Pre krásne a jemné ruky

13:45

Keď sa s niekým zoznámim, obyčajne si obzriem jeho ruky. Ruky o nás veľa prezradia. Niekedy miesto, kde pracujeme, to, či sa o ne staráme, ruky odhalia aj vek, lebo neklamú. Pri ženách ma zaujíma aj manikúra a u mužov sa mi páčia veľké ruky. Také tie ochranárske. Mojím zlozvykom je trhať si zádery. Hnevám sa na to, viem, že nesmiem a občas sa pristihnem pri čine, keď už sú škody napáchané. Preto sa snažím ruky poriadne hydratovať, aby k záderom ani nedošlo. Nakúpila som si rôzne pomôcky na manikúru i kozmetické vychytávky ako masky, zábaly a samozrejme, dobrý krém je základ. Pri nákupe v Yves Rocher som hľadala peelingy a medzi nimi bol aj peelingový olej na ruky s bio arnikou. K nemu som prihodila aj krém a super duo je na svete.

YVES ROCHER

Yves Rocher Peelingový olej na ruky s bio arnikou

Yves Rocher Peelingový olej na ruky s bio arnikou zloženie

Yves Rocher Peelingový olej na ruky 75 ml

 Peelingový olej na ruky s bio arnikou

Začala by som peelingom, pretože na ten som sa neskutočne tešila a musela som ho hneď vyskúšať. Oproti maskám, ktoré som doteraz mala, je to niečo celkom iné. V tube nájdete 75 ml olejového peelingu, ktorý má takú zlatohnedú farbu. Vďaka priesvitnému obalu je pekne vidno, ako vyzerá a koľko ho ešte ostáva. Jeho vôňa je pekná, neviem ju presne priblížiť, ale rozhodne patrí k tým krajším. Nie je umelá ani príliš výrazná a počas používania ju je cítiť len minimálne. Zo začiatku má takú gélovú, ťahavú konzistenciu, akoby sa mu ani nechcelo ísť von a potom umývať pokožku. Peelingové čiastočky sú len veľmi jemné a ani si ich neuvedomujem, keď sa umývam. Používam ho dva - tri razy týždenne, obyčajne po odlakovaní nechtov a od toho sa odvíjajú ostatné dni. 

Skúšala som to rôzne. Najprv som si dala peeling na suché ruky, potom aj na navlhčené. Olej sa pri kontakte s vodou mení na mlieko, respektíve má mliečnu farbu a ľahko sa umýva. Vôbec sa nemusíte báť toho, že by vám ostal mastný pocit na rukách. Žiadny taký nebol ani pri jednom použití. Ruky sú úplne jemné  a hladké, ale nemastné. Ako som spomenula, peelingový účinok je minimálny, lebo čiastočky sú jemnučké a omnoho intenzívnejšie vnímam vplyv oleja na pokožku. Sú vyhladené, jemné, menej sa vysušujú a dobre pôsobí aj na nechty a nechtovú kožtičku. Po aplikácii si ruky nakrémujem a vytešujem sa z toho, že pekne vyzerajú. Skôr ako peelingom by som tento produkt nazvala olejovou kúrou, no nič to nemení na tom, že produkt je to veľmi dobrý. Začalo to krásnou vôňou, skončilo sa to krásnymi rukami. Dokonca sa mi aj menej tvoria zádery a pri pravidelnej starostlivosti ruky nemám vysušené ani po umývaní kúpeľne octovým čističom (nerada doma používam rukavice). Pravdou je, že som čakala niečo celkom iné, lebo dobrý peeling hľadám už dlhšie, ale nakoniec sa z neho vykľul vynikajúci kúsok, ktorý si budem kupovať pravidelne. Cena 5 eur nie je tragická a väčšinou aj tak nakupujem v akciách.

Yves Rocher Hydratačný krém na ruky s arnikou

Yves Rocher Hydratačný krém na ruky s arnikou zloženie

Hydratačný krém na ruky s arnikou

hydratačný krém na ruky

K peelingu som si hneď kúpila aj arnikový krém na ruky. Aby som mala duo :) Tiež má 75 ml a obal je biely, plastový, s peknom etiketou, kde vidno arniku. Aj keď je o kúsok väčší, nosím ho aj v kabelke a nezavadzia mi. Je to biely hustý krém, ktorý je nemastný a nezanecháva ani lepkavý pocit. Pekne sa vsiakne do pokožky, pomerne krátko po  nanesení už môžem ďalej pracovať a neostanú ani mastné  fľaky na papieri. Vonia veľmi pekne. Sviežo, energicky. Jeho prednosťou je skvelá hydratačná vlastnosť. Vynikajúco ruky hydratuje, zjemňuje a vyživuje. Perfektne ošetruje namáhanú aj vysušenú pokožku, zanecháva ju hladkú a regeneruje sa lepšie. Cena 3,59 eur  nie je príliš vysoká a pokojne sa pozriem aj na ďalšie krémy na ruky. Produkty nájdete  v kamenných predajniach alebo eshope Yves Rocher.

Ako sa v chladnom počasí staráte o svoje ruky? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Starám se o ně mnohem více, než při jiném ročním období :-) není snad den, kdy bych si nenamazala ruce nějakým voňavým, hydratačním krémem.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba veru, jednak pre vôňu a jednak pre krásne ruky :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe