Ťah sem, ťah tam - a som odlíčená

19:24

Krásne nalíčené oči ma fascinujú. Pozerám tutoriály, hľadám zaujímavé tiene, skúšam riasenky a ceruzky. V lete som začala používať aj vodeodolnú špirálu a ceruzku (skôr zo zvedavosti ako preto, že by som sa kúpala namaľovaná) a líčila som sa denne. Cez týždeň do práce, cez víkend na túlačky. Vždy opakujem, že oči aj pleť treba dôkladne odlíčiť, pretože inak hrozia drobné problémy, ktorým sa dá úplne ľahko predísť. Stačí dobrý odličovač. Naposledy som mala dvojfázový odličovač, ktorý by si mal poradiť aj s vodeodolným líčením.





O dvojfázovom odličovači si môžete prečítať:
      "Jemný odličovač očí efektívne a šetrne odstráni aj vodeodolný make-up. Unikátne zloženie obohatené o extrakt z nevädze tonizuje a osviežuje pleť."
Dvojfázové odličovače mám rada. Skúsila som ich niekoľko a doteraz som nemala žiadny problém. Ostalo to tak aj po používaní dermacoláckeho odličovača? Je relatívne malý - má 120 ml a je v priesvitnom plastovom obale. Vďaka veľkosti so mnou aj cestuje a nezaberá veľa miesta. Tmavšia modrá zložka vytvorí po zmiešaní s priesvitnou bledomodrú tekutinu, ktorá sa má postarať o bezchybné odlíčenie. Vonia veľmi jemne, nerušivo, nevtieravo - páči sa mi, hoci pri odličovači je úplne jedno, či vonia alebo nie.

Môžete ho použiť na odlíčenie:
  • očí - dvojfázové odličovače používam výhradne na oči. Tento je k nim šetrný, neštípu ma, neslzia a nezostávajú podráždené a opuchnuté. Všimla som si, že s pribúdajúcimi rokmi mám oči podstatne citlivejšie ako kedysi a už nemôžem používať hocičo. Odličovač mi, našťastie, nespôsobuje žiadne problémy a čo je tiež dôležité, dobre odličuje. Rýchlo a ľahko odstráni aj vodeodolnú riasenku a ceruzku, ide to ako po masle
  • tvár - priznám sa, že hoci dvojfázové odličovače zbožňujem, na tvár som ich použila len pár razy. Neviem si pomôcť, ale vždy mám pocit, že mi po nich ostáva mastnejší pocit. Preto radšej siahnem po micelárnej vode a odličovač si nechávam len pre oči
Hovorí zo mňa spokojnosť - odličovač obstál na výbornú a utvrdil ma v tom, že tie dvojfázové sú naozaj top. Rýchlo, ľahko a spoľahlivo odlíčia bez toho, aby štípali, preto má na poličke v kúpeľni čestné miesto - predsa len, siaham po ňom večer čo večer.
Plusy:
  • malý a šikovný
  • nevonia
  • oči odlíči bez podráždenia, slznia, štípania
  • odličuje rýchlo a ľahko, poradí si aj s vodeodolnými líčidlami
Mínusy:
  • nenašla som, ja ho len nerada používam na tvár
120 ml odličovača stojí 4,59, kúpite ho na internete alebo v drogérii.
Aký odličovač používate najradšej? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. O tomto som počula a všetci ho iba chvália ... Značka sa poriadne rozbehla s dobrými produktami :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám doma odličovač očí od Nivei a s řasenkou mám problém. Micelárka mi lépe make up odlíčí než odličovač. Až si nějaký budu kupovat, tak sáhnu po tomto a vyzkouším.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré micelárky sú super :) Ale niektoré ani trochu.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe