2/5 - druhý krok k tonizovanej pleti

16:58

Toniká a pleťové vody by mal používať každý, kto sa o svoju pleť dôkladne stará. Počula som už aj také názory, že na čo by sa do nich investovalo, veď pleť sa dá umyť aj vodou. Áno, umyť sa dá, ale nepovažujem to za postačujúce. Najmä v časoch, keď ma veľmi trápilo akné, som zistila, aké môžu byť pleťové vody nápomocné. Upokoja, dočistia, tonizujú, osviežia. Neviem si bez nich predstaviť ranné i večerné čistenie pleti. Milujem ich do  prachových pleťových masiek, levanduľová i ružová voda sú skvelé po depilácii. V dnešnej recenzii  by som vám chcela predstaviť pleťové tonikum od Herbalife, ktoré som si spomedzi piatich produktov, ktoré od tejto značky mám, obľúbila úplne najviac a bola by som ochutná doň investovať zas.









O pleťovom toniku si môžete prečítať:

       "Infuzované Aloe Vera, bezalkoholové tvárové tonikum s mandarínkovo-citrusovou vôňou, poskytuje hydratáciu a osviežuje unaveno vyzerajúcu pleť.
•Používanie AM/PM napomáha vašej pleti lepšie absorbovať vaše sérum, používajte denný alebo nočný hydratačný prostriedok, aby sa dosiahlo optimálnych výsledkov.
•Jemne povzbudzuje vašu pleť.
•Vaša pleť sa bude cítiť svieža a čistá, nebude suchá alebo podráždená.
•Vhodné pre všetky typy pleti.
•Bez pridaných parabénov. Dermatologicky testované.
Jedinečná receptúra obsahujúca:
Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe Vera, kamenec draselný.
50ml fľaštička v spreji"

Ako som už v prvej recenzii spomenula, rada Skin má pekné, biele obaly, ktoré pôsobia elegantne a nežne. Najmä krabičky sú detailne prepracované, čo ocenia aj náročnejší spotrebitelia. Áno, obsah je dôležitejší, ale k nákupu neraz priláka práve dokonalý vzhľad a pútavo pripravený popis produktu. Tak nejak vás navnadí, aby ste sa rozhodli skúsiť niečo iné. Pleťové toniká v spreji sú  mi najmilšie, lebo sa dajú rozprášiť po pleti, na tampón sa strieka menej tonika, ako keď ho nalievam a obal sa dá využiť aj po minutí. Niektoré mám na kvetinky, ďalší obal je odložený, keď sa doma robí trvalá, ďalší som zmiešala s neem olejom, ktorý striekam zvieratkám do srsti (proti blchám, parazitom, pre zdravšiu kožu a nádhernú srsť) a tak. Potom starý obal vyhodím  a vymením ho za novší. Najnovšie tonikum v mojej zbierke má 50 ml a je skvelé aj na cesty. Aj keď ideme len na víkend preč, musím mať so sebou všetku kozmetiku, ktorú večer používam (občas je v kufri najviac práve tej) a tak je malý obal vítaný. Veľmi pekne vonia. Citrusová vôňa je svieža a energizujúca, nie je kyslá, skôr sladšia a pekne prevonia aj vzduch okolo mňa. Tonikum neobsahuje alkohol, pokožku nedráždi a nespôsobuje jej začervenie. Naopak. Pokožku upokojuje a prináša jej po celom dni pod líčidlami úľavu. Čistí a osviežuje ju. Nemôžem povedať, že by hydratovala, ale pokožku zanecháva vyživenejšiu a krém či sérum sa výborne vstrebú do pokožky. Môžete ju nanášať na vatovom tampóne alebo len nastriekať na pleť a nechať vsiaknuť. S tonikom som veľmi spokojná a ako som už spomenula, je to môj najmilší výrobok z piatich krokov čistenia a hydratácie pleti.

Plusy:
  • Malý, šikovný, s rozprašovačom
  • Pekný obal
  • Príjemná citrusová vôňa
  • Bez alkoholu, nedráždi
  • Osviežuje, čistí, upokojuje pleť, prináša úľavu a príjemný pocit
Mínusy:
  • Nenašla som
Na stránke Herbalife nájdete tonikum za 16 eur. 


Používate pleťové vody a toniká pravidelne? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe