Ako malinová zmrzlina

15:01

Pred narodeninami čelím podobnej otázke ako pred Vianocami – aký darček by ma potešil a čo by som potrebovala. Obyčajne nepotrebujem nič, pretože všetko, čo potrebujem, si kúpim. Ale toho, čo by som chcela, mám plné wishlisty :) Tento rok som váhala medzi niekoľkými značkami slovenskej prírodnej kozmetiky, ktoré som ešte nemala, ale už dlhšie som po nich pokukovala. Darčekový poukaz som minula naozaj svedomito a kúpila som si niekoľko produktov, ktoré miniem ja a aj zvyšok mojej rodiny. Dnes by som vám povedala pár slov o kúsku, ktorý vyzerá úplne ako malinová zmrzlina a zaujal ma na prvý pohľad. Ono, vedela som , že ho miniem, pretože bez peelingu sa mi kúpeľ ani neráta. 





Malinový peeling Ťuli a Ťuli

Značku som spoznala, keď som sa rozhodla začať písať články o značkách slovenskej prírodnej kozmetiky. Už vtedy som si spísala svoj wishlist, čo všetko by som chcela. Robím to tak vždy a keď sa mi doma minú zásoby, niečo si z neho kúpim. Poukážka na nákup od kolegynky ma neskutočne potešila a predpokladala som, že moje kroky na Sashe povedú práve k drogérii. Kúpila som si takmer všetko, čo som mala v pláne, v zálohe som ešte nechala telové krémy, ale už viem, že sa k nim vrátim. 

Malinový peeling si môžete vybrať buď 50 ml alebo 85 ml balenie. Veľmi sa mi zapáčilo, že všetky produkty sú v skle. Keď som to povedala mamine, len sa pousmiala, že je to taký návrat k tradíciám. Milý sklený pohárik je doplnený červeným vrchnáčikom, ktorý dotvára celkový príjemný dojem. Po otvorení mám pocit, že sa pozerám na nadýchanú malinový zmrzlinu. Vonia po kokosovom oleji, maliny som hľadala, ale márne. Neprekáža mi to, pretože vôňa je pekná. Obsahuje malinové semienka, ktoré je cítiť minimálne, pri použití omnoho viac cítiť soľ. Nie je ostrá ani výrazná, preto je použitie príjemné. Použitiu sa ale treba vyhnúť, keď máte poranenú alebo podráždenú pokožku, pretože vtedy neskutočne štípe a hoci to po chvíli prejde, slzy som mala na krajíčku. Takže vtedy opatrne :) Inak mu nemám čo vytknúť. 

Pokožku pekne vyhladzuje a zjemňuje, obsah kokosového oleja je zárukou skvelej hydratácie. Môžete ho použiť ako na tvár, tak pokojne aj na celé telo. Ako pleťový peeling mi vyhovuje menej, lebo som zvyknutá na krémovejšie a výraznejšie peelingy, ale na telo je to úplná bomba. Po jeho použití sa ešte odporúča použiť krém, pretože pokožka ľahšie prijme výživné látky. Palec hore!

Plusy:
  • Sklený obal
  •  Šikovné balenie
  • Príjemná kokosová vôňa
  • Obsahuje malinové semienka a soľ
  • Hustý a hutný, ale pri dotyku s pokožkou sa topí a dobre čistí
  • Pokožku vyhladzuje, zjemňuje, hydratuje a zanecháva hodvábne jemnú
  • Vhodný na celé telo
Mínusy:
  •  Nie je dobré používať ho na poškodenú pokožku

Nájdete ho za 5 eur v obchode Ťuli a Ťuli.

Máte rady maliny v kozmetike? :)


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe