Neuveriteľne krásny

16:20

Nalakované a pekne upravené nechty sa stali mojou súčasťou. Presne si pamätám, kedy sa to stalo. Na vysokej škole, keď som dochádzala do Nitry. Zapáčil sa mi šofér autobusu, ktorý so mnou občas prehodil dve, tri, celú cestu slov :) a ja som sa chcela páčiť. Šofér vybledol v spomienkach, ale láska k lakom a manikúre ostala. Zaujímam sa o to, aký lak sa mihne na našom trhu, aké novinky prináša moja obľúbená značka a tak. Som v obraze. Catrice má skvelé laky na nechty. K tým posledným krásavcom sa radí hnedá kolekcia lakov, ktorá si ma získala. A môj lak som si zamilovala po prvom použití.








O laku z Brown collection  si môžete prečítať:

       "Čokoláda. Pre dokonalý look na módnu prehliadku: hnedá farba v súčasnoti dobýva svet módy tak, ako nikdy predtým. Zloženie s vysokou krycou schopnosťou v niekoľkých hnedých odtieňoch je obohatené o olej acai a ponúka vysoký lesk. Či už so žiarivým efektom alebo bez neho, tieto laky na nechty ponúkajú nekonečné možnosti nail artu.
INGREDIENTS: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, POLYESTER-23, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM BENTONITE, MICA, EUTERPE OLERACEA FRUIT OIL, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL COPOLYMER, DIACETONE ALCOHOL, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ACRYLATES COPOLYMER, SILICA, TIN OXIDE, PHOSPHORIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
•lak na nechty s vysokým krytím
•obsahuje acai olej
•v trendy odtieňoch hnedej
•Vegan"

Naposledy ma uchvátil lak sľubujúci 7 dňovú výdrž. Už mám doma tri a myslím, že som s výberom farieb ešte neskončila. Ešte ich zopár je, ktoré by sa mohli stať mojimi :) Mám veľmi rada tmavé, výrazné a sýte farby, preto ma  tmavohnedá nesmierne potešila. Samozrejme, nie je v ponuke jediná a hnedých si môžete vybrať viac. Aj ja sa ešte chystám na nejaký iný čokoládový odtieň. Lak je v peknom sklenom hranatom obale. Opäť má zaujímavo riešený vrchnák – po otvorení treba ešte odšraubovať časť so štetcom. Je to veľmi šikovné, pretože sa menší vrchnáčik drží o niečo lepšie ako ten veľký a rôzne tvarovaný. Štetec na nanášanie je širší a plochý, presne taký, ako mám rada. Veľmi dobre sa s ním lakuje a netrvá to dlho. Naopak, niekedy stačia tri ťahy a necht je krásne nalakovaný. Farba je sýta už v prvej vrstve, veľmi dobre zafarbí aj moje biele nechty. Odporúčam však dve alebo tri pre dosiahnutie naozaj dobre vyzerajúcej manikúry. Nezanecháva na nechtoch bublinky a pekne priľne k nechtu. S podkladovou bázou to je ľahšie, ale pokojne ju môžete vynechať. Veľmi ma zaujala výdrž. Lakovala som si nechty viac razy a raz aj v čase, keď ma skolil zápal priedušiek. Skoro týždeň som bola celkom nepoužiteľná a vtedy mi bolo celkom jedno, ako moje nechty vyzerajú. Na moje milé prekvapenie ale po týždni nechty vyzerali skvelo, takmer som nemala obité konce a lak sa stále pekne leskol. Iste, neumývala som dlážky ani riad, seba som umyla do minúty, aby som sa zasa vrátila do postele, ale nevadí. Vtedy som s ním mala nechty nalakované dva týždne a len som asi dva razy opravila obité konce. Inak, v štandardných podmienkach vydrží okolo tých päť - šesť dní bez väčších problémov, nepraská, neolupuje sa, nefarbí nechty. Odlakuje sa dobre. Tá hnedá má v sebe niečo hypnotizujúce a až doteraz som si nevšimla, ako krásne môže vyzerať. Za mňa palec hore a lak odporúčam vyskúšať :)

Plusy:
  • Pekný obal
  • Dva vrchnáčiky
  • Široký štetec
  • Vynikajúco pigmentovaný
  • Nevytvárajú sa bublinky, pekne priľne k nechtu
  • Krásne sa leskne, pekne vyzerá, výborná výdrž – aj týždeň
  • Nefarbí nechty, dobre sa odlakuje

Mínusy:
  • Nenašla som

Za 2,89 eur kúpite laky v drogérii aj na internete.

Skúsili ste niektorý lak z tejto kolekcie?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe