Zbožňujem Marina Miracle

13:42

O svojom nadšení zo značky Marina Miracle som písala viac razy. Táto luxusná nórska prírodná kozmetika je zaujímavá a lákavá. Pôvodne som ako úplne prvý produkt plánovala vyskúšať niektoré pleťové sérum, ale vyhrali iné kúsky. Pleťové séra sú v ponuke v plnom i menšom balení s objemom 5 ml. Uznávam, že na prvý pohľad vyzerá byť maličké, ale výdrž mesiac (nepoužívala som ho denne, ale tak dva - tri razy týždenne) bola milým prekvapením. Malé balenia majú aj inú výhodu. Možno si ich kúpiť viacej naraz a porovnávať, ktoré je lepšie a ktoré sa skôr oplatí kúpiť vo väčšom balení. Skvelé je to najmä v prípade, ak sa jedná o trochu drahšiu kozmetiku, ktorú si mnoho z nás nemôže dovoliť tak často, akoby sme chceli :) Druhou výhodou  je ich praktickosť, keď niekam cestujem. To je dôvod, prečo som si prázdny bal odložila. Pred dovolenkou si tam možno preliať svoj obľúbený olej a ľahko sa vmestí do kozmetickej taštičky. Opatrná musím byť kvôli sklenému obalu, aby sa nerozbil, ale obyčajne si cestuje ako vo vatičke a nič mu nehrozí :)

Marina Miracle Argan Night Serum

Marina Miracle

nočné arganové sérum

nočné sérum Marina miracle

O nočnom pleťovom sére argan si môžete prečítať:

        "Argan Night Serum je nočné sérum s AHA ovocnými kyselinami, marhuľou, mandľou, argánom a púpalkou dvojročnou, ktorá vyniká tým, že poskytuje hlbkovú hydratáciu a tónuje pokožku. Nočné sérum má jemnú vôňu čerstvého grapefruitu a mandarínky, ktoré  sú tiež bohaté na vitamíny a poskytujú intenzívnu výživu a rozjasňujú pokožku. Ovocné kyseliny odstraňujú odumreté kožné bunky a pomáhajú olejom preniknúť hlbšie do pokožky. Nasledujúce ráno je vaša pokožka  zamatovo hladká, zdravá a nádherne rozjasnená.
Použite sérum 2-3 krát do týždňa večer predtým ako pôjdete späť (približne každú druhú noc). Sérum nahradí krém/olej ktorý by ste bežne tú noc použili. 
Ingredients:  Prunus Armeniaca Karnel*, Brunus Amygdalus Dulcis*, Oenothera Biennis Oil*, Argania Spinosa Kernel*, Aloe Barbadensis*, Tocopherol*, AHA, Pantothenic Acid, Citrus Paradisi , Boswellia Carteri Essential, Citrus Tangerina Essential Oil

* Certifikovaná organická prísada"

Marina Miracle je značkou, ktorá si ma získala vďaka mnohým detailom. Všetky zložky sú najvyššej kvality, prírodné a čisté, takže vyhovovať by mali aj veľmi citlivej pokožke. Nesmiem opomenúť ani fakt, že sú veľmi pekné. Sérum je v sklenej zelenej fľaštičke, ktorá má praktické kvapkátko. Vďaka nemu je aplikácia podstatne jednoduchšia a pokojne sa mi môže stať, že raz pri nej zleniviem :) Ako som spomenula, malé balenie má 5 ml a vďaka veľkosti ho pokojne vtesnáte do malej kozmetickej tašky. 

Vyniká aj svojou vôňou. Lahodná ovocná vôňa, v ktorej asi najviac cítim niečo citrusové, sa mi zapáčila hneď. Nie je veľmi výrazná a pri aplikácii som ju sotva ucítila, ale bola tam a tešila ma. Pred každým použitím je potrebné sérum potrepať, lebo raz sa mi stalo, že som na to zabudla a pleť ostala mastnejšia. Po pretrepaní sa všetky zložky spoja a vytvoria skvelú konzistenciu. Na začiatok si treba pleť očistiť a tonizovať. Nechávam ju jemne navlhčenú, lebo sa tak omnoho lepšie vsiakne do pokožky. Obyčajne mi stačili tri kvapky séra na celú tvár a jedna kvapka na krk. Úplne ľahučko sa dá rozotrieť po tvári a takmer okamžite sa do nej akoby vcucne. Nezanecháva po sebe mastný ani lepkavý film. 

Odporúča sa používať ho tak dva razy, tri razy týždenne, podľa potrieb pleti. Naozaj to postačuje na to, aby ste videli, ako naň pleť reaguje a ako jej pomáha. Ako prvé som si všimla, že je rozjasnená. Po celom dlhom úmornom horúcom dni, kedy som preklínala teplo, svetlo, všetko, nebolo ani stopy po únave a pleť žiarila ako po výdatnom spokojnom spánku. Ostávala celkom jemná, vyživená, pevná a vynikajúco hydratovaná. Ráno som sa zakaždým budila s pleťou ako bábika a celkovo pôsobila krajšie. Keď som potom používala moje ostatné krémy alebo oleje, pokožka ostávala v takom skvelom stave stále, dokonca ma milo prekvapilo, že sa mi prestali robiť vyrážky. Síce stále občas pripomínam lesknúcu sa diskoguľu, ale pleť je v omnoho lepšom stave. Nedá sa to porovnať s tým, ako som vyzerala v maturitnom ročníku alebo na vysokej. Dokonca mi pár žien povedalo, že mám krásnu pleť a ja som si ďakovala za to, že som sa rozhodla pre príhodnú kozmetiku.

Plusy:
  • malé balenie mi vydržalo asi mesiac
  • stačí ho používať každý druhý deň a výsledky sú stále super
  • menšie balenie je dobré na spoznávanie a tiež na cestovanie
  • tmavý sklený obal a kvapkátko
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vsiakne sa bez mastného a lepkavého filmu
  • pokožku vynikajúco hydratuje, spevňuje, zjemňuje, vyhladzuje a rozjasňuje, je omnoho zdravšia
Mínusy:
  • nenašla som
Malé balenie stojí 9 eur, väčšie 28 ml 54,90 eur. Nájdete ich v eshope Marina Miracle.

Už ste skúsili niečo od tejto úžasnej značky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe