Nový kamarát mojich vlasov

19:03

Celé detstvo som túžila po krásnych dlhých vlasoch. Aby som mohla mať vrkoče a mašle vo vlasoch. Žiaľ, moje jemné vlasy nedokázali nikdy dorásť a tak som sa v sedemnástich rozhodla pre radikálny krok. Vlasy som mala ani nie po plecia a vyzeralo to tak, že ich mám veľa. S pribúdajúcimi rokmi sa ale zasa ozvala túžba po dlhých vlasoch. Vedela som, že nikdy nebudú také, o akých snívam, ale podarilo sa mi dopestovať si ich až po lopatky bez toho, aby boli zničené. Venujem im samé dobré mňamky a vďaka tomu nepadajú, nelámu sa, nevyzerajú ako metla. Iba sú rovné a keď ich nechám voľne uschnúť, sú bez objemu. Vtedy mám pocit, že vyzerám ako vajce. Keďže túžim po kučerách a objeme, hľadám spôsoby, ako tomu dopomôcť čo najjednoduchším spôsobom. Osvedčili sa mi spreje na objem, ktoré dokážu divy na počkanie. I keď posledné mesiace vsádzam na značku Tigi, naposledy ma zaujal Revlon. Lebo od neho som mala iba make up.

Revlon Style Masters Volume Elevator Spray


Revlon Style Masters Volume Elevator Spray zloženie

Revlon Style Masters Volume Elevator Spray ingredients

Revlon Style Masters Volume Elevator Spray zloženie


Revlon


Revlon Style Masters Volume Elevator Spray

 Revlon Style Masters Volume Elevator Spray je naozaj zaujímavým kúskom. Spreje na objem sú super vec. Doteraz mi vyčarili objem na počkanie a konečne som mala aj pocit, že mám krásnu hrivu. Nevyskúšala som ich zatiaľ veľa, lebo ich čaro som objavila len minulý rok, ale páčia sa mi viac a viac. Revlon má pomerne širokú ponuku produktov na vlasy, ktoré som doteraz prehliadala. Vedela som, že sú, ale nevedela som, aké sú.

Sprej na objem vyzerá dobre. Hnedý (ale taký zlatistý hnedý) obal by sa pokojne hodil aj na klasické tužidlo alebo lak na vlasy. Tam rozdiel nie je. Objem 300 ml tiež nie je nezvyčajný, no musím povedať, že tento kúsok má ideálnu veľkosť. Dobre sa drží v ruke a tým, že nie je ťažký, sa s ním ľahko narába. Sprej je zakončený úplne uzučkým aplikátorom, ktorý vyzerá tak všelijako. Nepovedala by som, že takto nejako môže vyzerať sprej, ale vôbec to neprekáža. Pretože sprejuje ako o život.

Vonia sladko a pekne. Vlasy prevonia a aj keď vôňa postupne vymizne, zanechá pekný svieži pocit. Pri výrobkoch na vlasový styling tá vôňa nie je taká dôležitá, ale poteší. Asi len jediným nepríjemným zistením bolo, že ak sa dostane na moju suchú, občas rozškriabanú pokožku, štípe tam. Nie je to dlhotrvajúci pocit, ale nemilo ma to prekvapilo, lebo s niečím podobným som sa ešte nestretla. A to som skúšala kadečo. Použitie je ľahké a rýchle. Vlasy si najskôr umyjem a osuším. Sprej na vlhké vlasy nastriekam od korienkov po končeky a nechám ich chvíľku tak.

Na vlasoch vidno okamžite, že naberajú objem. Keď trochu preschnú, dávam si natáčky alebo spony, aby som mala kučery. Keď treba, vlasy ešte vyfúkam. Ráno ma čaká milý šok. Vlasy sú prekrásne kučeravé a objemné. Sprej ich síce mierne vysuší, ale nie je to taký veľký problém. Sú trochu tvrdšie, ale dobre sa upravujú a stále vyzerajú zdravo. Dalo by sa to prirovnať k niektorým tužidlám ale veľmi silným lakom na vlasy. Objem vydrží aj dva dni, kučery sa trochu vyrovnajú, ale stále sú vlasy aspoň vlnité. Tigi má konkurenta. 

Plusy:
  • Pekný obal
  • Ľahká a rýchla aplikácia
  • Nelepí
  • Pekne vonia
  • Vlasom dodáva viditeľný objem, ktorý vydrží aj dva dni, kučery pekne držia tvar, vlasy vyzerajú prirodzene a pekne, nemastia sa
Mínusy:
  • Trochu štípe na vlasovej pokožke
  • Vlasy môžu byť suchšie

Nájdete v eshope Elnino.

Aký sprej na objem používate? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe