Tento raz pre pánov

16:43

Nedávno sme boli s priateľom  na výpredajových nákupoch. Kým ja som poletovala od jedného stojanu k druhému a veselo hľadala nejaký svoj vysnívaný kúsok, Richard bol za pár minút  pri mne so slovami, že muži sú diskriminovaní, lebo majú ledva dva stojany s úplne malými alebo veľkými vecami. Usmiala som sa, lebo tú vetu počujem minimálne tri razy v roku - počas letných, zimných a povianočných výpredajov. Našťastie, keď mu kupujem parfumy, nesťažuje sa na slabý výber. Má jednu vôňu, ktorú úplne zbožňuje, ale občas mu kúpim niečo nové, aby nepovedal, že nič iné nepozná. Naposledy som sa na základe odporúčania a dobrých recenzií rozhodla kúpiť Huga Bossa.

darček pre mužov


Hugo Boss Hugo Just Different

Hugo Boss Hugo Just Different zloženie

toaletná voda pre mužov

Toaletná voda Hugo Just Different

Hugo Boss Hugo Just Different toaletná voda mi bola odporučená, ale keby som ju najprv videla, asi by som sa rozhodla kúpiť ju hneď. Aj keby som nemala šajnu, ako vonia :) Lebo je veľmi pekná. Zapáčila sa mi obalom. Je čierny, matný a ozdobený len červeným písmom. Vrchnáčik je úžasný tiež, lebo na flakóne drží a prvý dojem bol jednoducho fantastický. Priznám sa, že Huga Bossa som nikdy veľmi nesledovala, preto pánske aj dámske vône ešte len objavujem a aj tie staršie sú pre mňa vlastne veľkou novinkou. Marí sa mi, že som nejakú kedysi dostala, ale už to bolo dávno a len sotva by som si vedela vybaviť, ako vyzerala a ako voňala. Pánska ma veľmi milo prekvapila. Hneď musím ale povedať, že sa mi zapáčila napriek tomu, že nie som nadšencom korenistých vôd. Zaujíma vás, čo obsahuje?
  • Hlava: jablko, mäta
  • srdce: bazalka, frézia, koriander
  • Základ: kašmír, labdanum, pačuli
Pri prvom nádychu som pochopila, že nech v nej je čokoľvek, zbožňujem to. Je to vôňa sebavedomého muža, štýlového a energického, ktorý sa nebojí výziev. Pokojne si môže obliecť oblek a ísť do práce alebo nahodiť rifle a sveter a ísť na prechádzku parkom. Hugo  Boss môže ísť všade s ním. Aj keď je korenistejšia, je svieža a taká radostná, energická. Poteší pánov každého veku a je skvelým darčekom. Toaletná voda má aj dobrú výdrž, neraz vydrží voňať celý deň a mám rada jej závan, ktorý ostáva na poduške :) Vybrať sa dá v malom aj velikánskom balení, takže super je domov aj do tašky.





Pre pánov, ktorý ju chcú mať pre istotu stále pri sebe, mám jeden fajn tip. Osvojila som si ho pred pár rokmi, keď som si prvý raz kúpila Light Blue v 100 ml flakóne a bol ťažkýýý... Tak som si k nemu kúpila aj Travalo Classic HD plniteľný rozprašovač parfémov. Rozprašovač je ľahký a skladný, preto ho môžete vziať kamkoľvek. Vojde sa doň 5 ml parfumu, ľahko sa plní a pekne vyzerá. V ponuke je veľa farieb vhodných pre dámy aj pre pánov. Celkom šikovne odoláva nárazom. Nemusíte sa báť, že by ste nevideli, koľko parfému ste minuli. Na boku fľaštičky nájdete priehľadné okienko, v ktorom môžete vidieť množstvo, ktoré ešte ostáva. Vždy si večer skontrolujem, čo mi o celom dni ostalo (lebo ja si občas parfum frknem okolo seba len tak pre radosť) a načapujem si ho doplna. Je to perfektná vec, nech idem kamkoľvek. Na dovolenku si vždy vezmem flakón, ale vďaka rozprašovaču mi postačuje len maličká kabelka, kde dostanem tie najnutnejšie veci, medzi nimi  aj moje milované Travalo. Oba kúsky nájdete na Notino.

Na Notino teraz nekúpite len skvelé darčeky  :) Rada by som dala do pozornosti ešte niekoľko zaujímavých akcií:
  • adventný kalendár je moja obľúbená, spomínala som Vám ju aj na Facebooku. Každý deň si otvoríte jedno okienko, kde sa nachádza zľava na nejaké produkty alebo darček k nákupu. Vždy je tam iná značka, iná zľava a ľutujem len jedno - že mi ušla  33% zľava na Foreo :( malá Luna je dokonalá, ale keďže je len na cca 100 použití, určite si kúpim aj tú na baterky. Nič lepšie na čistenie pleti som tuším ešte nemala
  • od 9.12. do 14.12. prebieha vianočná súťaž. Nakúpte v určitej hodnote, zaregistrujte sa so svojou objednávkou vo formulári a vyhrajte späť hodnotu svojej objednávky vo forme voucheru. Súťaží sa každý deň, každý deň žrebujú zo zapojených objednávok z predchádzajúceho dňa. 
  • bonusom, ktoré už Richard niekoľkokrát využil, je aj darčekové balenie. V poslednom kroku objednávky si vyberiete farbu krabičky a balíček vám v nej príde starostlivo zabalený. A ak si neviete vybrať, v sekcii darčeky nájdete skvelé tipy. Aj ja som si tak vybrala svoju novú milovanú vôňu La vie este Belle♥
Máte už darčeky nakúpené? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Parfémy od Huga Bosse má můj táta velmi ráda :)) líbí se mi, jak Hugo má ty flakony promakané.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím a teraz som mala aj nejaké dámske vzorky a sú veľmi príjemné :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe