Láska na prvý pohľad

12:11

Metalické či holografické laky na nechty alebo očné tiene sa v poslednej dobe stali celkom populárne. Ani sa nečudujem, pretože je v nich niečo, čo upúta na prvý pohľad. Nielen to, že sa lesknú :) Vždy som si myslela, že to pre mňa nie je. Nemala som pocit, že by mi niečo také pristalo a už vôbec nie, že by som také farby chcela používať denne. Môj pohľad na túto situáciu zmenila nádherná paletka očných tieňov Ultimate Chrome Collection od Catrice. Ja som sa na ňu normálne nevedela prestať vynadívať! Už dlho ma žiadne očné tiene neuchvátili tak veľmi, ako tieto. Dalo by sa povedať, že v nich bolo niečo magické, čo ma k nim doslova ťahalo.






O The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette si môžete prečítať:

      "Individuálny Chroming. Beauty trend chroming dosahuje úplne novú úroveň: deväť perfektne zoradených tieňov v tejto paletke ponúka množstvo rozjasňujúcich tieňov s pudrovým zložením a efektom od metalického až po holografický. Pre presnú aplikáciu je najlepšie použiť špičky prstov alebo úzky štetec.
Beauty Tip - Paletka očných tieňov sa môže použiť pre žiarivé rozjasnenie - najlepšie na hladkom podklade - na lícne kosti, pod obočie alebo na špičku nosa. Naneste jemný make-up a použite matný rúž. Ak je konečný look príliš lesklý, tvár môžte zmatniť púdrom
TALC, MICA, SILICA, TRIETHYLHEXANOIN, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TOCOPHEROL, ISODODECANE, HYDRATED SILICA, DECYLENE GLYCOL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, DISODIUM EDTA, TIN OXIDE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, DEHYDROACETIC ACID, MAY CONTAIN: CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)."

      Opantali ma trblietavým kúzlom. A pritom je to len taká maličká paletka. Je dlhšia a užšia a nájdete v nej 9 rôznych tieňov. Sú prevažne svetlé, jeden je trochu tmavší (ten sa stal mojím najobľúbenejším). Doslova žiaria a rozjasnia denné i večerné líčenie. Čisto zlatý i strieborný tieň sú ideálne na rôzne experimenty, ostatné sa zasa krásne ladia s očnou linkou a vytvoria efektné líčenie. Tiene sú púdrové, dobre sa nanášajú štetcom a neopadávajú z neho. To oceňujem, lebo keď padnú a trblieta sa celá tvár, nie je to veľká zábava. Najlepšie je použiť tenučký štetec, s prstami mi to nejde vôbec a širšie štetce nie sú trošku nemotorné (alebo som s nimi nemotorná ja). Sú vynikajúco pigmentované. Už troška tieňa dokáže výrazne zafarbiť viečko a farba je sýta, bez ohľadu na to, či je svetlejšia alebo tmavšia. Presný opak matných tieňov sa krásne trblieta. Celkom dobre držia aj bez podkladovej bázy, ale s ňou vydržia celý deň. Prvý raz som ich nanášala o pol šiestej ráno a keď som sa o siedmej večer odličovala, na tieňoch vôbec nebolo vidno, že sú nanesené celý deň. Vôbec neboli zliate, len jemne otlačené. Očná linka na nich dobre drží a tiež tak vydrží celý deň. Výdrž ma veľmi prekvapila a samozrejme, potešila, lebo s pribúdajúcim časom treba opraviť make up, linku či lesk a nie vždy je čas, možnosť, priestor. Po dlhej dobe som vymenila tmavé hnedé (matné alebo trblietavé) za tieto svetlé trblietavé a neviem si to vynachváliť. Paletka je nádherná a líčenie s ňou skvelé a dlhotrvácne. Je pravda, že nemá zrkadielko ani štetec, ktoré by výraznejšie mohli uľahčiť líčenie. Ale vďaka tomu je zasa menšia, ľahko sa uprace a celkom dobre sa s ňou cestuje, lebo nezaberá veľa miesta. Obal je navyše dostatočne pevný, odoláva pádom a nárazom, tiene držia a nerozpadli sa. Kvalitné tiene za super cenu.

Plusy:
  • Pekné balenie
  • Krásne tiene
  • Menšie balenie, dobre sa s ním aj cestuje
  • Dobrá pigmentácia
  • Ľahko sa nanášajú a pekne priľnú k oku
  • Vydržia celý deň, nezlievajú sa, len sa jemne otlačia, ale to sa dá pekne opraviť
  • Linka dobre drží

Mínusy:
  • Nenašla som

Za 5,29 eur nájdete paletku na internete alebo v drogériách.

Zaujali vás tieto žiarivé farbičky?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe