Nový veľký fešák do zbierky

17:26

Leto mám veľmi rada aj preto, že sa s vlasmi hrám o niečo menej ako inokedy. Iste, jeduje ma, keď sú rovné, ale dám ich do copu, lebo mi je teplo a idem. Keď sa trochu ochladí, skôr sa zasa pozerám na to, či kučery držia tvar, keď mám rozpustené vlasy, vyberám zo šuplíka natáčky a hrám sa s vysnívaným účesom. Našla som skvelé spreje na objem, ktoré objem nielen dodajú, ale aj dlhšie vydrží a účes drží tvar podobne ako po tužidle, ak nie aj trochu lepšie. Ku šťastiu ale potrebujem aj lak, ktorý by mal držať a nezaťažiť vlasy. Bolo na čase skúsiť nový lak a moju pozornosť upútal Schwarzkopf Silhouette. A to nielen preto, lebo je ozaj veľký :)








       "Schwarzkopf Silhouette Super Hold Hairspray Super silný vlasový sprej. Dodá vlasom silnú fixáciu a zároveň podporuje ich lesk a vitalitu. S novou Silhouette-Pure receptúrou, ktorá pomocou jemných mikročastíc zaručuje dlhotrvajúcu, ale zároveň neviditeľnou silnú fixáciu bez zaťaženia. Rýchlo schne, nezlepuje vlasy, ľahko sa vyčesáva.
Použitie: Nastriekajte priamo na suché vlasy zo vzdialenosti približne 30cm od hlavy."

Značka Schwarzkopf  u nás doma kedysi prevládala. Šampóny, laky na vlasy, rôzne masky či kúry - bolo toho dosť. Rokmi sme sa začali pozerať aj po iných značkách. Nie preto, lebo by bolo zlá, ale preto, lebo som začala blogovať a zaujímať sa aj o ďalšie. Nezabudla som na ňu a občas rada zabrúsim do známych vôd. Naposledy som sa rozhodla pre veľký lak, pretože som minula jeden super silný a doma mi tak veľmi chýbal. Musím mať doma aspoň dva, jeden slabší a jeden silnejší, ktoré striedam podľa nálady a  tiež podľa toho, či  vlasy kučeravím alebo len nejako učešem. Lak Schwarzkopf  si môžete kúpiť v troch rôznych veľkostiach - 300, 500 a 750 ml. Vzala som si to najväčšie, lebo dlhšie vydrží a nemusím tak zháňať ďalšie. Má to len jednu drobnejšiu nevýhodu. Tým, že je veľký a ťažší, horšie sa mi s ním manipuluje. Treba cvik, aby som ním nič nezhodila a nastriekala tam, kde treba. Nie raz som polepila kvetinu nad umývadlom, pyžamo či tričko alebo uterák, ktorý som mala po ruke :) Nie je to celkom sranda, keď sa lepí všetko okolo mňa a nikto nechápe, prečo sa smejem nad uterákom. Vonia pekne, jemne, nie veľmi rušivo. Je naozaj silný. Páči sa mi na ňom, že bez väčších problémov zafixuje kučery, ofinu i účesy, ktoré by mi inak padli. Ak sa ho nanesie viac, polepí vlasy a rozčesať ich je umenie. A môže zanechať aj jemný povlak, prípadne malé kúsky, ktoré vyzerajú ako po gumovaní gumy. Ak sa ale nanesie v ideálnom množstve, vlasy pevne držia tvar, lesknú sa, nie sú zaťažené ani polepené. Vyčesať sa dá bez problémov. Uznávam, že toto je veľmi dobrý lak a vôbec nezaťaží vlasy, čo oceňujem. Účes navyše vyzerá prirodzene. Rozhodne je jedným z tých lepších a aj keď má svoju chybičku krásy, pokojne by som do neho išla zasa. 

Plusy:
  • dlho vydrží
  • jednoduchý, ale pekný obal
  • nesmrdí
  • dobre fixuje účes, vlasy sa lesknú, nezanecháva biely povlak
  • vlasy vyzerajú prirodzene a nepolepene
Mínusy:
  • vo veľkom množstve lepí a zanecháva biely povlak, netreba ho použiť veľa 
V eshope Elnino ho kúpite za 13 eur, ale ak vyčíhate akciu, dá sa zohnať aj za polovicu.


Patrí táto značka k vašim obľúbeným? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe