Ako som spoznala Naobay

15:38

Dnes sa presunieme do slnečného Španielska :) Pretože práve z tejto čarovnej krajiny pochádza značka Naobay. Už na prvý pohľad je okúzľujúca, no to nie je všetko. Kozmetika sa hrdí certifikátom ECOCERT, ktorý sa udeľuje už od roku 1991. Značka sa zaujíma o to, aby bola jej kozmetika šetrná k životnému prostrediu, je vhodná aj pre vegánov a nikdy netestovala na zvieratkách. Vybrala som si produkty pre zmiešanú a problematickú pleť, ktoré vyzerali, že sú pre mňa ako stvorené.

Naobay

Naobay

naobay čistiaci gél zloženie

zmatňujúci gél

čistiaci gél

Naobay zmatňujúci gél

Produkty mi poskytol eshop so zdravou výživou a prírodnou kozmetikou Naureus, ktorého ponuka je veľmi pestrá a bohatá. Z mojich článkov ho už poznáte, pretože som spomínala aj jeho skvelé výpredaje do výšok až 60%. Vtedy si vždy nakúpim nielen svojich miláčikov, ale aj niečo nové, aby som si svoje obzory rozšírila. Naposledy som nakúpila produkty značky Nacomi, ktoré sú dokonalé vzhľadom i účinkami. A teraz sa poďme pozrieť na to, prečo považujem Naobay za výnimočnú a tiež prečo mi tieto produkty vyhovujú a sú spásou pre moju zmiešanú pleť.

O pleťovom géle si môžete prečítať:

      "Tento čistiaci gél bol vytvorený pre potreby zmiešanej a mastnej pleti, ktorá má sklon k nedokonalostiam. Hĺbkový čistiaci gél odstraňuje nečistoty ako prach, smog a make-up, zároveň odstraňuje prirodzene sa tvoriaci kožný maz, sťahuje rozšíšené póry to všetko bez pocitu vysušenia a pnutia čo, je veľmi dôležité.
Zmatnňujúci gél je bohaty na kombináciu prírodných adstringentných (sťahujúcich póry) výťažkov ako je brečtan, riasa Fucus či ryžových škrob *. Navyše výťažok z Aloe Vera * pleť hydratuje a zabraňuje jej vysúšaniu. Pokožka je po vyčistení na dotyk zamatovo hebká, čistá, matná a svieža.
Zloženie: aqua, AMMONIUM LAURYL SULFATE, Aloe Barbadensis LEAF juice*, glycerin, CELLULOSE GUM, Oryza Sativa Starch, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT*, Mentha Piperita LEAF EXTRACT*, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, Arctium Majus Root Extract, Salvia Officinalis LEAF EXTRACT, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix LEAF EXTRACT, Saponaria Officinalis LEAF/Root Extract, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, Barosma Betulina LEAF Oil**, daucus carota sativa seed oil**, Cedrus atlantica Bark Oil**, CITRUS LIMON PEEL OIL**, Corinadrum Sativum Fruit Oil**, Ferula Galbaniflua Resin Oil**, pelargonium graveolens flower oil**, Eugenia Caryophyllus Flower Oil**, CITRUS AURANTIFOLIA Oil**, Mentha Viridis LEAF Oil**, Citrus Aurantium Dulcis Oil*, C"

Denné čistenie pleti je u mňa samozrejmosťou. S menšími i väčšími úspechmi sa to snažím naučiť aj moju maminu a mám pocit, že jej dávam dobré rady, pretože keď som jej kúpila aj krémy, vek jej nikto netipuje :) Ako som spomenula, Naobay je okúzľujúca značka. Jej produkty si s inými nepomýlite vďaka nevšedným baleniam. Do očí rozhodne udrie minimalistický, ale pekný biely obal s unikátnym dreveným vrchnáčikom. Vôbec nepôsobia nudne a čo je podstatné, zaujme. Dnes je to jedna z dôležitých vecí, lebo aj obal predáva a tak nie je prekvapujúce, že značky sú si toho vedomé a podriadia sa tomu, čo zaujíma zákazníkov.

Čistiaci a zmatňujúci gél má pumpičku na dávkovanie a používane je tak komfortnejšie a o niečo rýchlejšie. Pleťové gély používam najčastejšie a ráno ich striedam s pleťovým mliekom. Na čistenie pleti nestačí len voda, je dobré mať doma kúsok, ktorý nevysušuje a je vhodný na každodenné použitie. Jeho vôňa je ľahko citrusová. Nedá sa presne určiť, aké ovocie cítiť, ale citrusy tam sú. Vonia jemne, nevtieravo a milo ma prekvapilo, že nevonia ako prostriedok na umývanie riadu. Lebo to sa občas pri citrusových vôňach môže stať. Je pomerne riedky a takej bledučkej, hnedej alebo oranžovej farby. Najlepšie sa mi nanáša na hubke, kde ho jemne napením a umývam pleť. Neštípe, nedráždi, nevysušuje. Odličuje, odstraňuje z pleti nečistoty a naozaj pekne pomáha zmatňovať. Čo sa týka iných účinkov, tak s čiernymi bodkami si neporadí vôbec. Inak ale čistí dobre (super je s konjakovou hubkou, prípadne mušelínovým obrúskom) a vyhovuje mi. Nezanecháva lepkavý film a nesťahuje pleť. Považujem ho za dobrý a účinný produkt, ktorý je na mastnú pleť vhodný. Na jedno použitie treba zhruba dve pumpičky a míňa sa tak pomaly. Cena za balenie je 14 eur.

                                    Naobay zmatňujúce tonikum

                                  Naobay zmatňujúce tonikum zloženie

                                  zmatňujúce tonikum

                                        tonikum na zmiešanú pleť

                                         pleťové tonikum

O pleťovom toniku si môžete prečítať:

    "Osviežujúci zmatňujúci tonic je zmesou prírodných výťažkov, ktoré majú adstringentné účinky (sťahujúce póry) ako je Aloe vera *, brečtan, riasa Fucus. Tonic pleť šetrne dočistí, pomáha sťahovať rozšírené póry a regulovať produkciu mazu. Pokožka je následne svieža, čistá a celkovo rozjasnená. Aloe vera * pomáha v pleti udržať optimálnu hydratáciu a zabraňuje vysúšaniu a pocitu pnutia, zároveň hojí a chráni pred začervenaním. Tonikum obsahuje rad bylinných výťažkov, napríklad výťažky z břečťatnu a šalvie majú antibakteriálne a protizápalové účinky, urýchľujú hojenie a zároveň hydratujú a zvyšujú pružnosť.
Zloženie: aqua, Aloe Barbadensis LEAF juice*, propanediol, glycerin, Mentha Piperita LEAF EXTRACT*, Thymus vulgaris Flower/LEAF EXTRACT*, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT*, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, Arctium Majus Root Extract, Salvia Officinalis LEAF EXTRACT, Citrus Limon Peel Extract, Hedera Helix LEAF EXTRACT, Saponaria Officinalis LEAF/Root Extract, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, Barosma Betulina LEAF Oil**, daucus carota sativa seed oil**, Cedrus atlantica Bark Oil**, CITRUS LIMON PEEL OIL**, Corinadrum Sativum Fruit Oil**, Ferula Galbaniflua Resin Oil**, pelargonium graveolens flower oil**, Eugenia Caryophyllus Flower Oil**, CITRUS AURANTIFOLIA Oil**, Mentha Viridis LEAF Oil**, Citrus Aurantium Dulcis Oil*"

Tonikum som si obľúbila o niečo viac. Pokojne by som ho používala aj stále. Tiež je pekné biele s dreveným vrchnáčikom a má 200 ml. Jeho vôňa je trošku výraznejšia a skôr vonia po bylinkách. Trochu mi pripomenulo čajíky a nie kozmetiku :) Je ľahká a vyhovuje mi či teplo, či zima. Oba kúsky sa navzájom dopĺňajú a vďaka nim je večer pleť podstatne jemnejšia, svieža a matná. Tonikum nemá rozprašovač, preto ho používam na tampón (buď z bio bavlny alebo potom na moje obľúbené zero waste látkové) a môže sa naň spoľahnúť ráno aj večer. Pokožku upokojuje, osviežuje a zmatňuje. Po aplikácii ľahkého denného alebo nočného krému vydrží pleť o niečo dlhšie matná a príjemná na dotyk. Nanesiem ho pokojne aj viac, aby sa potom do pleti lepšie vsiakol krém alebo olej, ktorý aktuálne používam. Spokojná som aj preto, lebo tvár je bez vyrážok a je jednotnejšieho tónu. Cena tonika je 12 eur.

Keď sa celkovo pozerám na Naobay, uchvátila ma. Svojou filozofiou, obalmi, zložením. Tonikum je mojím miláčikom, ktorý vyhovuje úplne. Gél je šikovný na zmatnenie  a osvieženie, hoci s niektorými problémami si neporadí na 100%. Na dôkladné vyčistenie pleti treba občas peeling a masku, potom je to tip top :) Oba kúsky nájdete v eshope Naureus.

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe