Prírodná zmatňujúca báza

19:44

Prírodných podkladových báz pod make up som veľa neskúsila. Vlastne, presne viem, koľko ich bolo - 1. Od Couleur Caramel. Nebola zlá, ale musela som ju používať iba so zmatňujúcim make upom a aj tak som sa potom dosť leskla. Bázy kupujem pravidelne, avšak takmer vždy sú to bežne dostupné kúsky v našich drogériách. 100% Pure má v ponuke nádherné, ale trochu drahšie kúsky, na ktoré si vždy trochu šetrím a občas si urobím radosť. Našla som dve jej bázy a zmatňujúca s kolagénom z morských rias vyzerala byť ako šitá pre mňa! Potrebovala som ju, chcela som ju, nebolo  o čom.

ZMATŇUJÚCA BÁZA POD MAKE-UP S KOLAGÉNOM

Zmatňujúca báza pod make-up s vitamínmi, antioxidantmi a kolagénom z morských rias.

Zmatňujúca báza pod make-up s vitamínmi, antioxidantmi a kolagénom z morských rias zloženie

Zmatňujúca báza pod make-up s vitamínmi, antioxidantmi a kolagénom z morských rias zloženie

100% Pure podkladová báza

Báza pod make-up

ZMATŇUJÚCA BÁZA POD MAKE-UP

ZMATŇUJÚCA BÁZA

O podkladovej báze si môžete prečítať:

       Podkladová báze bez obsahu silikonů je obohacena o kolagen z mořských řas, který vyplní jemné linky a vrásky, vyhlazuje pleť a připraví ji na nanesení make-upu. Prodlužuje výdrž make-upu a zajistí bezchybný matný vzhled bez nežádoucího lesku. Báze pod make-up je nekomedogenní a neucpává póry.
Proč si ji zamilujete?
100% PURE® je absolutně čistá, pečující kosmetika vyrobená z přírodních surovin té nejvyšší kvality. Složení báze je veganské a netestované na zvířatech.

Složení: Podkladová báze bez obsahu silikonů je obohacena o kolagen z mořských řas, který vyplní jemné linky a vrásky, vyhlazuje pleť a připraví ji na nanesení make-upu. Prodlužuje výdrž make-upu a zajistí bezchybný matný vzhled bez nežádoucího lesku. Báze pod make-up je nekomedogenní a neucpává póry.
Složení: Aloe Barbadensis (Organic Aloe) Leaf Juice*, Glycerin (Vegetable Glycerin)*, Olive Oil Squalane, Seaweed Collagen, Tocopherol (Vitamin E), Euphorbia Cerifera Cera (Candelilla Wax), Camellia Sinensis (Organic Green Tea) Leaf Extract*, Silica, Oryza Sativa (Rice) Starch, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Extract, Oregano Extract, Thyme Extract, Lonicera Caprifolium Flower and Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Seaweed Collagen (as mentioned on the front). *Certified Organic.

100% Pure a krásne obaly

Podkladová báza ma nadchla už obalom. Biela okrúhla krabička s jemným písmom vyzerala krásne. Nevedela som sa na ňu vynadívať a bolo mi ľúto otvoriť ju. Okúzlilo ma, že je z dvoch častí, ako taká tuba, ktorú som si odložila na korálky. Už tento detail ma presvedčil, že 100% Pure stavia na drobnosti, ktoré vedú k dokonalosti. Po otvorení som ochkala nad krásnym skleným obalom s pumpičkou. Báza má 30 ml a pôsobí trošku ťažšie a masívne. Je to práve kvôli sklu a vždy trošku tŕpnem, aby mi nespadla a nerozbila sa. Je však krásna a som rada, že som sa rozhodla práve pre ňu. Netrvalo však dlho, kým som si kúpila aj tú druhú, no o nej si povieme nabudúce.

Skamarátili sme sa a ja som našla skvelú zmatňujúcu podkladovú bázu

Báza je priehľadná, bez vône a pri prvom nanesení som mala celkom pocit, akoby obsahovala silikóny. Samozrejme, neobsahuje, ale pokožku vyhladila dokonale! Ostala úplne jemnučká, hodvábna, pripravená na aplikáciu make upu. Uzavrela póry, vyhladila linky a tvár bola hydratovaná. Báza obsahuje kolagén z morských rias, vitamíny a antioxidanty. Prírodné zloženie vhodné aj pre vegánov z neho robí univerzálny produkt, ktorý poteší asi každú ženu, ktorá sa líči. Bázu nanesiem na pleť štetcom a potom chvíľku počkám aby sa dôkladne vstrebala. Potom hustým štetcom aplikujem make up. Veľmi ľahko sa rozotiera, pekne priľne, nevzniknú mapy. Pokožka je matná,  make up skvelo drží a líčenie mi trvá kratšie. 

Je tu aj nejaké to ale

Prvé použitia boli plné nadšenia a elánu, lebo som sa vydržala nelesknúť celé hodiny (pohybovalo sa to okolo tých 5 hodín) a make up výborne držal. Neboli potrebné žiadne úpravy, ani prepudrovanie alebo použitie zmatňujúceho obrúska. Potom som vymenila make up, lebo som sa trochu opálila a potrebovala som trošku tmavší. Ten bol inej značky a tam som už videla mastnú T zónu o niečo skorej. Zasa sa mi potvrdilo, že nie každý make up vyhovuje mojim bázam a môže sa stať, že jeden deň je absolútne dokonalý a na druhý deň je výdrž slabšia. Napriek tomu som spokojná. Pleť je po používaní tejto bázy nádherná. Jemnučká, nezaťažuje ju a póry sú úplne čisté, nevznikajú nové nedokonalosti. Aj 4 - 5 hodín bez lesku mi vyhovuje a prebytok absorbuje obrúsok, líčenie ani nie je potrebné opraviť. Navyše jej stačí trošička, zhruba jeden a pol pumpičky, takže sa nemíňa príliš rýchlo. Rozhodne sa postupne pozriem aj na ďalšie kúsky dekoratívnej kozmetiky, no zasa musím trochu našetriť :)


Plusy:
  • krásne balenie
  • krásne sklené balenie s pumpičkou
  • bez vône a farby
  • ľahko sa rozotiera
  • skvelo sa nanáša make up
  • zjemňuje póry, hydratuje a zjemňuje linky, pleť je jemná, nezaťažená a krásne vyzerá
Mínusy:
  • môže sa zdať, že lesk príde už po pár hodinách od aplikácie
Nájdete ju za 46,90 eur v eshope Krásná každý den.

Aké sú vaše skúsenosti s touto značkou? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Se značkou zkušenost nemám. Celkově ani poslední dobou moc bázi nepoužívám. Většinou na ni zapomenu :D

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S mojou zmiešanou pleťou by mi make up bez bázy veľa nevydržal :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá úžasne! Musím vyskúšať, vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Báze nepoužívám. Nelíbí se mi jejich složení, které ucpává póry a to zbytečně. Přírodní neboli takováhle báze mě ale zaujala :-) možná ju zkusím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe