Tak neskutočne hrejivý

17:15

Celkom rada si kupujem zahrievajúcu kozmetiku. Jej použitie je obyčajne veľmi príjemné. Pokožka sa zohrieva, póry sa otvárajú a čistia, príjemne sa relaxuje a výsledky buď je, alebo nie je vidno. Vtedy teší len  to teplo. Doposiaľ som skúšala najmä zohrievajúce masky, ktoré som našla buď v klasických obchodoch alebo na internete. Nie je ich až tak veľa, preto ma značne zaujal zahrievajúci peeling od značky Sanctuary Spa. Nájdete ju na stránke, kde som si kupovala aj čiernu pastu na zuby, ktorá patrí k mojim najobľúbenejším. Po tejto značke som pokukovala už dlhšie a nakoniec som sa dočkala :) Doma mi tak pribudol peeling, ktorý je zaujímavý a rýchlo som si naň zvykla.













O minútovej termálnej mikrodermabrázii si môžete prečítať:

       "Najkrajšia pokožka nie je vždy najmladšia, ale tá čo má vitalitu a sviežosť, čo sú bezpochyby známky zdravej pleti. Prírodné rozjasňujúce zložky a svieža zmes esenciálnych olejov v rade RADIANCE zjemňuje textúru a tón pleti a pokožka žiari zdravím.
Zjemňuje a okamžite vyhladzuje. Pokožka je svieža, omladená a žiari zdravím.
Výsledky tohto vysoko zjemňujúceho peelingu uvidíte už po 1. použití. Pri jeho navrhnutí sme boli inšpirovaní profesionálnymi pleťovými mikrodermabráznymi prípravkami. Ohreje pokožku, vďaka čomu otvára póry. Obsahuje extra jemné peelingové čiastočky z mušlí a prírodnú hlinu kaolín, včelí vosk, jojobu a olej z pšeničných klíčkov. Čistí do hĺbky, intenzívne zjemňuje, zanechá pokožku jemnú, viditeľne mladšiu a žiariacu zdravím.
Použitie: Vmasírujte do vlhkej pleti krúživým pohybom smerom nahor, špeciálnu pozornosť venujte čelu, nosu a brade. Relaxujte, zatiaľ čo teplo vytiahne nečistoty z pleti. Dôkladne zmyte teplou vodou. Používajte 1 – 2 krát do týždňa. Dermatologicky testované. Prírodne parfumované výťažkami z rastlín a esenciálnymi olejmi. Sme proti testovaniu na zvieratách. Bez parabénov.
Upozornenie: Vyhnite sa priamej aplikácii do očí – v prípade kontaktu s očami ich dôkladne opláchnite vodou."


Tento produkt má tak komplikovaný názov, že pracovne som ho okamžite pomenovala ako peeling :) A inak mu ani nepoviem. Občas ešte dostane prívlastok žltý, lebo jeho obal taký je. Žltý, zlatistý, ako jarné slnečné lúče. Zaujme hneď, aj keď ešte neviete, na čo sa vlastne pozeráte. Objem 100 ml je tak akurát, aby nezavadzal a občas ma mohol sprevádzať aj na ceste, keď niekam idem. Je skôr vyšší a štíhlejší, ale stále ho viem celkom šikovne napratať do kozmetickej taštičky. Nie je ťažký a keďže je aj v plastovom obale, nič sa mu nestane, ak náhodou spadne na zem. Vrchnáčik drží dobre a je prichytený na tube, takže sa mi nezakotúľa po kúpeľni. Zloženie je dobre čitateľné a aj odfotiteľné, rovnako aj popis produktu. Jeho vlastnosti sú naozaj zaujímavé. Výnimočne ma nezaujala vôňa ani konzistencia, hoci sú veľmi dobré. Vonia sladšie a nie veľmi výrazne, je hustý, ale dobre s rozotiera. Sranda nastáva až vtedy, keď ho idete použiť. Najskôr si jemne navlhčite pleť. Tak, aby sa po nej lepšie kĺzal. Potom si naneste malé množstvo peelingu na prsty/hubku (podľa toho, čo radšej používate) a jemne masírujte. Hneď, ako sa peeling rozotrie po pokožke, ju zavalí vlna tepla. Taká skutočná. Naozaj je ho cítiť a prvý raz som mala pocit, že mi horí pleť. Nebolo to nepríjemné alebo bolestivé, ale bolo to značne cítiť. Tak, ako rýchlo teplo prišlo, asi tak rýchlo aj ustúpilo. Tento príjemný pocit ostáva aj pri umývaní. Peeling obsahuje jemné čiastočky. Sú z mušlí a vôbec sa ich netreba báť, pretože nie sú ostré. Aj keď trochu viac pritlačím, nie je to priveľmi citeľné. Teplo z peelingu otvára póry a uľahčuje ich čistenie. Ideálne je použiť čierne čistiace mydlo, ktoré veľmi dobre dočistí pokožku a pomôže pri odstraňovaní čiernych bodiek. Pokožka tak ostáva omnoho čistejšia a jemnejšia. Pomáha odstraňovať odumreté bunky a zabraňuje vzniku nových nedokonalostí. Pleť ostáva po použití žiarivá a akoby mladšia. Tento produkt radím k tým zaujímavejším a vydareným, pretože s výraznejším zahrievajúcim efektom, ktorý navyše pleť aj viditeľne čistí, sa nestretávam často.

Plusy:
  • Žiarivý žltý obal je pekný a pútavý
  • Šikovná veľkosť
  • jemne vonia
  • Hustý, s jemnými peelingovými čiastočkami
  • Po nanesení sa dostaví výrazný hrejivý pocit
  • Otvára a čistí póry, odstraňuje odumreté bunky, zjemňuje, vyhladzuje pokožku, ostáva rozjasnená a svieža


Mínusy:
  • Pár látok v zložení


Produkt kúpite v eshope VH Cosmetics, bežná cena je 18,90 eur.


Máte overený produkt s hrejivými účinkami

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mám doma jednu masku, ale používam ju len málokedy. Síce pleť zahreje, otvorí póry, no po použití nejakého ílu alebo masky nevidím rozdiel. Povedala som si,že už prestanem so skúšaním a konečne zájdem na poriadné čistenie ku kozmetičke.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som íly nevymenila za nič :) Ale aj táto hrejivá kozmetika je skvelá :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe