Odlakovače Ebelin

19:35

Pár recenzií na odlakovače som už napísala. Nie raz som bola nadšená, lebo som objavila neznámu značku a perfektné odlakovače, ktoré si poradili s každým mojím lakom.  No a potom boli aj také, ktoré si poradia len s bežným farebným. Tie sú síce fajn, ale doma sú mi trochu zbytočné, lebo obľubujem aj pieskové a trblietavé laky. A na tie potrebujem trošku silnejší kaliber. Viac razy mi dievčatá v komentároch spomínali odlakovače Ebelin. Videla som ich aj u kamarátky, ale nikdy mi nepadlo opýtať sa, aké sú. Na leto som si hľadala menšie balenia, aby so mnou mohli aj cestovať. Vtedy som si spomenula práve na tie milé modré alebo ružové odlakovače, ktoré boli menšie a tak som si tri kúpila.

Ebelin odlakovače

ebelin odlakovač maracuja

odlakovač maracuja

ebelin  maracuja

ebelin odlakovač bez acetónu

ebelin odlakovač bez acetónuzloženie

odlakovač bez acetónu

ebelin odlakovač s acetónom

ebelin odlakovač s acetónom zloženie

odlakovač s acetónom

Vzala som si tri - milý žltý s marakujou,modrý s acetónom a ružový bez acetónu. Najmenší má 50 ml, ostatné dva po 125 a všetky tri môžu nielen cestovať, ale tiež zdobiť poličku. Keďže predtým som ich nemala a ani som sa na ne nepýtala, celkom som netušila, čo mám čakať. Takže, poďme sa na ne pozrieť trochu lepšie:
  • obaly majú širšie hrdlo. Ak odlakovač miniem, môžem doň bez obáv preliať veľký, ktorý si kupujem. Nemusím tak na každú dovolenku kupovať nový odlakovač v malom obale, ale z veľkého 400 ml prelejem trochu do tohto malého. Šikovné, bezproblémové, nebudem vyhadzovať veľa obalov.
  • marakujový má príjemnú ovocnú vôňu. Ostatné dva voňajú tak typicky, ale našťastie, nerobia hlavy bôľ, nie je potrebné dlho vetrať a báť sa samovznietenia
  • k nechtom sú jemné a nevysušujú ani nechtovú kožtičku. Isteže, vždy sa po odlakovaní o nechty a pokožku patrične postarám, ale vidím, že nie sú také zničené. Odlakovačom s acetónom sa väčšinou vyhýbam, ale zistila som, že niektoré laky odstránia omnoho ľahšie a rýchlejšie.
  • čo sa odlakovania týka, sú si dosť podobné. Marakujový sa mi páči pre jeho vôňu, lebo prsty mi potom voňajú ako smoothie :) Ľahko odlakuje všetky farebné laky, bledé aj tmavé, nerozmazáva ich príliš a ide to bez väčšej námahy. Pieskové laky zvláda ako ktoré a trblietky ho potrápia. Ružový bez acetónu je na tom lepšie a modrý zdoláva trblietky veľmi dobre

Som s nimi spokojná. Z viacerých dôvodov. To, že pekne vyzerajú, nie je to najdôležitejšie. Vyhovujú mi obaly, ktoré sú vhodné aj na cesty. Jeden obal sa dá používať opakovane, preto ich nemusím vyhadzovať veľa a nakoniec skončia v koši na plasty. Ich vôňa je jedna z tých príjemnejších (neovoniavam ich, ale viem, čo to je, keď hneď treba vetrať) a netrápia nechty (odlakovač je pre ne veľká záťaž a nemali by sa odlakovať pričasto, aby sa nenarušila ich štruktúra). Celkové hodnotenie? Väčšinou odlakujú bez problémov. Malý stojí 49 centov, acetónový 69 centov a bez acetónový 79 centov. Nájdete ich v DM-drogérii alebo v eshope

Kupujete si tieto odlakovače? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tieto odlakovače mám najradšej, predtým som mala oranžový s mangom, teraz mám ten ružový :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pravidelně si už několik let kupuji ten růžový :-) ale ve velkém balení.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe