Denné energizujúce sérum - horúca novinka

12:48

Každý deň začínam a končím v podstate rovnako. Moje kozmetické rituály sa rokmi rozšírili, trvajú o kúsok dlhšie, ale výsledky na seba nenechali dlho čakať. Pleť doslova rozkvitla, zmizlo akné, linky typické pre smädnú pleť a žiari. Po rokoch trápenia a zakrývania, maskovania a kamuflovania, záchvatov hystérie so smiechom ako kosatka, sa viem na seba konečne pozrieť do zrkadla bez obáv. Zvyknutá na posmešky spolužiakov som sa vždy trochu ostýchala a hanbila sa za všetky nedokonalosti, ktoré im neraz boli na smiech. Dnes je už všetko inak. Keď mi je ťažko, poviem, si, že aj tak som krásna. A ak sa tak nejakým nedopatrením necítim, siaham po mojich beauty pomocníkoch. Tým najnovším a jednoznačne dokonalým je denné energizujúce sérum od mojej milovanej Dulcia Natural.

Ranné energizujúce sérum Dulcia Natural

Ranné energizujúce sérum Dulcia Natural zloženie

 Dulcia Natural

Ranné energizujúce sérum

Ranné sérum


Mala som šťastie!

K séru som sa dostala ako slepé kura k zrnu :) Úplnou náhodou mi na Facebooku, kde v lete trávim najmenej času, vyskočil oznam, že Dulcia hľadá testerky na svoje nové tajné sérum. Rozhodla som sa skúsiť šťastie, veď šťastena ma obchádzala už trochu dlhšie. Asi si viete predstaviť, akú som mala radosť, keď sa mi ozvali  s dobrou správou, že som medzi vyvolenými :) 

Potrebovala som ho

O to viac, že sérum je určené na unavenú pleť. Keďže v mojom živote sa začali diať veľké, dokonca obrovské zmeny a striedajú sa u mňa návaly šťastia s návalmi úplnej bezradnosti, odráža sa to úplne všade. Nechutí mi jesť, som stále unavená, zhoršil sa mi ekzém a pleť je potom tiež vyčerpaná. Badám to nielen podľa kruhov pod očami, ktoré som už ani nespoznala, keď sa objavili (lebo som sa ich na dlho úplne zbavila), ale tiež podľa mdlej, nevýraznej pleti. Dá sa povedať, že sérum prišlo v najvhodnejšom čase. 

Denné sérum je krásne balené

Odeté je v zelených šatách. Má 15 ml, úžasnú pumpičku na dávkovanie a je veľmi roztomilé. Táto farba je neprehliadnuteľná a evokuje prírodu, pokoj a lúku. Vyrobený je zo zdravého plastu, z ktorého sa neuvoľňujú žiadne nebezpečné látky do obsahu a ľahko sa recykluje. Sérum má skvelý airless dávkovač, ktorý som už na blogu niekoľkokrát spomínala. Jednoducho povedané, pri každom stlačení sa dno dvíha hore a dávkovanie je rýchle, ľahké a čisté. Vytlačíte von toľko produktu, koľko potrebujete a ten, čo ostane, nie je kontaminovaný vonkajším svetom. Podtlakom navyše vytlačíte všetok krém alebo sérum a nič tak nevyjde navnivoč. 


V čom je výnimočné? 

Obsahuje výťažky z rastlinnej morskej sasanky Jania Rubens, mäty priepornej a olivový skvalén. Jania Rubens je kalcifikovaná červená riasa krásnej ružovo červenej farby a extrakt z nej je v prírodnej kozmetike veľmi populárny. Vďaka vysokej koncentrácii minerálov a stopových prvkov má veľmi dobré ochranné a vysoko hydratačné účinky. Skvalén má výnimočné účinky na pokožku, podporuje jej regeneráciu a hydratáciu. Je známy ako prírodný face-lift a antioxidant. Keď sa k týmto dvom vysoko hydratačným látkam pridá aj mäta známa osviežujúcim účinkom, vzniká zaujímavý kúsok. 

Aké denné energizujúce sérum je?

Vôňa je veľmi jemná a nevtieravá. Čakala som výraznejšiu mätovú, no je ju cítim len jemne. Vonia však ideálne, nie je rušivá a každým dňom sa na ňu teším o niečo viac. Mala som už sérum Kolagén aj sérum Peptidy,  no toto má podľa mňa najlepšiu konzistenciu. Je redšie, rýchlo sa rozotrie po pleti a ešte rýchlejšie sa vsiakne :) Takmer za okamih môžem naniesť make up bez strachu, že by sa nejako znehodnotil alebo by nevyzeral pekne. 

Prečo sa stane miláčikom:
  • dokonale zmatní pleť. Sama som tomu sprvu nechcela veriť, ale preukazuje mi takú istú službu ako Pore Refiner od Biodermy. V okamihu sa pleť neleskne, póry sú uzavreté a tak sa mi aj make up nanáša super, lebo nezachádza do pórov.
  • pri prvých použitiach som si to nevšimla, no po pár dňoch sa to prehliadnuť nedalo. Upútalo ma to v sobotu ráno, keď som sa nelíčíla. Tvár je okamžite hydratovaná a svieža. Žiari tým spôsobom, ktorí mi v posledných týždňoch tak veľmi chýbal. Je vyhladená, vypnutá, vzpružená a ani stopy po linkách alebo mdlej pleti.
  • Je úplne ľahké, nezaťažuje pleť a ak sa odličujem, tak nevznikajú nové nedokonalosti. V horúčavách nie je úplne najlepšie používať make up, lebo ľahšie sa objavia nové vyrážky a čierne bodky. Ja sa bez neho teraz nezaobídem, lebo v lete mám líčka ako Marfuška a make up pleť zjednotí a nekričia tak. Sérum pleť ochraňuje, revitalizuje a zabezpečuje akýsi obranný štít pred vonkajším znečistením.
  • svojím zložením je vhodné pre všetky typy pleti
  • 88,2% zložiek je z bioprodukcie
  • jediným menším negatívom bolo, že nevyhovuje každej mojej podkladovej báze. Pár razy sa mi stalo, že sa po nanesení bázy tvorili žmolky. No po nanesené prírodnej bázy sa nič podobné nestalo, takže mám podozrenie, že si netyká len s tou bežnou z drogérie. A stať sa to môže, ak ho nenecháte dobre vsiaknuť.
Nuž, toto je sérum je pokladom, ktorý si musím kúpiť hneď, ako sa mi toto minie. Aby som ho mala doma, lebo je ľahšie ako pleťové krémy a zastúpi aj zmatňujúce prípravky, bez ktorých nejdem medzi ľudí. Inak by som sa už po pár hodinách leskla ako diskoguľa a to mojím cieľom rozhodne nie je :)

Nájdete ho v eshope Dulcie a v partnerských predajniach. 30 ml sérum stojí 17,90 eur :)

Zaujalo vás sérum? :) Alebo používate niečo zaujímavejšie na prebudenie pleti? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vyzerá úžasne :) Ja sa konečne chystám na zinkovú masť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zinkovú mastičku kupujem domov pravidelne, pre mňa najlepšia vecička na akné :)toto sérum je super, najlepšie od Dulcie :)

      Odstrániť
  2. Ano, sérum na pleť mě zaujalo :) já teda používám hlavně sérum od Vichy (tu novinku), ale ráda bych zkusila i jiné :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe