Ako som sa skamarátila s novou riasenkou

17:56

Pri dennom líčení miniem dosť riaseniek. Kedysi som zvykla jednu používať mesiace. Keď vyschla, pridala som do nej pár kvapiek micelárnej vody a kreslila ako nová. Teraz sa snažím mať jednu a tú istú otvorenú maximálne tri mesiace a potom ju mením za novú. Pár razy sa mi podarilo ju za tú dobu aj minúť, čo ma vždy veľmi tešilo. Lebo som si tú novú vyberala s väčšou radosťou. Snažím sa hľadať také, ktoré riasam dodajú pekný objem a tiež ich vytočia, aby boli dlhšie. Nie vždy sa trafím, pretože niektoré riasenky obe úlohy nedokážu splniť. Prišla som aj na to, že cena nemusí nevyhnutne rozhodovať o kvalite a aj za menší peniaz sa dá kúpiť skutočne kvalitný produkt. Naposledy som sa rozhodla zaloviť vo vodách Gabrielly Salvete. Špirálu som od nej ešte nemala a keďže jej podkladová pod make up ma nadchla. Tak bol čas na ďalší kúsok.






Gabriella Salvete XXPress Volume & Long Curl riasenka sľubuje nielen objem, ale aj dĺžku. Zvykla som si, že ráno, keď sa ponáhľam, potrebujem riasenku, ktorá rýchlo a precízne vymaľuje riasy do krásy. Aby boli dlhé, husté a nezlepené. Môže to znieť jednoducho, ale nie vždy je  výsledný efekt taký, aký som si želala. Za 12 rokov, počas ktorých sa líčim, som investovala do desiatok špirálok a nie raz som sa popálila. Reklama bola úžasná, cena vyššia, ale výsledok? O tom by sa dalo dosť polemizovať. Preto som sa naučila loviť v cenovo dostupnejších vodách a zistila som, že mnoho bežne dostupných značiek má skvelé kúsky. Gabriella Salvete má v ponuke niekoľko riaseniek, ktoré sa líšia farbou vrchnáčika. Ja som si vybrala fialový . Asi aj preto, lebo je to moja obľúbená farba. A až potom som si prečítala, čo som si vzala :) Obal je jednoduchý, ale žiarový vrchnák upútal moju pozornosť natoľko, že som sa rozhodla práve pre XXPress Volume & Long Curl. Po otvorení ma čakalo milé prekvapenie v podobe  skvelej kefky. Bohatej, guľatej, takej, ako mám rada. S podobným kúskom som sa učila maľovať a vyhovuje mi omnoho viac ako tie jednoradové kefky. Je pravda, že niektoré sú úžasné, lebo riasy vidno až do neba, ale raz som si s podobnou skoro vypichla oko a mám voči nej určitý rešpekt. Čierno čierna riasenka mi padla do oka (tento raz padla len obrazne) po prvom použití. V prvom rade splní, čo sľúbi. Už v jednej vrstve dodá riasam veľmi pekný a viditeľný objem, ktorý vydrží po celý deň. Rovnako tak ich predĺži a rozdiel je, opäť, vidno už po nanesení prvej vrstvy. Zapáčilo sa mi, že takmer nelepí riasy a ak sa mi náhodou podarí, suchou riasenkou (kartáčik si odkladám z každej dobrej špirály) ich ľahko rozčešem. Nevznikajú žiadne hrudky a počas dňa neopadáva, takže sa na tvári neobjavujú malé čierne  bodky (ktoré po zotretí vyzerajú ako šmuha z bojového pomaľovania). Tvar drží celý deň a ako sa ráno nalíčim a idem z domu, tak večer domov prídem a odmaľujem sa. Nedráždi mi oči a dobre sa odličuje. Nie je vodeodlná (málokedy siaham po takej verzii), ale dokázala odolať dažďu, keď fúkalo a dáždnik bol úplne zbytočný. Táto značka ma milo prekvapuje a je mi celkom ľúto, ako dlho mi jej skvelé produkty unikali. Pritom je cenovo dostupná a jej ponuka je veľmi široká. Za mňa palec hore, riasenka je vynikajúca.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Šikovná hustá kefka
  • Intenzívna čierna farba
  • Riasam dodá objem aj dĺžku
  • Tvaruje riasy, nedráždi oči, vydrží celý deň,
  • Neopadáva

Mínusy:
  • Nenašla som


V eshope Elnino ju kúpite z necelých 5 eur, v akcii aj lacnejšie.

Skúsili ste riasenky tejto značky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Od GS milujem Panoramico curling, naj na svete je. A nechapem, preco vzdy skusam nieco nove a rozculujem sa, ked viem, ze je to istota. Ale tak dohovor zene, ze si ma kupovat stale to iste, ze :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To nedohovoríš, ja som taká istá :) rada skúšam nové, aj keď mám staré overené :) Ďakujem za tip, skúsim!

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe