Vôňa spomienky a trochu srdu s radosťou

17:20

Ak by som si mala vybrať hairstylingový prípravok, bez ktorého nemôžem existovať, bol by to lak na vlasy. Pretože moju ofinu neskrotí nič iné a bez laku sa veľmi smiešne krúti. Neznášam to, preto aj keď prší, hneď hľadám dáždnik a aspoň ofinu kryjem, lebo inak by som sa cítila nekomfortne. Keď ju vidím skrútenú v zrkadle, tak už myslím len na to a neprestane to, kým neprídem domov. Lak na vlasy používa aj Richard, lebo ich má dlhé a nemá rád, keď nie sú uhladené. Tak ich kupujem viac, pretože toľko moc ich minieme. Naposledy ma upútal vysoký fešák v červenom šate a nakoniec som jeho čaru podľahla.

REVLON PROFESSIONAL PROYOU EXTREME

revlon Extra silný lak na vlasy pre ženy

revlon Extra silný lak na vlasy pre ženy zloženie

revlon Extra silný lak na vlasy pre ženy zloženie

PROFESSIONAL PROYOU EXTREME

O laku na vlasy si môžete prečítať:

      "Extra silný lak na vlasy. Lak pre silné spevnenie s ošetrujúcimi ryžovými proteínmi, ktoré chránia vlasy pred vonkajšími vplyvmi. Maximálne držanie účesu. Rýchloschnúci.  Odolný voči vlhkosti a nezaťažuje vlasy. Ľahko sa vyčesáva. Použitie: Vlasy upravte podľa potreby. Lakujte približne 20-30 cm od vlasov."

Veľký lak za príjemnú cenu

Revlon Professional ProYou Volume je objemovým lakom, ktorý má 500 ml  a obal je výraznej, krásnej farby. Rokmi som si na veľké spreje zvykla, lebo dlhšie vydržia. Sú síce trochu nemotornejšie, lebo o väčší sprej ľahšie zavadím a aj na skrinke som ho už pár razy rozkolísala tak, že mi takmer spadol. Inak mi to ale vyhovuje, lebo potom nemusím kupovať lak každý mesiac. Ako úplne prvá vlastnosť, ktorá ma ozaj prinútila zamyslieť sa nad jeho úžasnosťou, bola vôňa.

Vonia ako spomienka

V okamihu, ako som ju ucítila, sa mi vynorila akási spomienka. Vedela som, že mi niečo neuveriteľne pripomína, znovu som ju cítila, ale netušila som, čo to. Prekopávala som sa minulosťou, no stále to bol len neurčitý záblesk. Najskôr som mala pocit, že je to vôňa kolínskej. Ale akej, môj otec by takú nepoužil a môj muž vonia ako Armani. Čosi som si mrmlala popod nos, keď to prišlo. Vonia ako repelent, ktorý som si na základnej škole brala do školy v prírode! Mohla som mať osem, možno deväť rokov, keď mi moja starostlivá mama pribalila repelent, aby  ma nezožrali komáre, kliešte a iná lesná háveď. Bolo to zvláštne, na školu v prírode som si nespomenula veľmi dlho. Dokonca som bola rada, lebo neraz mi tam spolužiačky robili zle a ja som sa domov veľmi tešila. Len aby som od nich bola konečne preč. Každé ráno, keď si lakujem neposlušné kadere, si spomeniem na udalosti spred dvadsiatich rokoch, no usmievam sa nad tou zvláštnou nostalgiou a rýchlym plynutím času. 

Nebolo to celkom jednoduché

Hneď potom sa ale trochu jedujem, lebo s lakom sa mi pomerne ťažko lakuje. Nemá vrchnáčik, stlačí sa len vrch, ktorý je tak zvláštne tvarovaný. Nedá sa mi celkom stlačiť, aj lak potom strieka len v slabšom prúde a ak si nedám pozor, polepím sa. Už dva týždne ho skúšam točiť kadejako inak, len aby sa mi aspoň trochu lepšie lakovalo, ale zatiaľ bez väčšieho úspechu. Povedzme, že podstatnejšie je, ako účinkuje. Ešte sa mi nestalo, aby po ňom ostal vo vlasoch biely povlak. Naopak, ani po dvoch či troch lakovaniach nevidno, že som niečo použila. Vlasy vôbec nie sú zaťažené a pôsobia prirodzene. Majú pekný objem, pekne držia takmer celý deň tvar (v tých vysokánskych horúčavách, keď sa mi spotilo čelo, som vyzerala ako by som sa ani nečesala) a fixuje kučery, takže aj na druhý deň ich vidno. Nezaťažuje ani nevysušuje, takže je veľmi vítaným spoločníkom na moje bežné i menej bežné dni. Som s ním veľmi spokojná a hoci než ho použijem, narobím sa, výsledok je vynikajúci.

Plusy:
  • veľký lak
  • zaujímavá vôňa, ktorá ale nesmrdí ani nie je rušivá alebo príliš výrazná
  • nezaťažuje vlasy, nevysušuje ich
  • neostáva po ňom biely povlak
  • pekne fixuje vlasy na celý deň, ostávaj pružné, ľahké a objemnejšie, aj na druhý deň si zachovávajú tvar
Mínusy:
  • dosť ťažko sa aplikuje

Za 4,75 eur ho nájdete  eshope Elnino

Máte skúsenosti s produktami tejto značky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Mne keď prší celkom pomáha to, že na vlasy použijem Loreal Stylista Sleek sérum. To moje vlasy vydržia rovné aj 3-4 dni :D

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe