Ona ozaj drží

16:01

Automatické, alebo inak povedané vysúvacie ceruzky, sa do môjho povedomia dostali omnoho neskôr ako tie klasické drevené. Mojou prvou vysúvacou ceruzkou bola krásna čierna od Manhattan. Vtedy, v tých rokoch, sa ešte dala kúpiť v našich drogériách a ja som jej celkom prepadla, niekedy som si kúpila aj 4 naraz, hoci bola drahšia a môj rozpočet na celý mesiac skončil v drogérii :) Keď sa stratila z našich obchodov, bola som nútená presedlať na iné značky a dlho som hľadala to pravé orechové. Dermacolovská edícia Black Sensation mi dala niekoľko skvelých produktov, ku ktorým sa vraciam pravidelne, medzi nimi aj vysúvaciu ceruzku. Teraz prišla ďalšia pekná novinka – ceruzku, ktorá sľubuje výdrž 16 hodín, je vode-odolná a mala by odolávať aj vysokým teplota. To už stojí za zmienku, nie?











O 16 h matic eyeliner si môžete prečítať:

        "Benefity: Oftalmologicky testované, vodoodolná, dlouhotrvajúca textúra.
Obsahuje vysoké množstvo intenzívnych farebných pigmentov, vďaka ktorým krásne vykreslíte očnú linku iba jednou aplikáciou. Krémová a dlhotrvajúca textúra vydrží na vašich očiach až 16 hodín. 16H Matic Eyeliner sa ľahko nanáša, doslova kĺže po očnom viečku a zanecháva okamžitý efekt. Ceruzka je vhodná na nalíčenie vnútornej linky oka tzv. WATER LINE = zvýraznením spodnej vnútornej linky sa oči opticky zväčšia a rozjasnia; ideálne pre menšie alebo unavené oči. Textúra zostáva po nanesení mäkká a krémová cca 40 sekúnd, po zaschnutí vydrží až 16 hodín bez rozmazania a vyblednutia. Vďaka svojej stabilite vydrží aj v extrémne vysokých teplotách - max. 40 °C."

Nechala som si hnedú a čiernu. Na bežný deň do práce sú ako stvorené. Nič sa nimi nepokazí ani v prípade, ak idete na nejakú pracovnú udalosť, spoločenskú udalosť alebo len tak niekam von s priateľmi. Pri Richardovi som sa naučila, že menej je niekedy viac, lebo on preferuje menej líčidiel. Tieto ceruzky majú výhodu v tom, že nemusím nosiť žiadne strúhatko. Preferujem ich so sebou aj na výlety a dovolenky, kde sa síce líčim menej, ale musím ich mať. Vtedy nahradí jedna ceruzka linku a niekedy aj  tieň. Míňajú sa mi síce rýchlejšie ako drevenú, ale nie je to až taký problém. Plastový obal je celkom pevný, ladený do farby ceruzky a vrchnáčik drží dobre, chráni svoj obsah. Farba je vynikajúco pigmentovaná, už v prvom ťahu zanecháva po sebe sýtu čiaru. Presne takéto ceruzky mám rada, lebo nie je nič horšie, ako keď tlačím, kreslím a ceruzka nefarbí. Je krémová, dokonca by som povedala, že až moc. Ak trochu viac zatlačíte, môže sa stať, že sa zlomí alebo roztlačí na oku. Pozor si na to dávam najmä ak sa ponáhľam, lebo vtedy to urobí omnoho viac škody ako úžitku. Vodeolná je. Raz som sa s ňou sprchovala, aby som videla, ako drží. Ako kliešť. Nerozmazala sa, možno len trochu vybledla, ale nie tak, aby bolo líčenie škaredšie. Potápať by som sa s ňou nešla, ale pár kvapiek vody na kúpalisku by vydržať mala. Najskôr som ju použila na spodnú vnútornú linku. Sprvu to bolo super – sýto čierna linka, nedráždila oči a krásne vydržala. V priebehu dňa ale začala miznúť a jemne sa okolo očí rozmazala. Nie veľmi, v pohode sa to dalo opraviť, ale ukázalo sa, že tam 16 hodín nevydrží v úplne perfektnom stave. Pracovný deň obstála dobre, ale potom už išla dolu nejak rýchlejšie. Skvelá je aj ako linka na viečko, kde vydrží dosť dlho, blížia sa k tomu času, ktorý sľubuje. Neotláča sa, nerozmazáva sa a dobre drží. Najlepšie sa mi odličuje dvojfázovým odličovačom, s ním to ide asi najrýchlejšie. Ak ho nemám akurát kúpený, situáciu zachraňuje micelárna voda. Myslím, že spokojne môžem povedať, že ceruzka obstála na výbornú.

Plusy:
  • Vysúvacia ceruzka dobre chránená obalom
  • Krémová, nesmie sa ňou tlačiť
  • Sýta farba
  • Nedráždi
  • vhodná na vnútornú i hornú linku, nerozmazáva sa (ak tak, len minimálne), neotláča sa
  • Vodeodolná

Mínusy:
  • niekedy kratšia výdrž


Cena ceruzky je 4,95  eur a nájdete ju na internete i v drogériách.

Akú ceruzku na oči preferujete?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe