Oddychovať treba. A detoxikovať tiež

16:04

Občas je super len tak si urobiť čas sama na seba. Bez všetkých a všetkého, len ja, pleťová maska, hudba či kniha. Odpútať sa od chaosu, ktorý okolo mňa je a hľadať radosť v tichu a voľnosti. Nie raz som sa dočítala o tom, ako veľmi potrebuje každý z nás chvíľku relaxovať a že my ženy by sme si mali občas dopriať poriadny kozmetický rituál. Či masáž, manikúru, kozmetiku, alebo si kúpele urobíme doma samé. Na tom nezáleží, podstatné je venovať sa sama sebe. Snažím sa uchmatnúť si kúsok času každý deň, ale niekedy to nie je také ľahké. Nie som matka, preto som sama sebe a svojmu času pánom, ale niektoré povinnosti nás ženú ďalej  a ďalej a ďalej bez ohľadu na všetko ostatné. Preto ten čas pre nás musí mať veľkú hodnotu.









Ja relaxujem s knihou, pohárom vína, pri hudbe, filme, na krásnej prechádzke alebo s kozmetikou. Práve moja kozmetická zvedavosť ma priviedla k detoxikačným náplastiam na nohy od Victoria Beauty. Viete, prečo sa ich odporúča používať? Pretože podobné nápasti majú na náš organizmus blahodarný vplyv. Náplasti pôsobia na reflexné body na chodidlách. Keďže sú detoxikačné, dokážu do seba prijať škodlivé látky, toxíny a ťažké kovy z tela počas spánku. Naše telo obsahuje veľa toxínov, ktoré sa v ňom ukladajú a práve preto je občasná detoxikácia veľmi žiadúca. 

Náplasti detoxikujú organizmus pri dlhodobom užívaní liekov a antibiotík, zmierňujú rôzne menšie bolesti, najmä bolesti nôh, uvoľňujú svalstvo, hybnosť kĺbov a taktiež prispievajú k redukcii opuchov nôh.  Znižujú únavu a zvyšujú energiu. Obsahujú prírodné látky a nedráždia pokožku. Najlepšie je používať ich na noc. Pred spaním si stačí umyť a vysušiť nôžky a nalepiť náplasť. Počas noci drží a nezošuchne sa. Je to produkt, ktorý prináša výsledky postupne, nemôže sa čakať zázrak po prvom použití. No pravidelná aplikácia dokáže výrazne zlepšiť celkový zdravotný stav a človek sa cíti lepšie, zdravšie a vitálnejšie. Za 2,90 eur ich nájdete v eshope Krásna doma.




No a keď už detoxikujeme, tak nesmieme zabúdať ani na pleť, ktorej tiež pravidelne doprajem dávku zdravých mňamiek.  Látkové masky používam tak tri razy týždenne a považujem ich za skvelú alternatívu ku klasickým maskám. Skinlite bylinná pleťová maska pre mastnú zmiešanú pokožku je v peknom zelenom obale, ktorý evokuje prírodu a zeleň. A to nie preto, že je zelený :) Ukrýva sa v ňom látková maska, ktorá je veľmi dobre navlhčená a vyznačuje sa ľahšou a peknou vôňou. Dá sa ľahko rozložiť a na pleti drží, neskĺzne dolu. Prikladá sa na vyčistenú pleť a pôsobiť by mala asi 15 - 20 minút. Po jej sňatí možno zvyšky tekutiny vklepať do pleti. Výsledkom je matná, úplne jemná a žiarivá pleť. Je čistejšia a hoci si maska neporadí s čiernymi bodkami, nie je to až také zlé - napravím to čistiacimi náplasťami. Za dve eurá ju nájdete v eshope Krásna doma.

Máte skúsenosť s detoxikačnými náplasťami? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe