Pohodové osvieženie

17:02

Jazmín má zvláštnu  vôňu. Teda, zvláštnu. Krásnu. Ale doposiaľ som sa stretla iba s dvomi typmi ľudí – s tými, ktorí ju majú radi ako ja, alebo s tými, ktorým vonia tak, že vlastne smrdí, ako mojej mamine. Sýta a výrazná vôňa môže naozaj pôsobiť dojmom, že až smrdí,  preto by mala v kozmetike voňať menej, aby ľuďom neprekážala. Za posledné mesiace som si náhodne kúpila viac jazmínovej kozmetiky. Či už soľ do kúpeľa, telový peeling alebo vodičku, o ktorej dnes bude reč. Práve tá ma od 2sis upútala a skončila v košíku ako prvá. Potom som síce na okamih zaváhala, lebo som sa trochu bála vône, ale nakoniec som si ju objednala. Nakupujem minimálne raz mesačne, vedela som, že ak sa neskamarátime, podarujem ju a kúpim si potom niečo nové.

Pohodové osvieženie Jazmín a santalové drevo

2sis Pohodové osvieženie Jazmín a santalové drevo

 Jazmín a santalové drevo

Pohodové osvieženie Jazmín a santalové drevo zloženie


O pohodovom osviežení jazmín a santalové drevo si môžete prečítať:

          "Osviežujúca voda so špecifickým tónom vône. Jazmín je vhodný pre všetky typy pleti, santalové drevo upokojuje a zjemňuje pokožku. Zmes neobsahuje alkohol, preto je osviežujúci efekt krátkodobý, ale príjemný za každých podmienok.
Ingredients: Aqua (voda), Jasminum sambac (jazmín),  Santalum album (santalové drevo)
100% prírodný produkt.
Vhodné pre vegánov a vegetariánov.
Bez palmového oleja. Bez obsahu alkoholu.
Produkt je určený na vonkajšie použitie.
Veľkosť: 100ml"

Vody pleťové, kvetové, organické, akékoľvek, kupujem veľmi často. Používam ich na čistenie, odlíčenie, upokojenie pleti, do pleťových masiek, niekedy do domáceho peelingu alebo vlasovej masky. Miniem ich veľa a potrebujem mať doma aspoň tri. Lebo ich striedam podľa nálady. Mala som urobený wishlist s kozmetikou 2sis, ktorý som si dovolila zrealizovať. Miesto toho, aby som sa pozerala po tom, čo chcem, mi do oka padla nenápadná jazmínová voda. Je v plastovom obale s rozprašovačom, etiketa je jednoduchá a biela. Čistý minimalizmus je v dnešnom svete osviežujúcim a asi aj preto som sa pri nej pozastavila.

Potešil ma hlavne rozprašovač, lebo vďaka nemu sa stala multifunkčným pomocníkom, ktorý sa dá využiť na viacero spôsobov. Vonia veľmi sýto. Sýto, výrazne a veľmi jazmínovo. Prvý raz mi noštek poriadne vykrútilo. Necítila som nič okrem jazmínu. Aj som si povedala, že mamina mala s tou vôňou pravdu. Každé ďalšie ale bolo lepšie a dnes už vodu používam bez väčších čuchových problémov. Dokonca mi začala voňať. Neobsahuje alkohol, preto ju môžu používať aj majiteľky citlivejšej pleti. Ako som spomenula, môže sa použiť viacerými spôsobmi:
  • Ako pleťovú vodu. Nastriekate na pleť alebo nanesiete vatovým tampónom a pleť dočistíte a osviežite. Ostane veľmi príjemný pocit, ktorý síce rýchlo zmizne, ale ostane po ňom jazmínový závan. Pokožka je jemná, čistejšia a upokojená. Nedráždi ani akné a vďaka malému praktickému obalu ju možno použiť kedykoľvek a kdekoľvek, pokojne môže cestovať a nezavadzia
  • Použila som ju aj do pleťovej masky. Voňala intenzívne, ale bolo to príjemné. Postupne vôňa vyprchala, preto ku koncu ani príliš neomamovala
  • Namiesto osviežovača vzduchu, príjemne prevonia vzduch v izbe a potlačí každý zápach (napríklad keď sa dymí z krbu, prihorí niečo alebo tak
  • Občas si ju frknem na vankúš, lebo vôňa môže byť terapeutom a pomôže pri melanchólii či jesennej nálade
  • Na osvieženie pleti kedykoľvek počas dňa
  • Prevonia vlasy

A samozrejme, na čokoľvek, čo vám ešte napadne. Vďaka vôni je pre ženy a je zaujímavým kúskom.

Plusy:
  • Jednoduchý, praktický obal s rozprašovačom
  • Bez alkoholu
  • Intenzívna vôňa, ale môže pôsobiť aj trochu rušivo
  • Neštípe
  • Na čistenie, upokojenie, prevoňanie

Mínusy:
  • Pre niekoho vôňa

Nájdete ju za 3,50 na internete. 

Máte rady jazmín? :)


You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tyhle osvěžující spreje miluji, hlavně v letních dnech :) je to skvělé a příjemné osvěžení. Tuhle značku mám moc ráda.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe