Lacné, ale dobré pieskové laky na nechty

18:09

Ako veľký fanúšik lakov na nechty sa občas rada zatúlam na stránky, ktoré predávajú len sortiment týkajúci sa nechtov - laky, prístroje, pomôcky a ostatné. Našla som tak viaceré dobré odlakovače, pilníky, nálepky i laky. Tie sa pohybujú v rôznych cenových hladinách a priznám sa, do tých drahších sa mi nikdy celkom nechcelo ísť, pretože som nevedela, či za tie peniaze dostanem aj patričnú kvalitu. Zopár som si ich vzala a na moje prekvapnie som našla zaujímavé laky.
Garden of Colour


O laku Garden of Colour si môžete prečítať:

        "Kvalitné laky na nechty s krásnou farbou vhodnou na jesenné a zimné obdobie. Vynikajuce prekrytie, rychlosnuci a dlhodobost je zaručená. Vyber si farbu podľa svojho vkusu - treba zadať číslo laku.
15ml
Vyrobené v EU"


Ani neviem, čím ma tento lak zaujal. Myslím, že rozmanitosťou krásnych farieb. Z mnohých som si vybrala pekný nude tieň. V tom čase som úplne fičala na hnedých, pastelových a telových farbách a chcela som skúsiť aj ďalšie. Lak je dosť veľký, má 15 ml a vydrží pomerne dlho. S tenkým štetcom sa mi lakuje dobre a ide to rýchlo. Kryje pekne už v jednej vrstve, ale vždy som nanášala minimálne dve. Hoci sa jedná o pieskový lak, pri prvom pohľade sa vôbec nezdá, že vidno zrnitú štruktúru. Napriek tomu  som si ho ale obľúbila, lebo pekne vyzeral a vydržal aj 3-4 dni v nezmenenom stave. Odlakuje sa ľahko a dá sa kúpiť za 1,50 eur. Kúpila som ho na stránke https://www.nechtovyraj.sk/. Jediné, čo som nevypátrala (ani pri ostatných lakoch), je zloženie. Myslím, že pokojne by som ešte nejaký odtieň skúsila. 

ONE! Pieskový lak




O lakoch One! si môžete prečítať:

       "Pieskový lak.  Charakterizuje ho pieskový efekt a nádherný lesk.  Používa sa ako klasický lak netreba k tomu UV lampu.  Objem 10 ml"


Laky ma najskôr zaujali peknými štvorcovými   flakónikmi. Sú zaujímavé a pekne sa za seba ukladajú do poličky :) Hneď potom som zaregistrovala širokú peknú ponuku farieb a rozhodla som sa vyskúšať ho. Vzala som si dva, jeden ružový a jeden taký niečo medzi červenou a neviem presne akou. Každopádne ale zaujímavou farbou, lebo nechty boli vždy krásne. Tiež má tenký štetec a lakuje sa s ním dobre, lebo nechtom sa prispôsobí. Kryje veľmi dobre už v prvej vrstve a vytvára taký hrudkový, skoro úplne pieskový efekt. Vyzerá to celkom dobre a nie veľmi nápadne. Lak sa ľahko odlakuje, rýchlo schne a okolo troch dní vydrží. Keď som si ho kúpila, nečakala som, že už za pár mesiacov bude hustý a takmer sa s ním nebude dať lakovať. Bola som nútená použiť riedič laku, ale potom to už nebolo ono. Preto je ideálne lak po kúpení minúť v dohľadnej dobe, lebo po pol roku už konzistenciou môže pripomínať gumu. Lak som kúpila za 2,49 eur a už by som si ďalší nevzala. Nie preto, že by nebol dobrý, ale dosť rýchlo zmenil podobu a takmer sa s ním nedalo lakovať. Kúpila som ho v eshope https://www.nechtovyraj.sk/. 

Miss Sporty



Tento pieskový lak som našla v eshopoch iba v čiernom prevedení. Ja som si zvolila takú... vínovo červenú? Neviem ju presne definovať, ale zapáčila sa mi okamžite, lebo je veľmi elegantná. Má šikovný široký štetec. Krytie je slabšie, potrebujem dve - tri vrstvy, aby som prekryla moje biele nechty. Rýchlo uschne a pekne ukáže jemný pieskový efekt. Výdrž 2 - 3 dni je v pohode, lebo stačí len opraviť obité končeky a zasa je dobre. Napriek tomu, že lak je v rozkošnom obale a aj krásne vyzerá, už by som sa k nemu viac nevrátila. Dá sa kúpiť za menej ako dve eurá.


Skúsili ste niektorý z týchto lakov? :)



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe