Ako som si zamilovala Dr. Hauschka

16:28

Elnino malo velikánsky výpredaj. Až do 75 %. Veci doslova za babku. Nič som nechcela nakúpiť. To nič ma stálo 33 eur. Poznáte to, žena a výpredaj. Nebezpečné spojenie. Moja peňaženka zaplakala, ale ja sa radujem, lebo som našla dva prudko návykové a navyše úplne prírodné produkty. Dr. Hauschka ma lákal už dávnejšie. Žiaľ, vždy si musím premyslieť, koľko môžem minúť na kozmetiku, aby mi ostalo aj na všetko ostatné :) A tak som čakala. Dočkala som sa, lebo pri nákupe dvoch produktov som ušetrila skoro 16 eur. No nekúp to!










O Dr. Hauschka Clarifying Toner pleťovom toniku si môžete prečítať:

       "Pleťové tonikum Dr. Hauschka Clarifying Toner dokonale čistí pleť a odstraňuje veškeré nečistoty. Zlepšuje celkový vzhled pleti, redukuje výskyt pórů a tvorbu kožního mazu. Je vhodný i pro citlivou pleť, zklidňuje zarudnutí a podráždění.
Použití: Aplikujte ráno a večer po nanesení pleťového krému. Aplikujte několik kapek přímo na obličej a jemně vmasírujte."


Toto bola kozmetická láska na prvé pozretie, ovoňanie aj použitie! Neverila by som, že som tak dlho odolávala niečomu tak vynikajúcemu ako je toto. A pritom som si opakovala, že ho ani nepotrebujem. No, nepotrebovala som. Ale veľmi som ho chcela a povedala som si, že keď budem žiť týždeň z lásky, môžem si ho kúpiť :) Má 100 ml, je v sklenej fľaštičke s rozprašovačom a vyzerá tak... vznešene. Inak to neviem popísať, ale v okamihu, ako som sa naň pozrela, povedala som si, že je to pán. Sérum, tonikum, emulzia - nech tomu obsahu poviem akokoľvek, je to jedna kozmetická báseň. Je pravda, že najprv ma zaujal obal, ale to najkrajšie ešte len prišlo. Ako prvé ma nadchla vôňa. Ľahká bylinková vôňa je to pravé orechové pre čuchové zmysly a naozaj musím povedať, že je to príjemná zmena, pretože taká sa už dlhšie nemihla mojou poličkou. Tonikum je ľahké a každé použitie je radosť. Aplikuje sa na vyčistenú pokožku, môžete ho naniesť po použití pleťového krému, ale cez deň ho aplikujem miesto krému. Nastriekam trochu na tvár a rozotriem. Umožňuje pokožke, aby mohla voľne dýchať, zbavovať sa toxínov a regenerovať sa. Takmer okamžite sa vsiakne do pokožky a zanecháva ju matnú a jemnú na dotyk. Pomáha redukovať výskyt pórov, pleť ma zdravý nádych, menej sa mastí. Upokojuje ju, ostáva hydratovaná a pružná. Prispieva k celkovému zlepšeniu vzhľadu pokožky a zamedzuje vzniku nedokonalostí. Pri pravidelnom používaní by mal podporovať aj elimináciu toxínov. Pri rannom používaní, ktoré je moje obľúbené, sa pleť krásne mení  a vidno, že tento miláčik jej veľmi prospieva. Nádych prírody sa zasa vyplatil a ja som si zamilovala novú značku!

Plusy:
  • pekný obal s rozprašovačom
  • krásna bylinková vôňa
  • nemastný
  • rýchlo sa vsiakne
  • redukuje póry, zjemňuje pokožku, hydratuje, spevňuje, rozjasňuje, detoxikuje pleť
  • celkovo pleť pôsobí krajšie
  • možno použiť počas dňa na osvieženie
Mínusy:
  • nenašla som
Tonikum stojí bez akcie okolo 20 eur a kúpila som ho v eshope http://www.parfemy-elnino.sk/.



Skúsili ste niečo od tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe