Čierna maska

17:31

O bielej kokosovej maske sme si písali. Spolu s jej čiernou verziou ma zaujali v eshope obalmi natoľko, že som sa ich rozhodla vyskúšať. Okrem nich  bola v ponuke aj maska na vlasy, ale keďže v tom čase som si kúpila môj najobľúbenejší litrový kondicionér, nemala som potrebu investovať do niečoho ďalšieho. Ako som spomenula už vtedy, obal predáva a neraz zaujme tak, že sa človek rozhodne investovať do niečoho nového, čo vôbec nepozná. Ono vtedy je to obyčajne hop alebo trop, lebo neviem, ako to skončí. Biela maska ma potrápila, než som ju naniesla a vôbec mi nevoňala, ale výsledky bolo dosť dobré na to, aby som kúpu neoľutovala. Jej čiernu verziu som začala používať trochu neskôr a musím povedať, že je o kúsok lepšia.

Hi!Life maska na mastnú a problematickú pleť

Hi!Life maska

Hi!Life maska na mastnú a problematickú pleť zloženie

Hi!Life

O čiernej maske na problematickú pleť si môžete prečítať:

       Čierna maska s uhlím a ílom vám pomôže vyčistiť mastnú a problematickú pleť. Póry budú vyčistené a pleť hladká a bez čiernych bodiek.
Ako sa maska používa? Naneste na navlhčenú tvár a krk; vyhnite sa kontaktu s očami. Masku nechajte pôsobiť 5 až 7 minút a dôkladne opláchnite teplou vodou.
Použite masku dvakrát týždenne alebo podľa potreby.
Množstvo: 80 ml
Zloženie: AQUA, KAOLIN, CHARCOAL POWDER, GLYCERINE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL

Pleťová maska je dôležitá

Maska ako taká  je neoddeliteľnou súčasťou mojich večerných kozmetických rituálov. Hľadám také, aby boli naozaj účinné, ale aby sa aj dobre aplikovali. Naučila som sa všetky nanášať štetcom. Najmä tie ílové, ktoré si sama miešam, by som inak na pleť nenacapkala. Keď som si na jemnučký hodvábny štetec zvykla, používam ho stále. Aj vďaka nemu dokážete pleťovú masku rozotrieť v celkom tenučkej vrstve a ak na ňom nejaká ostane, rozotriem ju na krk a miniem všetku. Aj to je pre mňa veľmi dôležité, lebo neznášam mrhanie kozmetikou a šetrím si ju, koľko to len ide. Najmä tú, do ktorej sa zamilujem. 

Biela je svojská, čierna zaujímavá

Biela verzia tejto masky mala dve zásadné muchy – pri aplikácii mi skôr smrdela ako voňala a bola tak riedka, že som ju na pleť dostávala dosť ťažko. Samozrejme, dobrý výsledok reputáciu ako tak zachránil, ale druhý raz by som si ju už nekúpila. Jej čierna verzia ma potrápila tiež, ale omnoho menej. Nie raz  sa mi stalo, že niečo na produkte bolo komplikované, a preto som naň naozaj frflala. Ale keď som videla, ako blahodarne pôsobí, okamžite som na problémy zabudla. A takto má byť. 

Pekná a dobre zabalená

Obal je veľmi podobný, vyzerá ako sáčik od džúsu. Je biely s čiernou bublinkou a písmom. Po otvorení cítiť vôňu podobnú ako pri čiernych mydlách s aktívnym uhlím. A niekde v pozadí vonia aj íl. Nemôžem povedať, že by som sa za ňou išla zblázniť, ale vôbec mi neprekáža. Pred použitím masku vždy trochu potrepem (teda, pokiaľ to ide) a teším sa, že hoci je redšia, nie je taká riedka ako tá biela. Skôr je to jemnejšia pasta. Akurát sa mi pri vytláčaní masky takmer vždy stane, že prská okolo čiernu vodu. Na umývadle to nie je problém, umyjem ho rýchlo, ale na oblečení zanechá fľak a musím ho dať oprať. Fľak vždy zišiel, ale na bielom oblečení kričal. I keď sa dá dobre rozotrie aj prstom, radšej mám, ako už dobre viete, štetec. 

Aplikuje sa dobre

Pri aplikácii pokožka neštípe a neštípu ani vyrážky. Opäť sa odporúča mať ju na pleti okolo 5 minút, ale ja ju obyčajne nechávam desať, prípadne až dovtedy, kým úplne neuschne. Dolu ju dávam hubkou, lebo je hustejšia a ide to pomalšie. Pleť dobre čistí, čierne bodky odstraňuje lepšie ako jej biela verzia. Pleť ostane pekne čistá a matná. Červené miesta sú upokojené a sťahuje aj zápaly. Pleť je jemná a je menšia pravdepodobnosť vzniku nových nedokonalostí. Ideálne je použiť ju dva razy týždenne, aby sa zachoval dobrý výsledok.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Šikovná na cesty
  • Vonia ako čierne mydlo na čistenie pleti
  • Redšia, ale dobre sa nanáša
  • Čistí, odstraňuje čierne bodky, upokojuje, zmatňuje a vyhladzuje

Mínusy:
  • Pri vytláčaní masky z obalu prská naokolo čierna voda


Maska stojí 5,99 eur a kúpila som ju v eshope Pink Panda.


Akú nezvyčajnú masku ste si v poslednej dobe kúpili? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Zrovna včera jsem se o ní bavila s kámoškami. Polovina jí chválí a druhá zase ne. Já osobně s ní zkušenosti nemám.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe