Ojoj, nové Levanduľovo

18:41

Levanduľových výrobkov som už mala veľa. A ešte ich veľa budem mať :) Lebo levanduľa je čarovná. Ale to už viete. Občas vám aj na instagrame ukážem, že levanduľa je v mojom živote každý jeden deň. Levanduľovú pleťovú vodu som si veľmi obľúbila. Okrem nej mám doma aj ružovú a striedam ich, pretože sú skvelé nielen na pleť, ale dokážu aj prevoňať deň. Ak ste mali rovnakú vodu od rôznych značiek, viete, že rozdiely tam môžu byť. Nie je ružová ako ružová a nie je levanduľová ako levanduľová.





ZLOŽENIE: Lavandula angustifolia water*, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, citric acid.


Levanduľový hydrolát od Biofficina Toscana som zbadala na internete a vedela som, že musí byť moja. Z viacerých dôvod. Lebo levanduľu milujem. Lebo sa mi míňajú zásoby. Lebo som veľmi chcela spoznať Biofficinu Toscanu. A tak. Občas ani netreba veľa dôvodov :) Poškuľovala som po nej už dávnejšie, ale kvôli prievanu v peňaženke som o nej chvíľu len snívala. Vždy sa vyskytlo niečo, čo bolo treba kúpiť súrnejšie a niektoré veci som tak odkladala. Na dobré sa predsa oplatí čakať. Keď som sa dočkala, začala som sa z nej veľmi vytešovať. Má 100 ml, je v hnedom plastovom obale s rozprašovačom. Tieto obaly sú veľmi praktické nielen na aplikáciu pleťových vôd. V lete, keď sú horúčavy, do nich nalejem vodu, nechám v chladničke a použijem na osvieženie pokožky. Je to lacnejšie ako dermálna voda, ktorú mám síce rada, ale toto stojí menej. Obaly odkladám a keď je treba, viem, kde hľadať. Ako som už hore spomenula, nie je levanduľová voda ako levanduľová voda. Naposledy som si kúpila tú od Hanus, ktorá nevoňala zle, ale pripomínala mi skôr čaj ako sviežu pleťovú vodu. Samozrejme, nie je to na škodu, skôr ide o to, či tá vôňa splní očakávanie a zaujme tak, ako človek dúfa. Rozdiely v kvalite môžu byť tiež, ale kvalitná kvetová voda neobsahuje alkohol. Táto vonia prirodzene, ľahko a levanduľovo. Nie prehnane sladko a rovnako nie výrazne a rušivo. Ideálne na to, aby prevoňala všetko okolo vôňou mojej obľúbenej fialkovej kvetiny. Rozprašovačom ju možno aplikovať na osvieženie pleti alebo prevoňanie vlasov. Pleť nielen osvieži, ale aj upokojí, preto je v lete šikovným pomocníkom počas celého dňa. Obľubujem ju večer a ráno na dočistenie a prebudenie pleti. Úplne najradšej ju mám do ílových a prachových masiek, ktorým prepožičia svoju vôňu. Niežeby vôňa zeleného alebo bieleho ílu bola výrazná alebo nepríjemná. Pripomínajú mi vôňu zeme. Ale keď ich možno dovoňať, tak prečo nie :) Ocení ju mastná i zrelá pleť, neškodí ani tej citlivejšej. Jednoducho povedané, je úžasná.

Plusy:
  • Obal s rozprašovačom
  •  Šikovné balenie aj na cesty
  • Krásne vonia
  • Možno aplikovať na telo na osvieženie, na vlasy, aby voňal účes
  • Vhodná na mastnú i zrelú pleť
  • Čistí, upokojuje, osviežuje pleť
  • Milujem ju v prachových maskách


Mínusy:
  • Nenašla som

Pleťovú vodu nájdete v eshope Krásna každý den za 6,50 eur,


Aká kvetová voda je váš top?

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe