Ďalšia ružová voda v mojej zbierke

16:52

Ruža je prazvláštny kvet. Od nepamäti je symbolom lásky, spaľujúcej vášne a nehy. Bez slov povie "Milujem ťa,", opantá nielen svojou vôňou a krásou. Tú si chráni tŕňmi, ktoré spôsobia aj rany. Jej krása môže byť vykúpená bolesťou od tŕňov, no i tak nás láka. Ťahá nás to k nim, musíme ich ovoňať, opojiť sa tou vôňou, ktorá už stáročia zapĺňa vzduch. Stačí ju len odtrhnúť. No vtedy vädne. Krása je pominuteľná, ako ten kvet. Stačí len okamih a je po vôni. Vďaka ružovej kozmetike nás môže vôňa tešiť denne. Myslím si, že nie je nad dobrú, kvalitnú ružovú vodu.







Už je to pekných pár rokov dozadu, čo som mala moju prvú ružovú vodu. Kupovala som si ju v drogérii, keď som sa dočítala o tom, aká je účinná. Škoda, že som si ju neovoňala, lebo mi nevoňala. Tak veľmi, že som ju dopoužívala s odporom a tešila som sa, keď som ju minula. Dlhú dobu som po ružovej vode nesiahla. A keď som tak konečne urobila, mrzelo ma, že som tak neurobila skôr :) Jednak preto, že tá ďalšia voda krásne voňala a jednak preto, lebo s pleťou dokáže zázraky. 

Táto pleťová voda je v sklenej fľaši z tmavšieho skla, takže je lepšie chránená (tmavé sklo skôr chráni pred vplyvom žiarenia). Má 100 ml, je menšia, ľahko ju všade schovám a pekne vyzerá. Neobsahuje alkohol, preto sa nemusíte báť, že by vás štípali oči alebo pleť. Jednou z jej výnimočných vlastností je práve jemná vôňa ruží, ktorá nie je výrazná, rušivá ani umelá. Vonia prirodzene a uveriteľne pripomína jeden z najkrajších skvostov našej prírody.

Ďalšou úžasnou vlastnosťou je to, že je vhodná pre všetky typy pleti - ako pre mastnú a aknóznu, tak aj pre citlivú či starnúcu a ochabnutú. Pleť hĺbkovo čistí a upokojuje. Pomáha hojiť aknóznu pleť a sťahuje zápal. Nielen čistí, ale aj hydratuje a zanecháva pokožku jemnú, sviežu a matnú. V lete je ideálnym osviežením - v horúčavách ju stačí nastriekať na pleť a nechať vsiaknuť. Pleť to osvieži a nakopne. Milujem ju v prachových maskách. Nech použijem akýkoľvek íl, voda mu prepožičia nielen svoju krásnu vôňu, ale tiež znásobí účinky masky. Ružová pleťová voda je všestranným pomocníkom, ktorý uľahčí život ženám všetkých vekových kategórií. Palec hore!

Plusy:
  • sklený obal z tmavého skla
  • neobsahuje alkohol
  • príjemná ružová vôňa
  • vhodná pre všetky typy pleti
  • čistí, tonizuje, upokojuje, osviežuje, zjemňuje pleť
  • vhodná do prachových masiek
Mínusy:
  • nenašla som
Túto pleťovú vodičku mám z Babičkinej záhrady, kde 100 ml balenie stojí 3,70 eur.


Používate ružovú vodu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. tieto ružové vody nejako nemusím ... neverím, že majú takú schopnosť :/
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne tú istú používam :) akurát mi nevonia :(

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe