Ako som spoznala Sventiu

17:54

Spomínate si článok na pleťovú vodu od Dzintars, ktorú som označila ako magnet na nečistoty? Bola skutočne vynikajúca a obľúbila som si ju nielen ja, ale aj moja mamina. Na dobré sa rýchlo zvyká :) Na stránke Plumerie sú aj ďalšie zaujímavé značky a občas ich tam chodím obdivovať. Do oka mi veľmi padli pleťové masky, ktoré vyzerajú nielen elegantne, ale podľa zloženia aj kvalitne. Naposledy ale moje zmysly upútalo pleťové sérum sľubujúce revitalizáciu pleti.










O revitalizačnom pleťovom sére si môžete prečítať:

        Posilňuje prirodzený systém obmeny kožných buniek, čo prispieva k obnove vitality pleti. Stimuluje prirodzenú exfoliáciu, eliminuje nerovnomerný tón a zanecháva pokožku jemnú a žiariacu. Prispieva k minimalizácií vrások a chráni jas pleti.
Bio-kozmetika Sventia má udelený certifikát BDIH ako 100% prírodná a organická kozmetika.
aloe barbadensis leaf juice, maltodextrin, glycerin, olive glycerides, coco-caprylate, polyglyceryl-6 distearate, aqua, magnesium aluminum silicate, C10-18 triglycerides, persea gratissima oil, rosa canina fruit oil, rosa moschata seed oil, tocopheryl acetate, lycium barbarum fruit extract, hibiscus sabdariffa flower extract, centella asiatica extract, ascorbyl palmitate, propanediol, glyceryl caprylate, polyglyceryl-3 beeswax, xanthan gum, cetyl alcohol, glyceryl undecylenate, citric acid, phytic acid, benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate, parfum** (*zložky z kontrolovaného ekologického pestovania, **zložený z prírodných éterických olejov)

Pleťové sérum sa snažím mať doma vždy aspoň jedno. Jeho veľkou výhodou je, že sa môže používať samostatne alebo spolu s krémom, vhodné býva na deň i noc a spravidla je ľahšie ako klasický krém.  Svëntia je značka prírodnej kozmetiky s Certifikátom BDIH. Aj keď ešte občas zabrúsim do sveta klasickej kozmetiky, prírodná ma láka stále viac a snažím sa vyberať si to, čo je pre telo najlepšie a aj prirodzené. Sérum je v peknej krabičke, no obal je omnoho krajší. Matný obal s lesklým vrchnákom je priesvitný, vidíte tak, koľko séra ešte ostáva. Dávkuje sa pumpičkou, ktorá sa mi občas trochu zasekla, ale nikdy to nebolo nič tragické a hoci potom sérum trochu vyprsklo, vedela som, že ho treba chytať :) Celkovo na mňa pôsobí elegantne. Sérum má jemnú a nie veľmi výraznú vôňu, neruší, neprekáža. Nič mi nepripomína, ale zvykla som si na ňu rýchlo. Sérum je riedke, vďaka tomu sa ľahko a rýchlo rozotrie po pleti. Je ľahké a nemastné, rýchlo sa vsiakne do pleti a nezanecháva lepkavý pocit. Po aplikácii necítim žiadne nepríjemné pocity, je k pleti nežné, neštípe, nepáli. Neupcháva póry, preto ho môže používať každá z nás, ktorú trápi pleť so sklonom k akné. Možno ho použiť aj pod make up, pleť vôbec nezaťaží a nebije sa s podkladovou bázou. Používať ho môžete ráno i večer a pokiaľ sa neviete vzdať svojho pleťového krému, môžete ho naniesť krátko po použití séra. Má veľmi dobré hydratačné schopnosti. Pleť hydratuje, zjemňuje linky a vrásky. Zjednocuje ju, prinavracia jej rovnováhu a viditeľne ju rozžiari a zbaví prejavov únavy. Tento rozdiel krásne vynikne po tom, ako pleť dôkladne vyčistím a tonizujem, prípadne pred použitím séra nanesiem masku. Vždy sa poteším, keď nájdem výrobok, ktorý splní to, čo sľúbi a zanecháva po sebe zmeny, ktoré si všimnem hneď. Prvá skúsenosť so Svëntia je tak viac ako výborná :)

Plusy:

  • Pekný obal
  • Na dávkovanie slúži pumpička
  • jemne vonia, nevtieravo
  • Riedke a ľahké
  • Rýchlo sa vsiakne do pokožky
  • Nezanecháva mastný ani lepkavý pocit
  • Vhodné ráno, večer, pod make up, pod krém
  • Pleť hydratuje, zjemňuje linky, prinavracia jej jas, pôsobí zdravo a sviežo



Mínusy:


  • Nenašla som


Za 24,45 eur ho kúpite v eshope www.plumeria.sk.

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tenhle produkt teda vůbec neznám :D ty často ukazuješ věci které jsem nikdy nikde neviděla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja veľmi rada hľadám nové, ešte neokukané značky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe