Sprvu ťažko, potom ľahko

16:00

V mojej poličke s lakmi na vlasy ich vždy nájdete niekoľko. Z viacerých dôvodov. Prvým je, že sú so slabšou aj silnejšou fixáciou. Mám lak, ktorý zmení vlasy na betón a kučery sa ani nepohnú i  lak, ktorý len jemne vlásky zaistí, aby vydržali tak, ako chcem ja. Na doma kupujem laky aj s objemom 750 ml. Sú väčšie a možno trochu nemotornejšie, ale vydržia dosť dlho a keď sa z nich trochu minie, ide to ľahšie. Na cestovanie mám lak s objemom 100 ml a na bežné použitie 300 ml. Keď jeden miniem, druhý kúpim, lebo sa desím myšlienky, ako by vyzerala moja ofina, keby som nemala lak na vlasy a natáčky. Pri internetových túlačkách objavujem celkom nové značky, ktoré som nikdy predtým nevidela a ani som o nich nečítala, Také sú pre mňa výzvou, lebo  nie som ovplyvnená iným názorom a neviem, čo ma čaká. Pravdou ale je, že veľa možností nie je, buď výrobok vyhovuje, alebo nie. Dnes vám ukážem veľký lak, ktorý som sa dlho učila používať, ale nakoniec som si naň celkom zvykla.

Ronney Macadamia Oil Restorative

silný lak na vlasy

Ronney Macadamia Oil Restorative lak na vlasy

Ronney Macadamia Oil Restorative lak

lak na vlasy so silnou fixáciou

Lak na vlasy Ronney Macadamia Oil Restorative  ma spomedzi šiestich v ponuke zaujal najviac. Okrem neho sú zaujímavé lak s kyselinou hyalurónovou, keratínom, vitamínmi alebo proti strate vlasov. Na začiatok som sa rozhodla pre lak s makadamovým olejom a povedala som si, že ak bude dobrý, pozrela by som sa aj na ďalšie. Viem predsa, koľko laku na vlasy miniem a že to nepotrvá dlho a budem kupovať ďalší. Lak má 750 ml a je vo veľkom obale, vrch je zdobený nápadnou vlajkou. Jednoduché, celkom pútavé. Ako som už neraz spomenula, tieto laky sú svojou veľkosťou trochu nemotorné, ale dlho vydržia, takže chvíľu sa s ním popasujem. Obsahuje makadamový olej, vlasy by mali byť vyživené, ale aj zafixované a pekné. 

Musím uznať, že na lak na vlasy vonia báječne. Tak kokosovo. Sladko, vôbec nemám chuť utiecť, keď sa okolo mňa objaví obláčik jeho vône. Je to zaujímavé, ale rozhodne to vítam. Ani mačka neujde z kúpeľne, takže naozaj to je príjemná zmena. Ako som hore uviedla, zžívali sme sa spolu pár týždňov. Prvé použitie bola katastrofa. Lak som pretrepala a nastriekala na vlasy. Z laku ale vyšiel prúd lepkavej tekutiny, ktorú som ledva vyumývala :) Tak som zistila, že lak fixuje brutálne dobre. Len nie spôsobom, akým by som chcela. Keď som ho druhý raz skúšala, najprv som namierila na umývadlo a urobila som dobre, lebo rovnako silný prúd tekutiny striekal asi dve sekundy. Potom sa konečne zmenil na klasický lak, teda že sa rozpráši na plochu a nejde v prúde. Pochopila som, že lak sa najskôr musí silno pretrepať pred každým použitím. 

Keď ho ubudlo, používa sa už omnoho lepšie, no i tak ho najprv frknem pomimo, aby som videla, aká konzistencia ma čaká. Ťažko povedať, či tak zo začiatku pôsobí každý lak tejto značky. Čím menej ho ale je, tým lepšie sa nanáša. To ma veľmi teší, pretože inak sa mi lak pozdáva. Naozaj silno fixuje a aj vďaka nemu účes pokojne vydrží dva dni.  Dokonca skrotí aj moju ofinu, ktorá má tendenciu rôzne sa krútiť, najmä na jeseň, keď už je vlhko a stojí ma veľa námahy niečo z nej vyčarovať. Vlasy nelepí a nezanecháva na nich ani biely poprašok. Mierne ich vysušuje, ale nie je to nič tragické, asi to súvisí s tým, že je taký silný. Sprvu som ho chcela hodiť o koša, ale vydržala som a som rada. Lebo silný spoločník sa z neho vykľul až po pár použitiach.

Plusy:
  • veľký lak za príjemnú cenu
  • pútavý obal
  • pekne vonia
  • veľmi silná fixácia, drží účes, vlasy pekne vyzerajú
  • viac druhov v ponuke
  • pomer veľkosť a cena
Mínusy:
  • sprvu som mala problémy s aplikáciou, lak striekal v prúde
  • ak sa ho aplikuje viac, môže dosť lepiť
Nájdete ho v eshope Notino.

Stretli ste sa s podobným lakom? 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ten vyzerá skvelo! ♥ Ja mám najradšej Schwarzkopf Shilouette, navnadila ma naň moja kaderníčka. Odporúčam taktiež vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne viem, o ktorom hovoríš, mala som ho :) A bol trochu lepší ako tento :)

      Odstrániť
  2. Já laky na vlasy používám nerada :-/ tenhle mě nezaujal, nelíbí se mi ani vzhledově. Jaký jsme si ale nejvíce za celou dobu, co občas lak na vlasy použiji oblíbila, tak to byl od Tony & Guy.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Snažím sa hľadať nové značky, ktoré nie sú až také známe a zasa, naučila som sa nesúdiť kozmetiku podľa obalu, takže aj vďaka tomu občas nájdem skutočné poklady :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe