Balea vie, ako na to

17:44

Kvalitné laky na vlasy som niekoľko rokov hľadala predovšetkým v ponuke zvučných značiek. Takých, ktoré sme poznali z reklamy, boli aj v časopisoch, občas nejaká niečo sponzorovala a tak. Reklama, kde sa lámu nožnice a vlasy sú zachránené, mi utkvela v pamäti a spomenula som si na ňu v obchode. Tak som si kupovala hairstylingové prípravky dosť dlhú dobu. Nie je to dávno, čo som sa naučila pozerať na laky, spreje i rôzne peny celkom inak a zrazu sa mi otvoril celkom nový svet. Nikdy predtým mi nenapadlo kupovať si baleácke laky na vlasy a hľa, dnes mám doma už tri a chystám sa na ďalšie. Aj keď sa na seba občas podobajú, každý je niečím výnimočný a práve to v nich objavujem veľmi rada.

Balea Laky


Volume Lift Balea

Volume Lift Balea lak na vlasy

Volume Lift Balea zloženie

Volume Lift Balea zloženie

Balea lak na vlasy

O laku na vlasy Volume Lift si môžete prečítať:

       "Balea sprej pre objem vlasov Volume Lift pre perfektný objem, lesk. Flexibilné dlhotrvácne spevnenie s memory efektom. S vôňou kokosu a manga. S UV- filtrami a provitamínom B5. Dermatologicky testované.
Alcohol | Dimethyl Ether | Butane | Aqua | Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer | Polyurethane-14 | Parfum | Amp-Acrylates Copolymer | Aminomethyl Propanol | Panthenol | Benzyl Salicylate | Benzophenone-4 | Hexyl Cinnamal | Linalool | Limonene | T-Butyl Alcohol | Denatonium Benzoate"

Tento lak ma prilákal krásnym obalom. Na tyrkysovom podklade nájdete veselého papagája, mango a kokos a exotika z neho doslova kričí. Srší z neho dobrá nálada a letná pohoda, preto som si ho kúpila ešte skôr, ako k nám to leto dorazilo. Má 300 ml a nie je príliš veľký. Zaujalo ma, že by mal voňať po kokose a mangu. Mala som veľa lakov a ťažko povedať, či sa ich vône výraznejšie líšili. V prípade tohto ale môžem povedať, že vybočuje z priemeru, lebo vonia božsky kokosovo. Nie som si istá, či som niekedy zacítila aspoň závan manga, ale ten kokos ma dostal. Jeho vôňu obľubujem nielen v kozmetike, a preto mi vyhovoval v okamihu, ako som ho prvý raz ucítila. 

Samozrejme, lak na vlasy musí byť trochu viac ako len pekný obal a čarovná vôňa. Musí aj dobre fixovať, veď kvôli tomu si ho kupujem. Uznávam, že aj toto zvládol veľmi dobre. Dokonca by som povedala, že na 1 s *. Vlasy nielen veľmi dobre zafixuje, ale mojej ofinke dodá viditeľný objem, dá sa krásne upraviť a vydrží tak celý deň. Čo je dôležité, nezanecháva po sebe bielu stopy, vlasy príliš nelepí a ani ich nevysušuje. Prekvapilo ma, že kým ja som hľadala superlaky na internete, jeden skvelý som mala rovno pod nosom a dosť dlho som sa mu vyhýbala. Nevadí. Lepšie neskoro ako nikdy. Jeho cena je 1,99 eur.

Balea Ultra Power lak na vlasy

extra silný lak na vlasy

Balea Ultra Power lak na vlasy zloženie

Balea Ultra Power lak na vlasy zloženie

Balea Ultra Power

Druhým lakom, o ktorom bude reč, je lak na vlasy Ultra Power, o ktorom si môžete prečítať:

       "Lak na vlasy dodáva vášmu účesu extrémne silnú fixáciu, ktorá vydrží počas celého dňa. Vlasy si udržia tvar, bez zlepenia. Váš účes pôsobí aj napriek dobrej fixácii prirodzene.
Dimethyl Ether, Alcohol, Aqua, Octylacrylamide / Acrylates / Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl, Propanol, Panthenol, Parfum, Benzyl Alcohol, Limonene"

Kým prvý spomenutý je z limitovanej edície, tento je dlhšie v ponuke. Vybrala som si lak s pre extrémnu fixáciu, no v ponuke nájdete aj lak na farbené vlasy, pre lesk či objem. Také tie bežné laky, ktoré hľadá väčšina z nás. Je v čiernom obale, na ktorom má fotku blondínka s krásnymi vlasmi. Nápad to je dobrý, lebo žena si ľahko predstaví, že aj ona by mala takú čarovnú hrivu :) Žiaľ, nie každej z nás je dopriata. Nemôžem ho porovnávať s kokosovým lakom, nielen kvôli obalu. Tento tak pekne nevonia, ale nie je to prekážka, Ak nie som spokojná s vôňou laku, streknem do vlasov trochu parfumu alebo vlasového parfmu, ktorý mám tiež od Baley a je to. Rozdiel je teda v obale a vo vôni, ktoré ma pri prvom kúsku očarili. Inak by sa ale porovnávať už dali. Aj tento lak pekne fixuje, účes vydrží celý deň, vlásky nie sú zlepené. Nie je na nich  biely povlak a dajú sa potom normálne očesať. Stojí o 30 centov menej a silný je. Moje očakávania splnil a keďže do DM to mám tak 10 minút cesty pešo, môžem si po nový zbehnúť kedykoľvek. Oplatí sa :) Nájdete vo vašej DM-ke alebo eshope.

Používate laky z DM-ky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Balea produkty mám ráda, ale jen určité druhy. Třeba šampony, kondicionéry a masky bych si od ní nekoupila. Ale třeba sprchové gely, mýdla nebo pěny na holení mám ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skúšam viaceré produkty, lebo som veľmi zvedavá, ako účinkujú :) Ale zatiaľ som bola veľmi spokojná takmer s každým kúskom.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe