Ako som spoznala Dr. Konopku

18:40

Značku Dr. Konopka mám v hľadáčiku pár mesiacov. Veľmi sa mi páči, že je prírodná, vhodná aj pre vegánov a za veľmi príjemné ceny. Dr. Konopka bol lekárnikom a vytváral zdravé mastičky a potrebné veci z byliniek, ktoré rástli okolo neho.  Dnes  všetky výrobky tejto značky spĺňajú najprísnejšie normy pre prírodné produkty a majú medzinárodné certifikáty VEGAN a COSMOS NATURAL. Na začiatok som sa rozhodla skúsiť dva produkty, no už viem, že postupne sa lepšie pozriem na zúbok aj ďalším kúskom, najmä šampónom a pleťovej kozmetike na čistenie.







Regeneračná pleťová maska

Čím som staršia, tým radšej si večer doprajem chvíľku pokoja s pleťovou maskou. Masky výrazne pomáhajú pleti k tomu, aby bola čistá, žiarivá a vyhladená. Bez stôp únavy, vrások, nedokonalostí. Masky striedam podľa nálady a podľa toho, čo moja pleť práve potrebuje. Niekedy hĺbkovo vyčistiť, inokedy zregenerovať, hydratovať alebo rozžiariť.  Nikdy nemám doma len jednu masku, kupujem ich pravidelne a potom mám pocit, akoby som mala svoje malé kúpele :)

Regeneračná  maska od Dr. Konopku vyzerala veľmi lákavo. Keďže som od neho ešte nič nemala, bola to veľká výzva a veľmi som sa na ňu tešila. Maska má 75 ml a je v peknom kovovom obale. Vyzerá elegantne a tak jemne, padli sme si do oka hneď. Zloženie je zaujímavé, páčil sa mi v ňom najmä šalviový extrakt, ktorý má chrániť pokožku pred starnutím. Vonia nádherne. Je to svieža a ľahká kvetinová vôňa, úplne nevtieravá a prirodzená, taká návyková, že sa na použitie teším aj kvôli nej. Krémová konzistencia mi vyhovuje, lebo maska sa veľmi dobre nanáša aj bez štetca. K pokožke je veľmi nežná, neštípe a nedráždi ju.

Aplikujem ju na suchú, dôkladne vyčistenú pleť a pôsobiť ju nechávam 10 - 15 minút, niekedy aj trochu dlhšie. Umýva sa ľahko, používam na to mušelínové obrúsky, ale pokojne môžete použiť aj vatový tampón či látkový zero waste tampónik, ktorý potom len operiete. Už dávno som nemala hydratačnú masku, s ktorou by som bola tak veľmi spokojná ako s touto. Úžasne vyhladzuje existujúce linky a jemné vrásky, krásne vypína pleť, čistí ju a zanecháva úplne žiarivú. Zjednocuje tón pleti a prispieva k jej regenerácii, urýchľuje hojenie drobných vyrážok alebo fliačikov. Vyhovuje mi po každej stránke a vďaka nej som Dr. Konopkom unesená. Aj preto mám v pláne pozrieť sa po ďalších kúskoch tejto značky. Už som si spísala, čo si v blízkej budúcnosti kúpim :)

Plusy:
  • pekná krabička i obal
  • pomerne veľká maska - 75 ml
  • krásne vonia
  • dobrá krémová konzistencia
  • ľahko sa aplikuje i zmýva
  • nedráždi pokožku
  • krásne vyhladzuje, hydratuje a vypína pleť, je pevná, pružná, čistá a žiari
Mínusy:
  • nenašla som

Za 4,80 eur ju nájdete v eshope Sklad zdravia.

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe