Pleťová voda v spreji

15:13

La Roche Posay je kozmetika, ktorú bežne zoženiete v lekárni. Kedysi som ju obľubovala, kupovala som si najmä čistiaci gél a drobnosti ako krém na ruky alebo balzam na pery. Časom som prešla k prírodnej kozmetike, ale je jeden produkt, ku ktorému sa vraciam pravidelne a veľmi rada. Tým výrobkom je Effaclar AI krém na lokálne použitie. Dodnes žiaden krém nedokázal zatočiť s akné za tak krátky čas ako práve tento. Keďže sa mi minul, rozhodla som sa kúpiť si ďalší. Dr. Max mal skvelú akciu, pri ktorej som dobre nakúpila a ešte aj ušetrila 10 eur. Okrem mojich dvoch krémov som si vzala aj pleťové tonikum v spreji.








O pleťovom toniku v spreji si môžete prečítať:

       „Čistiace a upokojujúce tonikum v spreji sa síranom zinočnatým. Tonizácia pre mastnú a problematickú pleť.
 •Pomáha upokojovať pocit pálenia pokožky po holení.
•Čistí povrchové podráždenie pokožky.
•Pomáha upokojiť pokožku v oblasti plienok (po umytí pokožky jemným mydlom).
Spôsob použitia: Podľa účelu použitia nastriekať na problémové miesta na pokožke a následne jemne zotrieť tampónom. Použiť najlepšie večer pri večernej / rannej hygiene, prípadne podľa potreby aj viackrát denne.“

V spreji som doposiaľ mala len dermálnu vodu. Tá je skvelá v lete, lebo pleť nielen osvieži, ale aj hydratuje a uľaví jej od pálenia či svrbenia. Je to modrý sprej, ktorý pôsobí pekne a sviežo. Všelijako, len nie ako pleťová voda. Dokonca by som to skorej tipla na dezodorant v spreji, ale nevadí. V kúpeľni vyzerá dobre. Zaujímavosťou je, že vôbec nevonia. Je to priesvitná tekutina, ako voda a takmer nevonia, nezostáva po nej žiadna stopa. Neobsahuje alkohol, na pleti neštípe. Použiť sa môže:
  • Na pleť miesto pleťovej vody – tonizuje zmiešaný typ pleti, pomáha ju upokojovať, keď je zapálená a zmatňuje ju. Vhodná na dočistenie pleti ráno i večer.
  • na upokojenie pokožky po holení alebo depilácii – upokojuje podráždenú pokožku, ktorá môže byť začervenaná, môže páliť a bolieť na dotyk
  • Odporúča sa aj na zapálenú pokožku okolo plienok

Môže sa nastriekať priamo na postihnuté miesto alebo na vatový tampón. Je zaujímavé, že produkt, ktorý vyzerá tak... obyčajne, je fakt šikovným pomocníkom. Najmä na upokojenie a zmatnenie pleti. Bola to príjemná zmena, i keď mi chýbala vôňa kvetových vôd.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Bez vône
  • Bez alkoholu – neštípe
  • Vhodné na tonizáciu, zmatnenie a uúpkojenie podráždenej pokožky, aj po holení

Mínusy:
  • Nenašla som


Bežná cena je okolo 8,95 a kúpila som ho v internetovej lekárni www.drmax.sk.


Patrí táto značka k vašim obľúbeným?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já mám pleťovou vodu vždy na poličce a často si s ní přestříkám obličej před nanesením séra a krémů.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne táto voda vydržala pol roka a to som ju používala vždy po maskách alebo po čistiacom gély a je to taký zázrak aj na zapálence. Čo sa týka priamo vyrážok skús Lierac Prescription, super vecička len rýchlo mizne :/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe