Moje vysnívané

18:30

Dnešná recenzia bude o produkte, po ktorom som túžila veľmi dlho. Možno aj kúsok viac. Hneď, ako som ho videla, som vedela, že musí byť môj. Bola to dlhá cesta, kým som sa k nemu dostala, lebo niekedy bol vypredaný, niekedy som bola zasa bez peňazí, inokedy bola prekážka zasa nejaká iná. Ale čakanie za to stálo. Rozhodne, lebo tie farby sú jedna báseň. A keď mi kamarátka povedala, že si ich ide objednávať aj ona, lebo sa jej neuveriteľne páčia, tak som mala ešte aj dobrý pocit :)

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave paletka očných tieňov

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Makeup Revolution

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave zloženie


paletka očných tieňov

Makeup Revolution Fortune Favours the Brave

Paletka očných tieňov od Makeup Revolution

Paletka Fortune Favours the Brave od Makeup Revolution je majstrovským dielom, za ktorým stojí britská blogerka British Beauty Blogger. Je nádherná a detailne premyslená. Táto značka ma neprestane prekvapovať. Za veľmi príjemné ceny dostanete kvalitnú kozmetiku, ktorá sa dá porovnávať aj s tými drahšími značkami. Zaujme aj svojím vzhľadom. Už obal je pre mňa skvelý. Krásny zlatý, nie matný, takže na ňom nevidno hneď každý otlačok. Mám rada čistú aj kozmetiku a ide ma poraziť, keď na elegantných čiernych obaloch svieti môj mastný otlačok prsta a ani za svet nechce zliezť dole. 

Samé milé bonusy

Ďalším bonusom je naozaj velikánske zrkadlo, ktoré je na celej strane a uľahčuje líčenie kdekoľvek. Ak sa nedostanem k tomu veľkému v kúpeľni, tak toto ho bez problémov zastúpi. Nesmiem zabudnúť ani na veľmi dobrý štetec, s ktorým sa mi, na moje počudovanie, nemaľovalo vôbec zle. Mám svojich miláčikov, ktorých používam, ale ak ich nechám doma, tento ich pokojne na chvíľku obstojne zastúpi. Podstatné je, že to nie je penový aplikátor, lebo tie som rokmi prestala používať a väčšinou ich hádžem do koša. Dizajn super, výhodné bonusy navyše, teraz sa pozrime na obsah. 

Aké sú tiene?

Paletka obsahuje 30 tieňov, matných aj ligotavých. Ligotavé sú o niečo lepšie pigmentované a používam ich o niečo radšej. Ale to je u mňa vždy tak, nielen pri tejto paletke, ale všeobecne. Som ako straka, priťahuje ma všetko, čo sa blyští :) Tiene sú, okrem skvelej pigmentácie, dobré aj v tom, že sa minimálne prášia a ani zo štetca veľmi neopadávajú. Poskladaná je fantasticky, lebo sú tu najsvetlejšie i nude odtiene, ale tiež výrazné ako modré, čierne alebo zelené. Vhodné na jemné denné i okúzľujúce večerné líčenie. Dajú sa navzájom kombinovať, sú skvostné a vyberie si asi každá z nás. Výdrž je vynikajúca aj bez bázy, ale tú aplikujem už zo zvyku a takto nalíčené oči nemajú problém vydržať 12 a viac hodín, najviac bolo zatiaľ okolo 24. Pricucnú sa na viečko a celý deň si možno užívať ich sýtu, peknú farbičku. Nezlievajú sa, neotláčajú sa. Využijú ju dámy, ktoré sa líčiť učia, ale aj tie, ktorým to ide od ruky, lebo tiene sa vynikajúco používajú a kombinujú. Som rada, že som si na ne počkala. A že som si miesto tejto paletky nekúpila inú. Stojí za to :)

Plusy:
  • krásny obal
  • veľké zrkadlo a šikovný štetec
  • 30 krásnych matných alebo trblietavých tieňov
  • vynikajúca pigmentácia
  • prášia sa minimálne
  • ľahko sa aplikujú, dobre držia aj bez bázy
  • nezlievajú sa, neotláčajú sa, vydržia celý deň pekne sa dajú kombinovať a krásne vyzerajú na oku
Mínusy:
  • zloženie
Nájdete v eshope Notino.

Ktoré tiene najradšej používate? Matné, lesklé, krémové? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tuhle paletku nevidím poprvé. Dokonce jsem jí dříve okukovala na jednom e-shopu. Ale nekoupila jsme si jí. Tuším, že jsem dala přednost jiné. Každopádně názor jsem na ní nezměnila a stále se mi poskládání stínů a celkově celá paleta líbí :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už mám toľko paletiek, že s nimi môžem maľovať čokoľvek :) Ale musela som ju mať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe