Mydielková nádielka od Stibio

18:03

Sú dni, kedy je všetko tmavé. Nielen obloha, z ktorej padajú obrovské kvapky, ale aj duša, ktorej chýba záblesk slnka a tepla. A možno nádeje. Najmä keď si človek uvedomí, čím všetkým, dobrým aj zlým, je obklopený. Našťastie vtedy prichádza na rad moja aromaterapia. Vrhám sa na moje voňavé kúsky, ktoré prinesú niečo vznešené do čiernej rutiny. Napríklad levanduľa a biely čaj.










O mydle biely čaj si môžete prečítať:

      "Glycerínové mydielko s nežnou vôňou bieleho čaju. Vhodné najmä na zmiešanú až mastnú pokožku. Naše glycerínové mydielka sú známe najmä kvôli svojmu dvojakému využitiu v kúpeľni. Naozaj dokonalo sa používajú pri holení nožičiek a po druhé, glycerín má odmasťovaciu schopnosť. Teda, pokiaľ Vás trápia problémy s akné, tu je riešenie.

Ingrediencie (zloženie): Aqua, Alcohol Denat, Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Sucrose, Sodium Stearate, Glycerin, Sodium Castorate, Parfum, Coloring
♦ Prírodné ingrediencie (zložky)
♦ Bezpečná syntetika
Naše výrobky netestujeme na zvieratách. Nakupujeme suroviny len od dodávateľov, ktorí tiež netestujú na zvieratách."
O levanduľovom mydle si môžete prečítať:

       "Glycerínové mydielko s vôňou levandule, Vás na okamih prenesie na šíre levanduľové polia. Vhodné najmä na zmiešanú až mastnú pokožku. Naše glycerínové mydielka sú známe najmä kvôli svojmu dvojakému využitiu v kúpeľni. Naozaj dokonalo sa používajú pri holení nožičiek a po druhé, glycerín má odmasťovaciu schopnosť. Teda, pokiaľ Vás trápia problémy s akné, tu je riešenie.
Ingrediencie (zloženie): Aqua, Alcohol Denat, Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Sucrose, Sodium Stearate, Glycerin, Sodium Castorate, Parfum, Coloring
♦ Prírodné ingrediencie (zložky)
♦ Bezpečná syntetika
Naše výrobky netestujeme na zvieratách. Nakupujeme suroviny len od dodávateľov, ktorí tiež netestujú na zvieratách."
Myslím si, že sa už pokojne môžem titulovať za mydlového nadšenca, lebo moja láska k nim sa s každým jedným zväčšuje. Pomaly vymieňam tekuté šampóny za tie tuhé a rovnako tak aj sprchové gély za mydlá. Objavila som ich zabudnuté čaro, lebo ako malá som používala najmä mydielka. Stibio má pestrú ponuku glycerínových mydiel. Sú guľaté alebo obdĺžnikové a všetky sú krásne. Vybrala som si biely čaj a levanduľu. Kým pri nej som presne vedela, aká dokonalá vôňa ma čaká, biely čaj bol veľkou výzvou. Netušila som, ako môže voňať, ale čakalo ma nádherné prekvapenie. Vonia nežne a sladko, dokonca som mala niekedy pocit, že cítim opojnú vôňu kvetov. Levanduľové ma tiež nesklamalo a prenieslo ma do Provence na zakvitnuté levanduľové polia. Príjemné vône sú prirodzené, nevtieravé a veľmi príjemné, obľúbi si ich celá rodina. Mydlá vytvárajú jemnú penu a môžete ich používať na tvár aj na telo:
  • na tvár sú mydielka vhodné, ak vás trápi mastná a aknózna pleť. Dokáže ju vyčistiť a zmatniť bez vysušovania a napnutého pocitu. Sú ideálnou náhradou pleťového gélu alebo peny a zaberú v kúpeľni menej miesta.
  • Ako sprchový gél, ktorý pokožku očistí, zjemní a prevonia. Môže sa použiť miesto peny na holenie nôh.
Mydlá majú viacero výhod, pre ktoré by nemali chýbať v žiadnej kúpeľni. Nielen pekne vyzerajú, dobre voňajú, majú dobré zloženie, nie sú testované na zvieratkách, ale aj zaberú menej miesta a môžete ich mať viac :) Lebo každá nálada si vyžaduje inú vôňu ♥
Plusy:
  • glycerínové mydlá majú guľatý alebo obdĺžnikový tvar
  • v ponuke zaujímavé vône
  • ľahko sa držia v ruke
  • dobre penia
  • krásne, prirodzene voňajú, nie vtieravo
  • vhodné na pleť aj telo
  • pokožku čistia bez vysušovania
Mínusy:
  • nenašla som
Mydlá stoja 2,99 a kúpite ich v eshope www.stibio.sk alebo v partnerských predajniach.


Aké je vaše obľúbené mydlo? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Taky jsem velký mýdlový nadšenec :D Obě musí krásně vonět!
    Mimochodem máš moc pěkný blog :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti veľmi pekne, cením si takéto pekné slová :) Ten biely čaj učaroval môjmu priateľovi, neverila by som, ako veľmi rád ho používa :)

      Odstrániť
  2. Ja som tiez vymenila pletovy gel za mydlo, najcastejsie pouzivam ciernouhlove len striedam znacky a coraz castejsie ich vyuzivam aj na holenie. Stibio som este neskusala, ale mam vo wishliste :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe