sviežo
Mínusy:
  • nenašla som
Cena masky bola 1,09.

Mali ste niektorý z týchto produktov?

You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. Zaujala mě maska,ale nemám moc suchou pleť tak ji spíš někom koupim jako malou pozornost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako darček je to milé :) Maska je fajn a ešte aj pekne vyzerá :)

      Odstrániť
  2. ja nemám rada produkty od alverde, tiež som mala jeden odličovač a neskutočne ma štípali oči.. u mňa základ pri odličovaní je to aby ma neštípali oči a neslzeli mi.. ale maska vyzerá veľmi zaujímavo, pravidelne si kupujem tie od balea :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balea masky kupujem aj ja :) U mňa je Alverde pomerne obľúbená značka, ale mala som ako dobré, tak i zlé skúsenosti :)

      Odstrániť
  3. taky masku :). Pro mě je teda každá ta jedna část minimálně nadvakrát, je tam toho hodně. Ale vyskočily mi po ní pupínky, takže spokojená nejsem :D. Od Alverde mám spíš ráda třeba tělové produkty nebo vlasové masky, i něco z dekorativky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ešte s Alverde také problémy nemala, len to štípanie alebo slzenie, ale tie pupienky by ma nahnevali teda. Telovú kozmetiku mám veľmi rada, najmä ich masielka :)

      Odstrániť
  4. Akorát dneska jsem obhlížela stojánek s alverde. Nic jsem nekoupila a teď nevím nevím. 3 produkty a 2 z toho k ničemu. Nepoužívala bych nic co by mě štípalo nebo jinak dráždilo.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pokiaľ má nejaký výrobok zlú i dobrú vlastnosť, nevyhodím ho :) Alverde má veľmi dobrú telovú kozmetiku, dekoratívku som ešte nemala, ale napravím to.

      Odstrániť
  5. Ja mam Alverde celkom rada :) najradšej mám ich produkty na telo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ho mám rada, aj keď občas majú výrobky nejaký ten mínus :)

      Odstrániť
  6. Od alverde mám len nechtíkový balzam, ten je fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mala som len ten dvojfázový odličovač, no párkrát som ho chcela vyhodiť. Tiež ma veľmi štípal v očiach, ale trpela som až do konca. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho tiež celý minula, ale nabudúce už také niečo asi neurobím :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe