Baleou proti vyrážkam

18:56

Hoci mám svoj obľúbený produkt na vyrážky, rada občas skúsim niečo nové a iné. Minulý rok som si v DM vyhliadla hneď dva výrobky, ktoré vyzerali zaujímavo a neboli ani veľmi drahé. S Baleou som dovtedy mala len dobré skúsenosti, preto som nemala strach skúsiť ich. Nemala som čo stratiť - mohli ma len milo prekvapiť.












Balea Anti pickel gel má 15 ml a je v milej malej tubičke s aplikátorom ideálnym na dávkovanie. Nie je ani dlhý, ani široký - taký akurát. Obal inak veľmi nezaujme, ale nič sa nedeje. Mňa skôr zlákala fajn cena. Priesvitný gél vonia ako alkohol. To ma zarazilo ako prvé, pretože je to pomerne silná a intenzívna vôňa. Našťastie, rýchlo vyprchá a neostane po nej takmer nič. Gél je redší, ale nerozteká sa a keď ho rýchlo rozotriem, nehrozí, že by mi kvapol. Keďže som cítila vôňu alkoholu, tušila som, že na pleti môže zaštípať. Bolo to tak, na hnisavých vyrážkach zaštípal, ale nepríjemný pocit nepretrvával. Tiež ma zaujalo používanie. Najskôr odporúčajú používať ho raz denne a pri dobrej znášanlivosti je možné nanášať ho aj dva razy. Ja som mala s gélom veľmi dobrú skúsenosť, preto som ho pokojne mohla použiť aj dva razy denne. Čo sa účinnosti týka, radím ho k tým kvalitnejším a účinnejším gélom, aké som mala. Pomáha veľmi dobre vysušovať vyrážky. Hojí ich, upokojuje zapálenú pokožku a pomáha predchádzať vzniku jazvičiek a fliačikov. Je pravda, že hojenie trvá 3, niekedy aj viac dní, ale napriek tomu cítiť, že účinkuje. Osvedčil sa mi aj pri podkožnom akné, lebo tá tvrdá veľká hrča  pod kožou nielenže menej bolí, ale do týždňa sa dokáže zmenšiť a vymiznúť. Nemôžem ho porovnávať s La Roche Posay, ktorého A.I. krém za noc zlikviduje vyrážky bez fliačika, ale rozhodne môžem povedať, že účinkuje. Keď sa mi minul A.I. krém, gél bol dôstojnou náhradou za lacnejší peniaz.

Plusy:
  • malé milé balenie
  • priesvitná gélová konzistencia
  • ľahko sa nanáša
  • trochu štípe, ale vyrážku vyušuje, hojí, upokojuje pokožku, pomáha predchádzať vzniku fliačikov a jaziev
Mínusy:
  • silnejšia alkoholová vôňa
Gél stál do 4 eur za 15 ml.

Náplasti na vyrážky sú nepochybne zaujímavým produktom, ktorý som spoznala vďaka Yves Rocher. Ich náplasti boli celkom fajn, preto som sa rozhodla kúpiť si tieto. V balení je 36 náplastí, sú mini, priesvitné a vyzerajú ako náplasť na opary. Nemajú nijakú vôňu a použitie je veľmi jednoduché - odlepíte a nalepíte na vyrážku. Nuž, zázraky nečakajte. Pri niektorých menších vyrážkach sa mi náplasť osvedčila - večer som ju nalepila, cez noc som ju nechala pôsobiť a ráno vyrážka menej bolela, ale inak sa veľmi nezmenila. Cez víkendy si ich nechávam nalepené aj cez deň, keď som doma, lebo s make upom by ich bolo vidno. Na umytú a suchú pleť som si náplasť lepila bez obáv - pleť pod ňou nesčervenela ani neštípala. Náplasť drží dobre, pokiaľ je pleť suchá (z mokrej alebo vlhkej opadne), neodlepila sa mi ani v noci. Ako som spomenula, ako doplnok sú fajn, ale na väčšie vyrážky som ich nepoužívala. Menšie skôr upokojili, pomohli im zmenšiť sa a pomaly sa zahojiť. Keď som nemala doma masť, aj náplasť mi bola dobrá.

Plusy:
  • balenie je na 36 použití
  • malá priesvitná náplasť nie je veľmi nápadná, nedráždi pokožku, nespôsobuje jej začervenanie
  • pomáha upokojiť a hojiť vyrážky

Mínusy:
  • zázraky nečakajte, hojí pomalšie a nie všetky vyrážky
Náplaste stáli okolo 2 eur.

Používate Baleu na akné a podobné problémy? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Jednou jsem se na to dívala, ale nakonec jsem si to rozmyslela a nekoupila bych si to. Ty náplastě mě i celkem lákají, já s pupínky zas tak velký problém nemám. Vždy večer namažu aknelot roll onem a do rána je většinou pryč.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dnes jsem koupila dceři něco podobného v Rossmanovi. Určitě bude článek na blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem zkoušela ty pásky na nos a byly super. přiznám se, že tohle jsem nějak přehlédla.. ale budu muset mrknout.. :-)

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta alkoholová vůně by mi vadila :-(
    S tímto produktem nemám zkušenosti..

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Toto som ešte u nás nevidela :O
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe